• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Insallah ya doktorla konusunca dunya basima yikildi.sandimm iyi seyler soylemedi ama belirtiler yok gibi gorunuyorr allahim nasil gececek bu 10 gun
Bizede birçok kez bi oluyo kan alinma durumunda bile değişiyor yuksek risk olsa hemen.saglik bakanlığı bildiri yapar ve hastaneye cagirirlardi dedi bide sonuc normal cikarsa aramszlar mis kotu cikarsa hsber verirler dediler

Kızlar 60 günlük olduk ve henüz bir korunma yöntemi secemedim.
İlaç kullanamam emziriyor m
Spiral taktırmak istemiyorum
Şimdiye kadar hiç prezervatif denemedik adet de olmadım ki yumurtlama dön hesapayıp o günlerde ilişki yapmayim desem bu konuda kafası karışık olan var mı.
Evlenince hiç korunmamistik eşim varikosel diye 6 ay sonra hamile kalmıştım yumurtlama dön vs hesapliyorduk hep

Kızlar 60 günlük olduk ve henüz bir korunma yöntemi secemedim.
İlaç kullanamam emziriyor m
Spiral taktırmak istemiyorum
Şimdiye kadar hiç prezervatif denemedik adet de olmadım ki yumurtlama dön hesapayıp o günlerde ilişki yapmayim desem bu konuda kafası karışık olan var mı.
Evlenince hiç korunmamistik eşim varikosel diye 6 ay sonra hamile kalmıştım yumurtlama dön vs hesapliyorduk hep
Bende ayni soruyu sorup duruyorum kendime prezervatif cozum gibi durmuyo hic ah ah benim esim dun bi yalnis yapti korkuyorum hamile kalmakdan insallah kalmam

Bende ayni soruyu sorup duruyorum kendime prezervatif cozum gibi durmuyo hic ah ah benim esim dun bi yalnis yapti korkuyorum hamile kalmakdan insallah kalmam

Bizde 40 gün den sonra iki kere ilişki oldu ama korunmadık hemen kalmayiz heralde.
Bizimki prezervatif de kullanmak istemiyor hissi azaltır diye söylemesi ayıp
Söyle bi 6 7 ay korunsaydim sonra olursa da Allah' büyük ikinci zaten düşünüyorum da.
Bir de bazılarının eşim korunuyor diyor yani bosalmadan çıkıyor mu anlamadım ben ona da guvenemem ki

Bizede birçok kez bi oluyo kan alinma durumunda bile değişiyor yuksek risk olsa hemen.saglik bakanlığı bildiri yapar ve hastaneye cagirirlardi dedi bide sonuc normal cikarsa aramszlar mis kotu cikarsa hsber verirler dediler

Sınırda cıkmıs doktor muhtemelen dusmustur dedi ama iste benim icime kurt girdi bi kere temiz sonucunu almadan ivim rahatlamayacakk

:KK64::KK64:kızlar gece gece psikopata bağladım. kızıma aptamil 1 mama kullanıyorum anne sütü yanında. kabız değil ama en az 3 günde bir kaka yapıyoruz (mamasına zeytinyağıda koyuyorum), çişli bez sayımızda 3 ü geçmiyor. ilk kızımda anne sütüyle besledim günlük 6-7 bez kirletirdik. kilo alımı iyi ama gaz problemimiz var göbeğimiz dışına çıktı resmen. bu sebeplerden farklı mama arayışına girdim. bebelac ve aptamil şikayetleri midemi bulandırdı resmen. sizler hangi mamayı kullanıyorsunuz. evolvia ve golden goat dan birini denemeyi düşünüyorum bu mamaları kullanan var mı?

:KK64::KK64:kızlar gece gece psikopata bağladım. kızıma aptamil 1 mama kullanıyorum anne sütü yanında. kabız değil ama en az 3 günde bir kaka yapıyoruz (mamasına zeytinyağıda koyuyorum), çişli bez sayımızda 3 ü geçmiyor. ilk kızımda anne sütüyle besledim günlük 6-7 bez kirletirdik. kilo alımı iyi ama gaz problemimiz var göbeğimiz dışına çıktı resmen. bu sebeplerden farklı mama arayışına girdim. bebelac ve aptamil şikayetleri midemi bulandırdı resmen. sizler hangi mamayı kullanıyorsunuz. evolvia ve golden goat dan birini denemeyi düşünüyorum bu mamaları kullanan var mı?
Biz similac kullanıyoruz canım. Memnunum , herhangi Bi şikayetim yok.

Bende ilk zamanlar sütüm yetmediği için mama verdim. Önce sma kullandık kızımda kabızlık yaptı. Kakasını günlerce yapamadı mamayı değiştirince düzeldi. Sonrasında da doktor tavsiyesiyle similac kullandık o da
mide bulantısı yaptı ve her defasında kustu

Hanımlar bu 40 Çıkma olayı nasıl oluyor ya eşim 38 günlükken gidicek kıyamam Allah nasip ederse 3 ay sonra gelicek adam kudurmuş resmen :KK48: dalga geçiyor artık illede 40 ı beklemek gerekiyor mu kimselerede soramıyorum bu konuyu

Canim hiç adam akıllı kanama olmadı ya korkuyorum da aslında hep leke şeklinde 1 veya 2 damla 2. 3 gundur hiç kan yok

Su an benim de yok, azicik lekelenme o da kahvemsi renk. Ilk hafta olmustu, ozellikle ilk 3 gun bir hayli oldu parcacikli falan. Ayni gun dogum yapmistik, endise etme bence normal su an o kdr az olmasi. Karnin indi mi?

Hanımlar bu 40 Çıkma olayı nasıl oluyor ya eşim 38 günlükken gidicek kıyamam Allah nasip ederse 3 ay sonra gelicek adam kudurmuş resmen :KK48: dalga geçiyor artık illede 40 ı beklemek gerekiyor mu kimselerede soramıyorum bu konuyu

2 gunden bir sey olmaz :oops:

Su an benim de yok, azicik lekelenme o da kahvemsi renk. Ilk hafta olmustu, ozellikle ilk 3 gun bir hayli oldu parcacikli falan. Ayni gun dogum yapmistik, endise etme bence normal su an o kdr az olmasi. Karnin indi mi?
Hafif indi ama yine var canim onu sorun yapmiyorum da ayiptir sormasi canim agda jilet isini ne yaptin sezeryan yerim agriyo jilet yapip doktora gitmek istiyorum 1ay once senle ayni gun dogum yaptik olurmu acaba

Back