Bir aylıkken yapılıyor canım bizde yaptırdık ateş falanda yapmıyorKIZLAR YARDIM EDINN KUZUMUN DILI PAMUKCUK OLDU SIZIN BEBEKLERDE VARMI NASIL KURTARAYIM YAVRUMU ?YEMEK YEMIYO HUYSUZLANIYO,BIDE KIZLAR BUGUN HEPATIT ASISI YAPTILAR SIZDE YAPTIRDINIZMI?NOLUR PAMUKCUK KONUSUNDA BANA YARDIM EDINNNN
Evde gazli bezin varmi canm kaynamis suya parmagini doladigin gazli bezi daldir ılık olucak bebeğinin agzini temizle bizimki pamukçuk olmadi ama nette bebek hemşiresi anlatiyordu denk gelmiştimKIZLAR YARDIM EDINN KUZUMUN DILI PAMUKCUK OLDU SIZIN BEBEKLERDE VARMI NASIL KURTARAYIM YAVRUMU ?YEMEK YEMIYO HUYSUZLANIYO,BIDE KIZLAR BUGUN HEPATIT ASISI YAPTILAR SIZDE YAPTIRDINIZMI?NOLUR PAMUKCUK KONUSUNDA BANA YARDIM EDINNNN
Hergün yaniCanım bir fincan suya bir çay kaşığı karbonat koy tülbent ile sil geçinceye kadar yap
Senin bebisdedemi var yoksa Allahim yardimm etsin yavrularimizaCanım bir fincan suya bir çay kaşığı karbonat koy tülbent ile sil geçinceye kadar yap
Kızdığımız kocalarımıza "hiç yok" diyebiliyor muyuz
Kızdığımız kocalarımıza "hiç yok" diyebiliyor muyuz
Hergün sagiyorum bir haftadir. Hergün kac kere atlet sutyen degistiriyordum sagmadan önce bebekle kendi önüme küçük havlu koyuyordum düşün artık minik önlükler yetmiyordu. Ben sagiyorum buzluga atıyorum sagdigimi vermiyorum. Pompadan iyi emiyorlar tabi pompa ile damla damla geliyorken bebise veriyorum Memişi foş foş emiyor :) hangi ay kac ml emiyorlar diye merak ettim baktım nette ama bulamadımCanım sende mi bnm gibi arada sağıyorsun. Benim bebiş biberona akışmadı şimdilik ama mememi tam alsa da ucunu bırakıyo onu emiyor bu yuzden hala yara sayılırkac cc sagıyorsun peki. Bebekler en ii pompadan da ii emerlermiş ondan mesela 80 cıksa pompayla bi gögsünden o 100 rahat cekermiş. Tabi pompada 10 dk beklediğini bebekte 25 dk falan beklemek gerek cünkü arada bebek uyuyo sürekli emmiyo
Hergün sagiyorum bir haftadir. Hergün kac kere atlet sutyen degistiriyordum sagmadan önce bebekle kendi önüme küçük havlu koyuyordum düşün artık minik önlükler yetmiyordu. Ben sagiyorum buzluga atıyorum sagdigimi vermiyorum. Pompadan iyi emiyorlar tabi pompa ile damla damla geliyorken bebise veriyorum Memişi foş foş emiyor :) hangi ay kac ml emiyorlar diye merak ettim baktım nette ama bulamadımCanım sende mi bnm gibi arada sağıyorsun. Benim bebiş biberona akışmadı şimdilik ama mememi tam alsa da ucunu bırakıyo onu emiyor bu yuzden hala yara sayılırkac cc sagıyorsun peki. Bebekler en ii pompadan da ii emerlermiş ondan mesela 80 cıksa pompayla bi gögsünden o 100 rahat cekermiş. Tabi pompada 10 dk beklediğini bebekte 25 dk falan beklemek gerek cünkü arada bebek uyuyo sürekli emmiyo
Çok mu sütün geldiğinden çamaşır değiştiriyordun Can'ım? Sağdığın sütleri neden vermiyorsun?Hergün sagiyorum bir haftadir. Hergün kac kere atlet sutyen degistiriyordum sagmadan önce bebekle kendi önüme küçük havlu koyuyordum düşün artık minik önlükler yetmiyordu. Ben sagiyorum buzluga atıyorum sagdigimi vermiyorum. Pompadan iyi emiyorlar tabi pompa ile damla damla geliyorken bebise veriyorum Memişi foş foş emiyor :) hangi ay kac ml emiyorlar diye merak ettim baktım nette ama bulamadım
Aykacim oglumda da hafif beyazlik baslamisti doktor fark etti bir cay bardagi kaynamis suya bir cay kasigi katbonat ekle temiz bir bezle suya batirip dilini damagini trmizle emzirme sonrasinda dedi arasira yapiyorum ise yariyor dene derimKIZLAR YARDIM EDINN KUZUMUN DILI PAMUKCUK OLDU SIZIN BEBEKLERDE VARMI NASIL KURTARAYIM YAVRUMU ?YEMEK YEMIYO HUYSUZLANIYO,BIDE KIZLAR BUGUN HEPATIT ASISI YAPTILAR SIZDE YAPTIRDINIZMI?NOLUR PAMUKCUK KONUSUNDA BANA YARDIM EDINNNN
Emip emip birakinca uzerime akiyordu hep. Sagdiklarim bebisin bitiremedigi sutler birkac kez sitma oldum daÇok mu sütün geldiğinden çamaşır değiştiriyordun Can'ım? Sağdığın sütleri neden vermiyorsun?
Merhaba seni buldum ilk başlarda yazışmıştık bayaa sonra görmedim fazla giremedim çok sevindim allah analı babalı büyütsünKizlar merhaba, Rabb'imin hukmuyle bebegim bize uc hafta oncesinden surpriz yaparak 37.haftanin son gunu dunyaya geldi. Epidural normal dogum oldu. Eger epidural sansiniz varsa mutlaka yapin bu sekilde 7tane bile dogum yapabilecegimi anladim. Ve normal doguma sicak bakin o ilk kucaginiza verdikleri andaki sicaklik paha bicilemez. Merak eden olursa hikayemi paylasirim seve seve. Lutfen dualarinizda kizimla beni de unutmayin. Sevgiler .
Canım eczaneden mikostatin al,ilaç yani,günde 4 defa 1 ml temiz bir beze döküp onunla ağzının içini sil,bezi serçe parmağına sarabilirsin.bizde de oldu.bu arada her emzirmeden sonra göğüs ucunu da sütle sil ve mikıstatinden göğsüne de sür günde 4 kez.pamukcuk çok önemli,karbonatlı su iyi gelir vs diyen olursa inanma çünkü karbonat beyazlığı alıyor ama iyileştirmiyor.tabi imkanın varsa önce doktora git,imkanın yoksa yukarda yazdıklarımı uygulaKIZLAR YARDIM EDINN KUZUMUN DILI PAMUKCUK OLDU SIZIN BEBEKLERDE VARMI NASIL KURTARAYIM YAVRUMU ?YEMEK YEMIYO HUYSUZLANIYO,BIDE KIZLAR BUGUN HEPATIT ASISI YAPTILAR SIZDE YAPTIRDINIZMI?NOLUR PAMUKCUK KONUSUNDA BANA YARDIM EDINNNN
Benim kızımın da öyle.normal canım,zamanla kilo aldıkça vücutları orantılı olacak,şimdilik kocaman bir karnı var,bacaklar çubuk gibi.ama büyükdükçe değişecek korkmaKizlar benim oğlumun poposu vucuduna gore küçük dogdudundan beri öyle annemler filan normal her bebek öyle merak etme filan diyorlar ama benim oğlum biraz tombis yani ustu büyük poposu minicik haftaya kalça cikikligina bakilicak ama ben bide size sormak istedim sizce korkulucak bi durum varmi yoksa anneminde dediği gibi her bebeginmi öyle ?
Mrb bnm bi sorum olacak bebeğimi emziriyorum ama sütüm yetiyor mu merak ettim makinayla sağıyorum süt çıkmıyor ama Bebek emiyor kilo alımı da iyi neden sapınca çıkmıyor anlamadım moralim bozuldu ya
Canim dilinin uzerinde beyaz tabaka olusuyor ve en basiti bebek kendisi dilini disari cikariyo arada rahatsiz oldugu belli oluyoPamukcuk oldunu nasil anliyorsunuz?
KIZLAR YARDIM EDINN KUZUMUN DILI PAMUKCUK OLDU SIZIN BEBEKLERDE VARMI NASIL KURTARAYIM YAVRUMU ?YEMEK YEMIYO HUYSUZLANIYO,BIDE KIZLAR BUGUN HEPATIT ASISI YAPTILAR SIZDE YAPTIRDINIZMI?NOLUR PAMUKCUK KONUSUNDA BANA YARDIM EDINNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?