- 3 Ağustos 2014
- 916
- 844
- 158
Cnm aventın emzıgını aldı mı bebışın???Ben anladim ama o sekilde sular nereye akacak legeni nereye koyacagim hayal edemiyorum, banyoda mi yikiyorsun?
Ben hic tek basima yikamadim, cesaret edemiyorum
almadi bizm kiz bir aylık belki ilerde alirAventın smoothıe emzıgı sanal pazardan alan var mı bebışlerınız kabul ettı mı ????
Cnm aventın emzıgını aldı mı bebışın???
Doktorumuz bize ilk 6 ay oneriyorum dedi benyaptiracagim insallah bu sure icerisinde biraz daha toparlansin diye bekliyorumm
Canim daha çok küçük acele etmicem ben hani 6aylikken tamam da 40 günlük 1ayliga Kıyamam. Vallah boş boş psikolojisi fln diyenler var canım Toparlansin diye bekliycem ben canim
1.5 aydan sonra genel anestezi olacak dedi doktorumuz, ama nette 6 aydan sonra yaziyordu. Size o yuzden mi 6 aya kadar dedi? 6 aya kadar lokal anestezi dedi mi canim?
Evet konusmasi kolayda asi icin bile ecel terleri doken ben nasil sunnet yaptiracam bilmiyorum canim sunnetin kolay olmasi icin pipisinin derisini disina dogru cikararak masaj yapmak lazimmis sen yapiyor musun
Ben aldım Can'ım, 1,5 günde de geldi. Ama benim kız emmedi ;(Aventın smoothıe emzıgı sanal pazardan alan var mı bebışlerınız kabul ettı mı ????
Hayir yapmiyorum cunku doktordan oyle bir bilgi almadim.deneyeyim bakalim. Asagi dogru deriyi cekecegim elimle di mi?
Bu arada aci cekilmedigine inanmiyorum aslinda,sadece aci cektigini soyleyemiyorlar bence.
6 aya kadar lokal ile mi yapilacakmis canim?
Kizlar sunnetten bahsedilmis bence yaptirin benim oglum 4 yasinda kiyamadim abimin ogluna yaptirdilar bir iki gune iyilesti bez de iyilesmesi icin etken bir de aci hissetmiyorlar o kadar kucukken
Benim kizimda oyleydi dogdugundan beri ama 3gundur onuda yapmiyo ce surekli agliyo yarin doktora gidicez sabaha kadar kaka yapmazsa.Kizlar oglum sulu kaka yapiyor kakasindan ayri sivi cikisi oluyor taa sirtina cikmisti hatta. Boyle problem yasayan oldumu daha once ? Ne yapmaliyim bilemedim. Susuz kalacak diye korkuyorum.
Sağol canım. Dediğiin pozisyon koltukaltında olan mı. Bugün ben de denedim onu ama olmadı henüz faydası. Bi de sıcak duşta masaj yaptım. Hala minik bi beze var. Havluyla da yapayım dediğin gibi.Canim bende de olmustu. Sicak havlu koydum sonra da bebegi ters emzirdim. Yani sol gogsunu emzirir gibi tutup sag gogsunu emzirceksin. Oyle olunca bebek farkli kanallardan cekiyomus.. Dusta da masaj yapip saginca duzeldi cok sukur. Bn de iki gun cektim anlamadim usuttum sanmistim..
Yaza cikmadan yaptirsak da ayaklanmadan ciksa aradan diyorum bakalım. Kiyabilecemi?Erkek bebek anneleri, sunnet konusunu dusunuyorum hala, siz neler yaptiniz? Kimseden cvp alamadim
Sende mi süt sitmasi oldunKızlar günaydın. Gögüslerim hala yara dogum dikişlerim ii ama tam da iyilesmedi. Misafir desen hala geliyo ve annem yanımda değilüstüne üstük sag gögsümde beze cıktı iki gün atesim vardı demek ondanmış. Napmam gerek. bebeem sanki sen bişiler yapmıştın. Bana bi akıl. Sıcak suyla masaj yaptım sağıyorm ama yinede gecmddi. Bide sütüm azaldı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?