2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Hafif indi ama yine var canim onu sorun yapmiyorum da ayiptir sormasi canim agda jilet isini ne yaptin sezeryan yerim agriyo jilet yapip doktora gitmek istiyorum 1ay once senle ayni gun dogum yaptik olurmu acaba

Ben agdaya cesaret edemedim acikcasi jilet vuruyorum hep, doktora da jilet yapip gidecegim canim.

Canim bugun hatta simdi banyoya gircem jilet yapayimmi sence sonucda dikisin uzerindede var afedersin sen yaptin mi dogumdan beri canim

Ben dogumdan sonra 3 kere yaptim canim jilet, bir sey olmadi,yapabilirsin. benim tuyler dikisin 1 cm altindan basliyor, dikis uzerinde de yok.eger senin dikisin ustunde varsa sakin sakin orayi jiletleme, dikis izinin bir kac cm asagisina kadar jiletle. Sonucta doktor gorecek bir sey olmaz o kadardan.

Bendede ayni

Bizimde 27gun oldu tam.bitiyo gibi oluyo sonra yeniden basliyo ne zaman bitecek ya

Aynen benimde canim 30 gunluk olduk biz bugun ara ara sanki adetmisim gibi basliyorr sonra kesiliyorr ne zaman bitecek bende bilmiyorum ama 9 aydir cok rahattim simdi surekli ped kullanmak cok rahatsizlik verici normalde bir hafta sabredemeyen ben 30 gundur fenalik basti yanii

Kizlar dun geceyi acilde gecirdik. Aglaya aglaya icim disima cikti. Kasildi kaldi yavrum gece yarisi nefes alamadi agzindan kopukler burnundan sut geldi. Cok korktum. Aman dikkat Edin yavrulariniza aspire olmus dediler. Ictigi sut akcigerine kacmis oksijensiz kalabilirdi. Ucuz atlattik rabbim korudu. Bebekleri basi hafif egimli yuksekte ve yan olmaliymis. Hastanedeki yataklari gibi. Dumduz yatirmayin ne olacagi hic belli olmuyor. Allahim hepimizin yavrularini korusun.

Kızlar. Sağolun kitle gitti. Sütüm arttı. Ben şekerli hiç bii içmiyotçr yemiyorum konposto sıfır sekerli yapıyorum. 11 kg verdim sütüm de günden güne artıyor. Bunu da bi emzirip bi sağarak anlıyorum. 18 günlük bebeğşm. Su anda sağıyorum 150 cc deyim devam ediyorum sağmaya. Normalde bu günde ne kadar süt gelmesi gerekiyor biliyor musubuz kac cc içiyor bebişler?

Canim önemli olan kanamanin bitmesi.20 günlükken de bitebilir istediğini yapabilirsin hazir hissediyorsan tabi :) ben hala bitmeyen kanamama güvenip benim değil mii vermiycem modundayim

Ay yavruma ya cok geçmiş olsun tatlım

Ayni durumdayız :-/ benim bebis 25 günlük ne kadar emiyor bende kestiremiyorum. Dün sagamadim vaktim olmadi sabahi zor ettim bebisi zor emzirdim tutamadim çünkü

Cok gecmis olsun canim, meme emerken mi kac,is yoksa biberonla mi? Basina uastik koymadan nasil yuksekte tutabiliriz bilgin var mi?
Allah yavrularimizi korusun.

Gecmis olsun canim allah bi daha yasatmasin ben basinin altina yastik koyuyirum geneldede yan yatiriyorum ama bazen emerken cok mu cekiyor napiyor bogazina kaciriyoe aklim cikiyoo

Canım be
Canim bugun hatta simdi banyoya gircem jilet yapayimmi sence sonucda dikisin uzerindede var afedersin sen yaptin mi dogumdan beri canim
Canım ben 45-50,günlükken ağdaya gittim. Tekrar jilete dönmek istemedim. Ağdada da bi sorun olmadı şükür rahatım.

Canim önemli olan kanamanin bitmesi.20 günlükken de bitebilir istediğini yapabilirsin hazir hissediyorsan tabi :) ben hala bitmeyen kanamama güvenip benim değil mii vermiycem modundayim
Evet canım öyleymiş int okudum benimde geliyor Şansa ya :))))

Evet canım öyleymiş int okudum benimde geliyor Şansa ya :))))
Kac gün oldu ki kesilir belki. Bildiğim kadarıyla 40a kadar boyle olup 40da normal adet olunuyormus. Sen bittiği gibi acilisi yap. Ben esime diyorum artık bu kadar aradan sonra bi havai fisek gösterisi bekliyorum senden

Cok gecmis olsun canim, meme emerken mi kac,is yoksa biberonla mi? Basina uastik koymadan nasil yuksekte tutabiliriz bilgin var mi?
Allah yavrularimizi korusun.
Canim enzirmistim bi saatte gecmisti uzerinden tekrar kaldirmak icin kalktigimda gordum. Mideden tekrar gelebiliyormus sut. Yastik koymadan doseginin altindan yukselti yapin dedi doktor biz de oyle yaptik.

40 cikma durumunda tam 40 gunu beklemek gerekir. Dikkate alir misiniz bilmem ama dini acidan da eslerin yakinlasmasi acisindan 40 gunun dolmasi gerekir. 40 gun dolmadan eslerin yakinlasmasi yani birlikteligi yasaktir. Zaten kadinin tibbende rahminin eski formuna donmesi icinde bu kadar gun gerekir. Lohusayiz hastaliklara acigiz. Bu yuzden yasak kilinmis zaten.. Ben bu sekilde dusunuyorum ve bunu uyguluyorum. Karar sizin!

Kızdığımız kocalarımıza "hiç yok" diyebiliyor muyuz

Gecmis olsun canim allah bi daha yasatmasin ben basinin altina yastik koyuyirum geneldede yan yatiriyorum ama bazen emerken cok mu cekiyor napiyor bogazina kaciriyoe aklim cikiyoo
Bizim büyükler söyledi, yan yatırıp sırtına yastık koyuyoruz dönmemesi için. Emerken çok oluyor bizim de. Emerken baş biraz yüksekte olmalıymış. Deniyorum bakayım.

Canim enzirmistim bi saatte gecmisti uzerinden tekrar kaldirmak icin kalktigimda gordum. Mideden tekrar gelebiliyormus sut. Yastik koymadan doseginin altindan yukselti yapin dedi doktor biz de oyle yaptik.

Ben de biberondan cok korkuyorum canim yaaa, yuregim agzimda veriyorum. Ben de yukselti yapayim bunu yazman iyi oldu, cok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…