- 26 Kasım 2014
- 489
- 385
- 63
- 35
Bizede birçok kez bi oluyo kan alinma durumunda bile değişiyor yuksek risk olsa hemen.saglik bakanlığı bildiri yapar ve hastaneye cagirirlardi dedi bide sonuc normal cikarsa aramszlar mis kotu cikarsa hsber verirler dedilerInsallah ya doktorla konusunca dunya basima yikildi.sandimm iyi seyler soylemedi ama belirtiler yok gibi gorunuyorr allahim nasil gececek bu 10 gun
Cikmaz inşallah bende korkuyorumTiroid degil canim bizimki kistik fibrozis diye biesey varmis bugun saglik ocagina kan verdik anca 10 gune falan cikar dedi insallah biraey cikmaz cok korkuyorumm
Bende ayni soruyu sorup duruyorum kendime prezervatif cozum gibi durmuyo hic ah ah benim esim dun bi yalnis yapti korkuyorum hamile kalmakdan insallah kalmamKızlar 60 günlük olduk ve henüz bir korunma yöntemi secemedim.
İlaç kullanamam emziriyor m
Spiral taktırmak istemiyorum
Şimdiye kadar hiç prezervatif denemedik adet de olmadım ki yumurtlama dön hesapayıp o günlerde ilişki yapmayim desem bu konuda kafası karışık olan var mı.
Evlenince hiç korunmamistik eşim varikosel diye 6 ay sonra hamile kalmıştım yumurtlama dön vs hesapliyorduk hep
Bende ayni soruyu sorup duruyorum kendime prezervatif cozum gibi durmuyo hic ah ah benim esim dun bi yalnis yapti korkuyorum hamile kalmakdan insallah kalmam
Kızım 12 günlük. Gaz Sancısı çekiyor. Bir Çay kaşığı rezene Çayı versem olur mu. Bebeğine rezene Çayı veren var mi.
Bizede birçok kez bi oluyo kan alinma durumunda bile değişiyor yuksek risk olsa hemen.saglik bakanlığı bildiri yapar ve hastaneye cagirirlardi dedi bide sonuc normal cikarsa aramszlar mis kotu cikarsa hsber verirler dediler
Kizlar aranizda benim gibi kanamasi lekelenme seklinde hic yok derecesinde olan varmi korkuyorum
Kizlar aranizda benim gibi kanamasi lekelenme seklinde hic yok derecesinde olan varmi korkuyorum
Canim hiç adam akıllı kanama olmadı ya korkuyorum da aslında hep leke şeklinde 1 veya 2 damla 2. 3 gundur hiç kan yokBen varim
Biz similac kullanıyoruz canım. Memnunum , herhangi Bi şikayetim yok.kızlar gece gece psikopata bağladım. kızıma aptamil 1 mama kullanıyorum anne sütü yanında. kabız değil ama en az 3 günde bir kaka yapıyoruz (mamasına zeytinyağıda koyuyorum), çişli bez sayımızda 3 ü geçmiyor. ilk kızımda anne sütüyle besledim günlük 6-7 bez kirletirdik. kilo alımı iyi ama gaz problemimiz var göbeğimiz dışına çıktı resmen. bu sebeplerden farklı mama arayışına girdim. bebelac ve aptamil şikayetleri midemi bulandırdı resmen. sizler hangi mamayı kullanıyorsunuz. evolvia ve golden goat dan birini denemeyi düşünüyorum bu mamaları kullanan var mı?
kızlar gece gece psikopata bağladım. kızıma aptamil 1 mama kullanıyorum anne sütü yanında. kabız değil ama en az 3 günde bir kaka yapıyoruz (mamasına zeytinyağıda koyuyorum), çişli bez sayımızda 3 ü geçmiyor. ilk kızımda anne sütüyle besledim günlük 6-7 bez kirletirdik. kilo alımı iyi ama gaz problemimiz var göbeğimiz dışına çıktı resmen. bu sebeplerden farklı mama arayışına girdim. bebelac ve aptamil şikayetleri midemi bulandırdı resmen. sizler hangi mamayı kullanıyorsunuz. evolvia ve golden goat dan birini denemeyi düşünüyorum bu mamaları kullanan var mı?
Canim hiç adam akıllı kanama olmadı ya korkuyorum da aslında hep leke şeklinde 1 veya 2 damla 2. 3 gundur hiç kan yok
Hanımlar bu 40 Çıkma olayı nasıl oluyor ya eşim 38 günlükken gidicek kıyamam Allah nasip ederse 3 ay sonra gelicek adam kudurmuş resmendalga geçiyor artık illede 40 ı beklemek gerekiyor mu kimselerede soramıyorum bu konuyu
Hafif indi ama yine var canim onu sorun yapmiyorum da ayiptir sormasi canim agda jilet isini ne yaptin sezeryan yerim agriyo jilet yapip doktora gitmek istiyorum 1ay once senle ayni gun dogum yaptik olurmu acabaSu an benim de yok, azicik lekelenme o da kahvemsi renk. Ilk hafta olmustu, ozellikle ilk 3 gun bir hayli oldu parcacikli falan. Ayni gun dogum yapmistik, endise etme bence normal su an o kdr az olmasi. Karnin indi mi?
Bizimde 27gun oldu tam.bitiyo gibi oluyo sonra yeniden basliyo ne zaman bitecek yaBenimde oyle ama ara ara artiyor bitti galiba dedigim an tekrarliyor sankii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?