2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
KIZLAR YARDIM EDINN KUZUMUN DILI PAMUKCUK OLDU SIZIN BEBEKLERDE VARMI NASIL KURTARAYIM YAVRUMU ?YEMEK YEMIYO HUYSUZLANIYO,BIDE KIZLAR BUGUN HEPATIT ASISI YAPTILAR SIZDE YAPTIRDINIZMI?NOLUR PAMUKCUK KONUSUNDA BANA YARDIM EDINNNN
Bir aylıkken yapılıyor canım bizde yaptırdık ateş falanda yapmıyor

KIZLAR YARDIM EDINN KUZUMUN DILI PAMUKCUK OLDU SIZIN BEBEKLERDE VARMI NASIL KURTARAYIM YAVRUMU ?YEMEK YEMIYO HUYSUZLANIYO,BIDE KIZLAR BUGUN HEPATIT ASISI YAPTILAR SIZDE YAPTIRDINIZMI?NOLUR PAMUKCUK KONUSUNDA BANA YARDIM EDINNNN
Evde gazli bezin varmi canm kaynamis suya parmagini doladigin gazli bezi daldir ılık olucak bebeğinin agzini temizle bizimki pamukçuk olmadi ama nette bebek hemşiresi anlatiyordu denk gelmiştim

Hergün sagiyorum bir haftadir. Hergün kac kere atlet sutyen degistiriyordum sagmadan önce bebekle kendi önüme küçük havlu koyuyordum düşün artık minik önlükler yetmiyordu. Ben sagiyorum buzluga atıyorum sagdigimi vermiyorum. Pompadan iyi emiyorlar tabi pompa ile damla damla geliyorken bebise veriyorum Memişi foş foş emiyor :) hangi ay kac ml emiyorlar diye merak ettim baktım nette ama bulamadım

Hergün sagiyorum bir haftadir. Hergün kac kere atlet sutyen degistiriyordum sagmadan önce bebekle kendi önüme küçük havlu koyuyordum düşün artık minik önlükler yetmiyordu. Ben sagiyorum buzluga atıyorum sagdigimi vermiyorum. Pompadan iyi emiyorlar tabi pompa ile damla damla geliyorken bebise veriyorum Memişi foş foş emiyor :) hangi ay kac ml emiyorlar diye merak ettim baktım nette ama bulamadım

Çok mu sütün geldiğinden çamaşır değiştiriyordun Can'ım? Sağdığın sütleri neden vermiyorsun?

Aykacim oglumda da hafif beyazlik baslamisti doktor fark etti bir cay bardagi kaynamis suya bir cay kasigi katbonat ekle temiz bir bezle suya batirip dilini damagini trmizle emzirme sonrasinda dedi arasira yapiyorum ise yariyor dene derim

Çok mu sütün geldiğinden çamaşır değiştiriyordun Can'ım? Sağdığın sütleri neden vermiyorsun?
Emip emip birakinca uzerime akiyordu hep. Sagdiklarim bebisin bitiremedigi sutler birkac kez sitma oldum da ilerde erken kesilirse diye sakliyorum sagdigimi annemin 4.ayda kesilmis cunku.

Merhaba seni buldum ilk başlarda yazışmıştık bayaa sonra görmedim fazla giremedim çok sevindim allah analı babalı büyütsün
Benim ikiz başlamıştı şimdi tek beklemedeyim çok heycanlıyım hayırlısı inşallah normal doğum gözüküyor henüz dönmedi bebeğim bekliyoruz heycanla..
Canım birde ben 3lü ikili hiçbirini yaptırmadım sen neler yaptın yaptırdınmı...

Canım eczaneden mikostatin al,ilaç yani,günde 4 defa 1 ml temiz bir beze döküp onunla ağzının içini sil,bezi serçe parmağına sarabilirsin.bizde de oldu.bu arada her emzirmeden sonra göğüs ucunu da sütle sil ve mikıstatinden göğsüne de sür günde 4 kez.pamukcuk çok önemli,karbonatlı su iyi gelir vs diyen olursa inanma çünkü karbonat beyazlığı alıyor ama iyileştirmiyor.tabi imkanın varsa önce doktora git,imkanın yoksa yukarda yazdıklarımı uygula

Kizlar benim oğlumun poposu vucuduna gore küçük dogdudundan beri öyle annemler filan normal her bebek öyle merak etme filan diyorlar ama benim oğlum biraz tombis yani ustu büyük poposu minicik haftaya kalça cikikligina bakilicak ama ben bide size sormak istedim sizce korkulucak bi durum varmi yoksa anneminde dediği gibi her bebeginmi öyle ?

Benim kızımın da öyle.normal canım,zamanla kilo aldıkça vücutları orantılı olacak,şimdilik kocaman bir karnı var,bacaklar çubuk gibi.ama büyükdükçe değişecek korkma

Mrb bnm bi sorum olacak bebeğimi emziriyorum ama sütüm yetiyor mu merak ettim makinayla sağıyorum süt çıkmıyor ama Bebek emiyor kilo alımı da iyi neden sapınca çıkmıyor anlamadım moralim bozuldu ya

Mrb bnm bi sorum olacak bebeğimi emziriyorum ama sütüm yetiyor mu merak ettim makinayla sağıyorum süt çıkmıyor ama Bebek emiyor kilo alımı da iyi neden sapınca çıkmıyor anlamadım moralim bozuldu ya

Hangi makina canim?

karbonatlı su yap tülbentle agzının içini sil cnm sağlık ocagında bana bunu söylemişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…