Benım ıkı goğsumdede vardısoldakı duzeldı sagdakıının cevresı kıpkırmızı hala elbet bu zor gunler bıtecekkk ....
Bende ankaradayim kizima kilotlu corap uzun kollu citcirli badi uzerinede penye tulum giydoriyorum ayakli penye battaniyesine sariyorum kollarinida gece sariyorum kivrandada alisacak uzerinede triko ince battaniye ortuyorum gece soguk oluyoKızlar ankara da havalar soğudu çocuklara ne ortuyorsunuz ne giyiyör ben kızıma Citcitli badisi alttan iki tane patikli pijama üstten de hastahane çıkışı üst bluz deyim eldiven takıyorum bu halde bile ayakları soğuk oluyor bezini alırken.
Birde gece boğazına kadar örtmek istemiyorum kolunu elini kaldırır örtü ile nefesi tikanir diye .
Uyku Tulumu küçük bulsam alıcam kızımız a .
Kızlar oğlum cok gazlı
Ben rezene kimyon bi damlada zeytinyag veriyorum rahatliyo kizimKızlar oğlum cok gazlı tavsıyelerınız neler, ??..
Niz
Bizdede ayni sıkıntı var cok fena gaz var aslinda gaz yapiyo ama sancisi var neden anlamıyorum ikiniyo surekli kizim 3gundur kaka yapmiyo cok canı yaniyo belli napicaz bilmiyorum
Bir su bardagi suda bir cay kasigi rezene bir cay kasigi kimyonu demliyorum bir cay kasigina bir damla zeytinyag damlatip uzerine rezene komyon bir cay kasigi veriyorumRezene ne kadar veriyorsunuz ?Kimyonu Nasıl veriyorsunuz?
100-200 arası..Bence gerek yok, butcen ne kadar?
Sünnet düğünü yaparız diyo bende kiyamiyorum zaten gaz derdi ile uğraşıyoruz bebislerimiz ne çekiyorlar kaka yapmak icinBenim esim de hic istemiyor simdi, ben karar versem yaptiracagim da ben de supheliyim
100-200 arası..
Sünnet düğünü yaparız diyo bende kiyamiyorum zaten gaz derdi ile uğraşıyoruz bebislerimiz ne çekiyorlar kaka yapmak icin
Evet bendim bizede troid dgeri yuksek dediler bizde verdik kani inşallah cikmaz bisey rabbim yardimcimiz olsunCanim topuk kaninda.bi degerin yuksek oldugunu sen mi yazmistin bugun aradilar beni de kisrik fibrozis degeri sinirda cikmis tekrar kan verdik insallah iyi cikar
Evet bendim bizede troid dgeri yuksek dediler bizde verdik kani inşallah cikmaz bisey rabbim yardimcimiz olsun
[/QUOTE
Cnm senınkının 40 ı cıktı mı
Bende ankaradayim kizima kilotlu corap uzun kollu citcirli badi uzerinede penye tulum giydoriyorum ayakli penye battaniyesine sariyorum kollarinida gece sariyorum kivrandada alisacak uzerinede triko ince battaniye ortuyorum gece soguk oluyo
0 numara ince ve pamuklu olanlar cok rahat hemde sicak havaya gore uzerine penye tayt giydiriyorum hastahane cikislarini giydiriyorumyabanci hayat .!.:Kilotlu çorap lâ gece bezini değiştirme vs zor olmaz mı çıkar Giydir
Benim kızım erken doğum olduğu için hala hastane çıkışlarını giyebiliyoruz
canım bizimde başımıza geldi.10 gün beklemene gerek yok troidi hastanelerde kan tahlili ile anlıyorlar.hemen tahlil yaptırabilirsin istersen sonucu yarım saate alıyosun.tabi tsh yüksek ise.diğer hastalıkların tahlili olmuyor sanırım.Insallah ya doktorla konusunca dunya basima yikildi.sandimm iyi seyler soylemedi ama belirtiler yok gibi gorunuyorr allahim nasil gececek bu 10 gun
canım bizimde başımıza geldi.10 gün beklemene gerek yok troidi hastanelerde kan tahlili ile anlıyorlar.hemen tahlil yaptırabilirsin istersen sonucu yarım saate alıyosun.tabi tsh yüksek ise.diğer hastalıkların tahlili olmuyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?