2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bende ankaradayim kizima kilotlu corap uzun kollu citcirli badi uzerinede penye tulum giydoriyorum ayakli penye battaniyesine sariyorum kollarinida gece sariyorum kivrandada alisacak uzerinede triko ince battaniye ortuyorum gece soguk oluyo

Daha benım kuzum 26 gunluk ..senınkının 40 cıktı mııı

Niz

Bizdede ayni sıkıntı var cok fena gaz var aslinda gaz yapiyo ama sancisi var neden anlamıyorum ikiniyo surekli kizim 3gundur kaka yapmiyo cok canı yaniyo belli napicaz bilmiyorum

Canim topuk kaninda.bi degerin yuksek oldugunu sen mi yazmistin bugun aradilar beni de kisrik fibrozis degeri sinirda cikmis tekrar kan verdik insallah iyi cikar

Rezene ne kadar veriyorsunuz ?Kimyonu Nasıl veriyorsunuz?
Bir su bardagi suda bir cay kasigi rezene bir cay kasigi kimyonu demliyorum bir cay kasigina bir damla zeytinyag damlatip uzerine rezene komyon bir cay kasigi veriyorum

Canim topuk kaninda.bi degerin yuksek oldugunu sen mi yazmistin bugun aradilar beni de kisrik fibrozis degeri sinirda cikmis tekrar kan verdik insallah iyi cikar
Evet bendim bizede troid dgeri yuksek dediler bizde verdik kani inşallah cikmaz bisey rabbim yardimcimiz olsun

Evet bendim bizede troid dgeri yuksek dediler bizde verdik kani inşallah cikmaz bisey rabbim yardimcimiz olsun

Insallah ya doktorla konusunca dunya basima yikildi.sandimm iyi seyler soylemedi ama belirtiler yok gibi gorunuyorr allahim nasil gececek bu 10 gun

Bende ankaradayim kizima kilotlu corap uzun kollu citcirli badi uzerinede penye tulum giydoriyorum ayakli penye battaniyesine sariyorum kollarinida gece sariyorum kivrandada alisacak uzerinede triko ince battaniye ortuyorum gece soguk oluyo

Kilotlu çorap lâ gece bezini değiştirme vs zor olmaz mı çıkar Giydir
Benim kızım erken doğum olduğu için hala hastane çıkışlarını giyebiliyoruz

yabanci hayat .!.:
Kilotlu çorap lâ gece bezini değiştirme vs zor olmaz mı çıkar Giydir
Benim kızım erken doğum olduğu için hala hastane çıkışlarını giyebiliyoruz
0 numara ince ve pamuklu olanlar cok rahat hemde sicak havaya gore uzerine penye tayt giydiriyorum hastahane cikislarini giydiriyorum

Insallah ya doktorla konusunca dunya basima yikildi.sandimm iyi seyler soylemedi ama belirtiler yok gibi gorunuyorr allahim nasil gececek bu 10 gun
canım bizimde başımıza geldi.10 gün beklemene gerek yok troidi hastanelerde kan tahlili ile anlıyorlar.hemen tahlil yaptırabilirsin istersen sonucu yarım saate alıyosun.tabi tsh yüksek ise.diğer hastalıkların tahlili olmuyor sanırım.

Tiroid degil canim bizimki kistik fibrozis diye biesey varmis bugun saglik ocagina kan verdik anca 10 gune falan cikar dedi insallah biraey cikmaz cok korkuyorumm

Kızım 12 günlük. Gaz Sancısı çekiyor. Bir Çay kaşığı rezene Çayı versem olur mu. Bebeğine rezene Çayı veren var mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…