Kac aylikken yaptirdilar canim?
Dogdugunda hastaneden cikmadan yapildiKac aylikken yaptirdilar canim?
Ben bezmiş durumdayım sormaSelam bayanlar nasılsınız valla özledim hepinizi :) bizim bir gaz sorunumuz var çok fena( ağlamaktan helak oluyor sizler nasılsınız bebişler Nasıl :) @ayka777 @kattina @LuckyLover @oskeortmen @miskamber P Patates01
Sumuk gibi mi kakasıKizlar oglum sulu kaka yapiyor kakasindan ayri sivi cikisi oluyor taa sirtina cikmisti hatta. Boyle problem yasayan oldumu daha once ? Ne yapmaliyim bilemedim. Susuz kalacak diye korkuyorum.
Ben bezmiş durumdayım sorma
Sumuk gibi mi kakası
Bizdede ayni sıkıntı var cok fena gaz var aslinda gaz yapiyo ama sancisi var neden anlamıyorum ikiniyo surekli kizim 3gundur kaka yapmiyo cok canı yaniyo belli napicaz bilmiyorumSelam bayanlar nasılsınız valla özledim hepinizi :) bizim bir gaz sorunumuz var çok fena( ağlamaktan helak oluyor sizler nasılsınız bebişler Nasıl :) @ayka777 @kattina @LuckyLover @oskeortmen @miskamber P Patates01
Bizim dr.ertesi gün yikayabilirsiniz demişti hergün de yikamistik iyice kurulamistik ama 5 günde düşmüştüBen de hiç bir şey kullanmadım canım , 5 günde düştü, ama banyo da yaptırmamıştım.
Bende istiyorum aslında ama eşim sonra diyorErkek bebek anneleri, sunnet konusunu dusunuyorum hala, siz neler yaptiniz? Kimseden cvp alamadim
BennnnnnKizlar oglum sulu kaka yapiyor kakasindan ayri sivi cikisi oluyor taa sirtina cikmisti hatta. Boyle problem yasayan oldumu daha once ? Ne yapmaliyim bilemedim. Susuz kalacak diye korkuyorum.
Evet cnm mrmem haşat olduuuu yardım evde chıccoo nun emzıgı var almadı kaucuk emzığı alırmı aceptubaomur01 canim seninki hep memede mi duruyor? O yuzden mi emzik vermeye calisiorsun?
Canım sürekli sağ masaj yaparak bosaltinca ateşin düşüyor banyoda duşun altında iyice masaj yap sıcak su torbası bile koymuştum canım çok şükür geçti allahım bidaha da yasatmasin çok zorKızlar günaydın. Gögüslerim hala yara dogum dikişlerim ii ama tam da iyilesmedi. Misafir desen hala geliyo ve annem yanımda değilüstüne üstük sag gögsümde beze cıktı iki gün atesim vardı demek ondanmış. Napmam gerek. @bebeem sanki sen bişiler yapmıştın. Bana bi akıl. Sıcak suyla masaj yaptım sağıyorm ama yinede gecmddi. Bide sütüm azaldı sanki
Canımın korkma benimkide öyle yapiyorKizlar oglum sulu kaka yapiyor kakasindan ayri sivi cikisi oluyor taa sirtina cikmisti hatta. Boyle problem yasayan oldumu daha once ? Ne yapmaliyim bilemedim. Susuz kalacak diye korkuyorum.
canim diger tarafta yazdim ama seni alinti yapamadim.ben oglumu 4.5 aylikken zorunlu olarak sunnet yaptirmak durumunda kaldim.buyudugu icin genel yaptirdik.ama esimle ben cok agladik oglumu ameliyat onluguyle ameliyathaneye gonderirken.birde genel yaptiracaklar gece 12 den sonra emzirmemek gerekiyor.9-10 saat ac kaldi.meme istedi ama agla agla veremedimde benim icin cok zordu.bence yaptiracaklar bir an once karar verip lokal yaptirsin.arkadasim lokal yaptirdi.yaninda durdu.birde gercekten bezliyken rahat oluyor.kanama felanda olmuyor.yegenim ilkokulda oldu.sunnet kulodu giymeyince kac kere kanamasi oldu.ozetle iyi dusunup karar verin yaptiracaksaniz lokal olsun.
Bende istiyorum aslında ama eşim sonra diyor
Reflü yastığı yatağı var böyle birşey işini görür mü acaba
Bennnnnn
Evet cnm mrmem haşat olduuuu yardım evde chıccoo nun emzıgı var almadı kaucuk emzığı alırmı acep
Ben bezmiş durumdayım sorma
Sumuk gibi mi kakası
Benım ıkı goğsumdede vardıDoyuyor degil mi? Bende nukun emzigi var, zor zamanda aliyor sadece cok az.gazlaninca emme istegini birakti zaten, emerken bile birakiyor memeyi acidan. Allah yardimcin olsun. Sut sitmasi oldum demistin duzeldin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?