Ben dr.sordum eşin korunsun dediKızlar 60 günlük olduk ve henüz bir korunma yöntemi secemedim.
İlaç kullanamam emziriyor m
Spiral taktırmak istemiyorum
Şimdiye kadar hiç prezervatif denemedik adet de olmadım ki yumurtlama dön hesapayıp o günlerde ilişki yapmayim desem bu konuda kafası karışık olan var mı.
Evlenince hiç korunmamistik eşim varikosel diye 6 ay sonra hamile kalmıştım yumurtlama dön vs hesapliyorduk hep
Kesinlikle güvenmeyin zaten benim arkadaşım o şekilde hamile kaldı..Ben dr.sordum ikinciyi 6 7ay sonra başlasak olurmu diye( zaten hemen olacak diye bir kaide yok)cok kızdı valla 1 sene bekliceksin dedi rahim yırtılirmış...Canım eşin korunsun bence hamile kalabilirsin hemen kalmam diye düşünmeBizde 40 gün den sonra iki kere ilişki oldu ama korunmadık hemen kalmayiz heralde.
Bizimki prezervatif de kullanmak istemiyor hissi azaltır diye söylemesi ayıp
Söyle bi 6 7 ay korunsaydim sonra olursa da Allah' büyük ikinci zaten düşünüyorum da.
Bir de bazılarının eşim korunuyor diyor yani bosalmadan çıkıyor mu anlamadım ben ona da guvenemem ki
Aynen benimkide öyle yaBenimde oyle ama ara ara artiyor bitti galiba dedigim an tekrarliyor sankii
Bu konuda bende kararsızım canim tüp bebekle oldu minigimiz sperm sayımız çok düşük 14 ay korunmadigimiz halde olmadı şimdi korunmamak risk mi kiK
Kesinlikle güvenmeyin zaten benim arkadaşım o şekilde hamile kaldı..Ben dr.sordum ikinciyi 6 7ay sonra başlasak olurmu diye( zaten hemen olacak diye bir kaide yok)cok kızdı valla 1 sene bekliceksin dedi rahim yırtılirmış...Canım eşin korunsun bence hamile kalabilirsin hemen kalmam diye düşünme
Canım bizimkide tüp bebek eşimde de varikosel vardı ameliyat olmuştu 6 7 ay bekledik sonra tüp bebek denedik çok şükür ilk denemede tuttu 12 tane embriyo da var dondurduk ama eşim ameliyat olalı bayagi bir olduğu için normal yolla kalabilirim diye düşünüyorum o yüzden 6ay sonra falan korunmayı bırakmayı düşünüyordum yani en azından bir sene doluncaya kadar denerdik olmadı transfer yaptirirdik dr.kesinlikle bir sene bekle nolur nolmaz diyor yani bir sene sonra bide normal yolla olmasını beklersek daha çok zaman gidecek ben 35 ten önce bir tane daha olsun istiyorum hayırlısı olsun hakkımızdaBu konuda bende kararsızım canim tüp bebekle oldu minigimiz sperm sayımız çok düşük 14 ay korunmadigimiz halde olmadı şimdi korunmamak risk mi ki
Benim dr.kırkın çıkmadan yasak demişti.gerçi kirkimiz çıktıktan sonra beraber olduğumuzda yine kanama geldi yoğun şeklindeKızdığımız kocalarımıza "hiç yok" diyebiliyor muyuz
K
Kesinlikle güvenmeyin zaten benim arkadaşım o şekilde hamile kaldı..Ben dr.sordum ikinciyi 6 7ay sonra başlasak olurmu diye( zaten hemen olacak diye bir kaide yok)cok kızdı valla 1 sene bekliceksin dedi rahim yırtılirmış...Canım eşin korunsun bence hamile kalabilirsin hemen kalmam diye düşünme
Çok çok afedersiniz ama zevk suyu ile hamile kalanlar var canım prezervatif kullanacaklar mecbur yapacak bişe yok ilaç kullanamayiz emzirdigimiz için sprail falanda taktirmam birazda onlar fedakarlık yapsınlar dimi amaEsin korunması nasıl oluyor
Prezervatif mi
Yoksa kimisi içine bosalmiyor ama ona guvenemem o an ki şeyle boşalır.
Bir de kızlar geçen gün ki ilişki de giremedi eşim normal doğum sonrasında fazla mı diktiler ne yaptılar bilmiyorum acıdı yani bende engel oldum .
Kadın olmak ne zor yaa
bugün eczacı bir arkadaışımı aradım. oda dr.lar bu ara evolvia yazıyo, çok satmaya başladık dedi. eşimde başka bir eczacıya sormuş aptamil evolvianın yanında mama değil şekerli su demiş evolviayı önermiş. sipariş ettim yarın gelicek.olmadı golden goat ı denicemGOlden goat oneririm canim bizzat tanidigim denedi gayet iyide kilo aldiriyo dr.lar falanda onu kullaniyomua yani.
Canım sende mi bnm gibi arada sağıyorsun. Benim bebiş biberona akışmadı şimdilik ama mememi tam alsa da ucunu bırakıyo onu emiyor bu yuzden hala yara sayılırAyni durumdayız :-/ benim bebis 25 günlük ne kadar emiyor bende kestiremiyorum. Dün sagamadim vaktim olmadi sabahi zor ettim bebisi zor emzirdim tutamadim çünkü
Canım bizimkide tüp bebek eşimde de varikosel vardı ameliyat olmuştu 6 7 ay bekledik sonra tüp bebek denedik çok şükür ilk denemede tuttu 12 tane embriyo da var dondurduk ama eşim ameliyat olalı bayagi bir olduğu için normal yolla kalabilirim diye düşünüyorum o yüzden 6ay sonra falan korunmayı bırakmayı düşünüyordum yani en azından bir sene doluncaya kadar denerdik olmadı transfer yaptirirdik dr.kesinlikle bir sene bekle nolur nolmaz diyor yani bir sene sonra bide normal yolla olmasını beklersek daha çok zaman gidecek ben 35 ten önce bir tane daha olsun istiyorum hayırlısı olsun hakkımızda
C
Çok çok afedersiniz ama zevk suyu ile hamile kalanlar var canım prezervatif kullanacaklar mecbur yapacak bişe yok ilaç kullanamayiz emzirdigimiz için sprail falanda taktirmam birazda onlar fedakarlık yapsınlar dimi ama
KIZLAR YARDIM EDINN KUZUMUN DILI PAMUKCUK OLDU SIZIN BEBEKLERDE VARMI NASIL KURTARAYIM YAVRUMU ?YEMEK YEMIYO HUYSUZLANIYO,BIDE KIZLAR BUGUN HEPATIT ASISI YAPTILAR SIZDE YAPTIRDINIZMI?NOLUR PAMUKCUK KONUSUNDA BANA YARDIM EDINNNN
Canım sağlık ocağı ücretsiz veriyordu daha once şimdide veriyordur sanirimAnladim bende gitti gidiyor dan siparis edeyim çünkü yok eşim ben alamam utanırım diyor
Bende sprail taktırmak istemiyorum zor bir normal doğum dan sonra
Canım bir kapta 4 tane embriyo konuluyordu sanırım 300tl sanırım bizimki 12 tane olduğu için 900tl vermiştik bu sene ne kadar olur bilmiyorum dr.dondurmamizi önerdi çöpe atılma birinci sınıf embriyo lar demişti hayırlısı bakalim inş. Gerek kalmaz ikinciyeBenim eşim de varikosel hamile kaldım diye sperm dondurma yi dusunmedik şimdi değerleri kaç bilmiyorum
Sperm dondurma pahalı mi
Canım bir fincan suya bir çay kaşığı karbonat koy tülbent ile sil geçinceye kadar yapKIZLAR YARDIM EDINN KUZUMUN DILI PAMUKCUK OLDU SIZIN BEBEKLERDE VARMI NASIL KURTARAYIM YAVRUMU ?YEMEK YEMIYO HUYSUZLANIYO,BIDE KIZLAR BUGUN HEPATIT ASISI YAPTILAR SIZDE YAPTIRDINIZMI?NOLUR PAMUKCUK KONUSUNDA BANA YARDIM EDINNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?