• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Merhaba kizlar aventin emzigini soranlar olmus. Bende instagramdan almistim dogumdan once. 14 gunluk olduk biz. Surekli almiyor emzigi gazdan dolayi cok agliyor o yuzden gonlunu yapmak icin kullaniyoruz maalesef birde bazi geceler uykuya gecisi zor oluyor o zaman emzik veriyoruz. O zamanlar aliyor. Ilk verdigimizde de hemen almisti. Ama cok ememiyor hemen atiyor agzindan

canim diger tarafta yazdim ama seni alinti yapamadim.ben oglumu 4.5 aylikken zorunlu olarak sunnet yaptirmak durumunda kaldim.buyudugu icin genel yaptirdik.ama esimle ben cok agladik oglumu ameliyat onluguyle ameliyathaneye gonderirken.birde genel yaptiracaklar gece 12 den sonra emzirmemek gerekiyor.9-10 saat ac kaldi.meme istedi ama agla agla veremedimde benim icin cok zordu.bence yaptiracaklar bir an once karar verip lokal yaptirsin.arkadasim lokal yaptirdi.yaninda durdu.birde gercekten bezliyken rahat oluyor.kanama felanda olmuyor.yegenim ilkokulda oldu.sunnet kulodu giymeyince kac kere kanamasi oldu.ozetle iyi dusunup karar verin yaptiracaksaniz lokal olsun.
Kac aylikken yaptirdilar canim?

Selam bayanlar nasılsınız valla özledim hepinizi :) bizim bir gaz sorunumuz var çok fena :KK43:( ağlamaktan helak oluyor :KK43: sizler nasılsınız bebişler Nasıl :) @ayka777 @kattina @LuckyLover @oskeortmen @miskamber P Patates01
Ben bezmiş durumdayım sorma
Kizlar oglum sulu kaka yapiyor kakasindan ayri sivi cikisi oluyor taa sirtina cikmisti hatta. Boyle problem yasayan oldumu daha once ? Ne yapmaliyim bilemedim. Susuz kalacak diye korkuyorum.
Sumuk gibi mi kakası

Kizlar oglum sulu kaka yapiyor kakasindan ayri sivi cikisi oluyor taa sirtina cikmisti hatta. Boyle problem yasayan oldumu daha once ? Ne yapmaliyim bilemedim. Susuz kalacak diye korkuyorum.
Bennnnnn :KK43:
tubaomur01 tubaomur01 canim seninki hep memede mi duruyor? O yuzden mi emzik vermeye calisiorsun?
Evet cnm mrmem haşat olduuuu yardım evde chıccoo nun emzıgı var almadı kaucuk emzığı alırmı acep

Ca
Kızlar günaydın. Gögüslerim hala yara dogum dikişlerim ii ama tam da iyilesmedi. Misafir desen hala geliyo ve annem yanımda değil:KK43: üstüne üstük sag gögsümde beze cıktı iki gün atesim vardı demek ondanmış. Napmam gerek. @bebeem sanki sen bişiler yapmıştın. Bana bi akıl. Sıcak suyla masaj yaptım sağıyorm ama yinede gecmddi. Bide sütüm azaldı sanki:KK43:
Canım sürekli sağ masaj yaparak bosaltinca ateşin düşüyor banyoda duşun altında iyice masaj yap sıcak su torbası bile koymuştum canım çok şükür geçti allahım bidaha da yasatmasin çok zor

arkadaşlar merhaba.. Rabbim hepinize sağlıklı bebişler büyütmeyi nasip etsin. Sizler doğum yaptınız. ihtiyacınız ne biliyorsunuzdur..
Ablam doğum yapacak 1 hafta içinde.. İkinci bebeği.. Ben hiçbirşey almadım henüz.. Ne alabilirim? kıyafetten ziyade ne tavsiye edersiniz?

Reflü yastığı yatağı var böyle birşey işini görür mü acaba

Kızlar oğlum cok gazlı tavsıyelerınız neler, ??..

canim diger tarafta yazdim ama seni alinti yapamadim.ben oglumu 4.5 aylikken zorunlu olarak sunnet yaptirmak durumunda kaldim.buyudugu icin genel yaptirdik.ama esimle ben cok agladik oglumu ameliyat onluguyle ameliyathaneye gonderirken.birde genel yaptiracaklar gece 12 den sonra emzirmemek gerekiyor.9-10 saat ac kaldi.meme istedi ama agla agla veremedimde benim icin cok zordu.bence yaptiracaklar bir an once karar verip lokal yaptirsin.arkadasim lokal yaptirdi.yaninda durdu.birde gercekten bezliyken rahat oluyor.kanama felanda olmuyor.yegenim ilkokulda oldu.sunnet kulodu giymeyince kac kere kanamasi oldu.ozetle iyi dusunup karar verin yaptiracaksaniz lokal olsun.

Saol canim cevabin icin. Ya bazi yerlerde 6 aya kadar lokal yapildigini okudum, o yuzden zamanim var diye dusunuyordum. Simdi de 1 aylik cok kucuk,lokal de olsa cok aglicandan eminim. Karar vermek cok zor geliyor.
Bir de bir doktor tavsiye etmisti cocuk doktoru. Onu arastirdim, bazisi cok memnun kalmis, bazisinin yanlis yapmis, sunneti tekrarlamislar. Kucuk yapilmasina bagladim sunnet tekrarini. O doktoru da eledim.simdi dr arastiriyorum.

Bennnnnn :KK43:

Evet cnm mrmem haşat olduuuu yardım evde chıccoo nun emzıgı var almadı kaucuk emzığı alırmı acep

Doyuyor degil mi? Bende nukun emzigi var, zor zamanda aliyor sadece cok az.gazlaninca emme istegini birakti zaten, emerken bile birakiyor memeyi acidan. Allah yardimcin olsun. Sut sitmasi oldum demistin duzeldin mi?

Doyuyor degil mi? Bende nukun emzigi var, zor zamanda aliyor sadece cok az.gazlaninca emme istegini birakti zaten, emerken bile birakiyor memeyi acidan. Allah yardimcin olsun. Sut sitmasi oldum demistin duzeldin mi?
Benım ıkı goğsumdede vardı :( soldakı duzeldı sagdakıının cevresı kıpkırmızı hala :(elbet bu zor gunler bıtecekkk ....

Back