2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Aventın smoothıe emzıgı sanal pazardan alan var mı bebışlerınız kabul ettı mı ????

Ben avent freeflow emzik almıştım, uyuyacağı zaman alıyor bizim oğlan, deneyebilirsiniz.

Cnm aventın emzıgını aldı mı bebışın???

Gelmedi ki emzik daha esim singapurdan siparis etmis o yuzden o kadar gec kaldi tabi, burdakiler sahte olabilir diye.

Bu arada biz devit3 kullaniyorduk, dun gittigimiz doktor onda paraben suphesi var kullanmayin dedi. Herkes ondan kullaniyor sanirim? D vitamini damlalari varmis abd.den onu siparis ettik, artik onu kullanacagiz. Her dr farkli soyluyor.

Doktorumuz bize ilk 6 ay oneriyorum dedi benyaptiracagim insallah bu sure icerisinde biraz daha toparlansin diye bekliyorumm

1.5 aydan sonra genel anestezi olacak dedi doktorumuz, ama nette 6 aydan sonra yaziyordu. Size o yuzden mi 6 aya kadar dedi? 6 aya kadar lokal anestezi dedi mi canim?

Canim daha çok küçük acele etmicem ben hani 6aylikken tamam da 40 günlük 1ayliga Kıyamam. Vallah boş boş psikolojisi fln diyenler var canım Toparlansin diye bekliycem ben canim

Ben de kiyamiyorum canim, ozellikle babasi hic istemiyor. Biraz buyuyunce de genel anestezi olacak, onu da istemiyorum. Su sunnet olayi cok can sikici yaa

1.5 aydan sonra genel anestezi olacak dedi doktorumuz, ama nette 6 aydan sonra yaziyordu. Size o yuzden mi 6 aya kadar dedi? 6 aya kadar lokal anestezi dedi mi canim?

Evet konusmasi kolayda asi icin bile ecel terleri doken ben nasil sunnet yaptiracam bilmiyorum canim sunnetin kolay olmasi icin pipisinin derisini disina dogru cikararak masaj yapmak lazimmis sen yapiyor musun

Evet konusmasi kolayda asi icin bile ecel terleri doken ben nasil sunnet yaptiracam bilmiyorum canim sunnetin kolay olmasi icin pipisinin derisini disina dogru cikararak masaj yapmak lazimmis sen yapiyor musun

Hayir yapmiyorum cunku doktordan oyle bir bilgi almadim.deneyeyim bakalim. Asagi dogru deriyi cekecegim elimle di mi?
Bu arada aci cekilmedigine inanmiyorum aslinda,sadece aci cektigini soyleyemiyorlar bence.

6 aya kadar lokal ile mi yapilacakmis canim?

Evet geriye dogru ittirip ucunun cikmasini saglayacaksin ben birkac hastaneyle goruatum kimi genel yapiyo kimi lokal benimde kafam karisti acikcasi genel anestezi almasini istemem ama ben altini degistirirken bile kiyameti kopariyor nasil olacak bilmiyorumm

Kizlar oglum sulu kaka yapiyor kakasindan ayri sivi cikisi oluyor taa sirtina cikmisti hatta. Boyle problem yasayan oldumu daha once ? Ne yapmaliyim bilemedim. Susuz kalacak diye korkuyorum.

Sut sıtması oldummmmm ıkı gogsum hem taş hem kıpkırmızı ııı

Kizlar sunnetten bahsedilmis bence yaptirin benim oglum 4 yasinda kiyamadim abimin ogluna yaptirdilar bir iki gune iyilesti bez de iyilesmesi icin etken bir de aci hissetmiyorlar o kadar kucukken

Kizlar sunnetten bahsedilmis bence yaptirin benim oglum 4 yasinda kiyamadim abimin ogluna yaptirdilar bir iki gune iyilesti bez de iyilesmesi icin etken bir de aci hissetmiyorlar o kadar kucukken

Kac aylikken yaptirdilar canim?

Kizlar oglum sulu kaka yapiyor kakasindan ayri sivi cikisi oluyor taa sirtina cikmisti hatta. Boyle problem yasayan oldumu daha once ? Ne yapmaliyim bilemedim. Susuz kalacak diye korkuyorum.
Benim kizimda oyleydi dogdugundan beri ama 3gundur onuda yapmiyo ce surekli agliyo yarin doktora gidicez sabaha kadar kaka yapmazsa.

Sağol canım. Dediğiin pozisyon koltukaltında olan mı. Bugün ben de denedim onu ama olmadı henüz faydası. Bi de sıcak duşta masaj yaptım. Hala minik bi beze var. Havluyla da yapayım dediğin gibi.

Sende mi süt sitmasi oldun ben süt poseti aldim bir de pompa bebek emdikten sonra sagdim aldim sütü buzluga attım ve göğsümün kahve yerinde yağlı birsey olursa onu ucuna sürdüm yoksa süt sürdüm.Bir de bir gün emzirmedim sagdim verdim sütyen takmadim havalandirdim. Benim o beze hamileyken de oldu arkadaşin bebegini görünce eve geldim sicak su torbasina su koydum göğsüme onunla masaj yaptim oyle gecti. Doğum dikisim az biraz kaldı ki 25 gun oldu benim 3-4 gün görümcem yardım etti odur budur bende yalnızim annem günübirlik gelirse geliyor :-/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…