Hafif indi ama yine var canim onu sorun yapmiyorum da ayiptir sormasi canim agda jilet isini ne yaptin sezeryan yerim agriyo jilet yapip doktora gitmek istiyorum 1ay once senle ayni gun dogum yaptik olurmu acaba
Canim bugun hatta simdi banyoya gircem jilet yapayimmi sence sonucda dikisin uzerindede var afedersin sen yaptin mi dogumdan beri canimBen agdaya cesaret edemedim acikcasi jilet vuruyorum hep, doktora da jilet yapip gidecegim canim.
Canim bugun hatta simdi banyoya gircem jilet yapayimmi sence sonucda dikisin uzerindede var afedersin sen yaptin mi dogumdan beri canim
Bendede ayni
Bizimde 27gun oldu tam.bitiyo gibi oluyo sonra yeniden basliyo ne zaman bitecek ya
Hanımlar bu 40 Çıkma olayı nasıl oluyor ya eşim 38 günlükken gidicek kıyamam Allah nasip ederse 3 ay sonra gelicek adam kudurmuş resmendalga geçiyor artık illede 40 ı beklemek gerekiyor mu kimselerede soramıyorum bu konuyu
Ay yavruma yaKizlar dun geceyi acilde gecirdik. Aglaya aglaya icim disima cikti. Kasildi kaldi yavrum gece yarisi nefes alamadi agzindan kopukler burnundan sut geldi. Cok korktum. Aman dikkat Edin yavrulariniza aspire olmus dediler. Ictigi sut akcigerine kacmis oksijensiz kalabilirdi. Ucuz atlattik rabbim korudu. Bebekleri basi hafif egimli yuksekte ve yan olmaliymis. Hastanedeki yataklari gibi. Dumduz yatirmayin ne olacagi hic belli olmuyor. Allahim hepimizin yavrularini korusun.
Ayni durumdayız :-/ benim bebis 25 günlük ne kadar emiyor bende kestiremiyorum. Dün sagamadim vaktim olmadi sabahi zor ettim bebisi zor emzirdim tutamadim çünküKızlar. Sağolun kitle gitti. Sütüm arttı. Ben şekerli hiç bii içmiyotçr yemiyorum konposto sıfır sekerli yapıyorum. 11 kg verdim sütüm de günden güne artıyor. Bunu da bi emzirip bi sağarak anlıyorum. 18 günlük bebeğşm. Su anda sağıyorum 150 cc deyim devam ediyorum sağmaya. Normalde bu günde ne kadar süt gelmesi gerekiyor biliyor musubuz kac cc içiyor bebişler?
Kizlar dun geceyi acilde gecirdik. Aglaya aglaya icim disima cikti. Kasildi kaldi yavrum gece yarisi nefes alamadi agzindan kopukler burnundan sut geldi. Cok korktum. Aman dikkat Edin yavrulariniza aspire olmus dediler. Ictigi sut akcigerine kacmis oksijensiz kalabilirdi. Ucuz atlattik rabbim korudu. Bebekleri basi hafif egimli yuksekte ve yan olmaliymis. Hastanedeki yataklari gibi. Dumduz yatirmayin ne olacagi hic belli olmuyor. Allahim hepimizin yavrularini korusun.
Kizlar dun geceyi acilde gecirdik. Aglaya aglaya icim disima cikti. Kasildi kaldi yavrum gece yarisi nefes alamadi agzindan kopukler burnundan sut geldi. Cok korktum. Aman dikkat Edin yavrulariniza aspire olmus dediler. Ictigi sut akcigerine kacmis oksijensiz kalabilirdi. Ucuz atlattik rabbim korudu. Bebekleri basi hafif egimli yuksekte ve yan olmaliymis. Hastanedeki yataklari gibi. Dumduz yatirmayin ne olacagi hic belli olmuyor. Allahim hepimizin yavrularini korusun.
Canım ben 45-50,günlükken ağdaya gittim. Tekrar jilete dönmek istemedim. Ağdada da bi sorun olmadı şükür rahatım.Canim bugun hatta simdi banyoya gircem jilet yapayimmi sence sonucda dikisin uzerindede var afedersin sen yaptin mi dogumdan beri canim
Evet canım öyleymiş int okudum benimde geliyor Şansa ya :))))Canim önemli olan kanamanin bitmesi.20 günlükken de bitebilir istediğini yapabilirsin hazir hissediyorsan tabi :) ben hala bitmeyen kanamama güvenip benim değil mii vermiycem modundayim
Kac gün oldu ki kesilir belki. Bildiğim kadarıyla 40a kadar boyle olup 40da normal adet olunuyormus. Sen bittiği gibi acilisi yap. Ben esime diyorum artık bu kadar aradan sonra bi havai fisek gösterisi bekliyorum sendenEvet canım öyleymiş int okudum benimde geliyor Şansa ya :))))
Canim enzirmistim bi saatte gecmisti uzerinden tekrar kaldirmak icin kalktigimda gordum. Mideden tekrar gelebiliyormus sut. Yastik koymadan doseginin altindan yukselti yapin dedi doktor biz de oyle yaptik.Cok gecmis olsun canim, meme emerken mi kac,is yoksa biberonla mi? Basina uastik koymadan nasil yuksekte tutabiliriz bilgin var mi?
Allah yavrularimizi korusun.
Hanımlar bu 40 Çıkma olayı nasıl oluyor ya eşim 38 günlükken gidicek kıyamam Allah nasip ederse 3 ay sonra gelicek adam kudurmuş resmendalga geçiyor artık illede 40 ı beklemek gerekiyor mu kimselerede soramıyorum bu konuyu
Sagol teyzesiAy yavruma yacok geçmiş olsun tatlım
Kızdığımız kocalarımıza "hiç yok" diyebiliyor muyuzCanim önemli olan kanamanin bitmesi.20 günlükken de bitebilir istediğini yapabilirsin hazir hissediyorsan tabi :) ben hala bitmeyen kanamama güvenip benim değil mii vermiycem modundayim
Bizim büyükler söyledi, yan yatırıp sırtına yastık koyuyoruz dönmemesi için. Emerken çok oluyor bizim de. Emerken baş biraz yüksekte olmalıymış. Deniyorum bakayım.Gecmis olsun canim allah bi daha yasatmasin ben basinin altina yastik koyuyirum geneldede yan yatiriyorum ama bazen emerken cok mu cekiyor napiyor bogazina kaciriyoe aklim cikiyoo
Canim enzirmistim bi saatte gecmisti uzerinden tekrar kaldirmak icin kalktigimda gordum. Mideden tekrar gelebiliyormus sut. Yastik koymadan doseginin altindan yukselti yapin dedi doktor biz de oyle yaptik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?