- 1 Ağustos 2013
- 371
- 267
- 103
- 36
1.5 ayda netlesirmissKızlar gunaydın bebışlerımız ne zaman gormeye başlayacak kacıncı ayda????
Bize ne zaman tepki verecekler1.5 ayda netlesirmiss
3 aydaaBize ne zaman tepki verecekler
Hicbirsey yapmadik banyodan sonra kurula nemli falan kalmasınhanimlar.10 gun oldu bebisimin gobegi dusmedi dr pansuman falan hicbisey demedii siz neler yaptinizz
Pansumana gerek yok dedi doktor bizede 7-15gun arasinda duser dedi 9.gunde dustu bizimkisi uzerini acik tutki kuruyup dussun Ben gunes oldugunda karnini acip guneslendirdim arada..hanimlar.10 gun oldu bebisimin gobegi dusmedi dr pansuman falan hicbisey demedii siz neler yaptinizz
Ben de hiç bir şey kullanmadım canım , 5 günde düştü, ama banyo da yaptırmamıştım.hanimlar.10 gun oldu bebisimin gobegi dusmedi dr pansuman falan hicbisey demedii siz neler yaptinizz
Canım ben bugun biraz daa rahattım wrap sling aldım ve onunla en azından yemek yedim camasır astım tavsiye ederimmmBugün bu şeyleri ben de düşündüm canımuyumadı bi türlü gündüz ve hâlâ da direniyor ayağımda:'(
Ben de bugün rahattım şükür, ben de kumaş aldım sling yaptım. Ayrıca kızım sallanmak istediği için elektrikli ana kucağı aldık. 70 gündür ilk defa yemeği yaptım ve üstüne de rahat rahat yedimCanım ben bugun biraz daa rahattım wrap sling aldım ve onunla en azından yemek yedim camasır astım tavsiye ederimmm
Senın adına cok sevındım cnm bende beşik sallayıp. Duruyorum uşak tutacam kızıma bu gidişle :)))Ben de bugün rahattım şükür, ben de kumaş aldım sling yaptım. Ayrıca kızım sallanmak istediği için elektrikli ana kucağı aldık. 70 gündür ilk defa yemeği yaptım ve üstüne de rahat rahat yedim
Benim ikiside hastanede alindi biri alindiginda sutum yoktu mama almisti ikincisindedr sutumu almisti inşaallah oyke biseydir ve bisey cikmaz dua edinSaglik ocaginda bizim 15 gublukken tekrar aldilar neden hastanede alindi diye itiraz edince hastanedeki drgerler saglikli sonuc vermez cocuk sut daha dogru duzgun emmemis oluyor o yuzden demisti. Belki iciniz rahatlar kizlar
Tavsiyem gaz için değil de göğüs ucu yaraların için cnm ben denedim memnun kaldım.silikon göğüs ucu yanı koruyucu takiyorum.Üstüne pedleri koyuyorum.Ucun içine süt doluyor ve o süt de göğüs uçlarını iyilestiriyor.Yanı benimki bu şekilde iyileşti umarım senin işine de yarar.Yardımmm ;.( bebeğimin çok gaz sancısı var,emzirirken sürekli kasılıp göğüs ucunu çekiştiriyor,uçlar zaten yara,o da çekiştirince yaralar daha da beter oluyor.zaten öyle yapınca hava yutuyor ve kısır döngüye dönüyor olay,emzirmek resmen işkenceye dönüştü benim için,bugün oturdum ağladım hüngür hüngür.var mı bir tavsiyeniz ;(
Saol cnm da evlat soz konusu olunca insan cokta relax olamiyomus malesef. Bazen geceleri uyanmadiginda birakayim kendi ne zaman isterse o zaman uyansin oyle emzireyim diye ama dayanamiyorum 2 saatte bir mutlaka uyandiriyorumPuffff bende ayni durumdayim. 15 dk emiyor uyuya kaliyor 2saatte kalkmiyor gunduz telafi ediyoruz Artik cokta Israr etmiyorum birazda onun istegine birakiyorum 2saati asarsa uyumasi mecbur uyandiracaz artik. Sikinti etme biraz relax olmamiz lazim.
Erkek bebek anneleri, sunnet konusunu dusunuyorum hala, siz neler yaptiniz? Kimseden cvp alamadim
Canim daha çok küçük acele etmicem ben hani 6aylikken tamam da 40 günlük 1ayliga Kıyamam. Vallah boş boş psikolojisi fln diyenler var canım Toparlansin diye bekliycem ben canimErkek bebek anneleri, sunnet konusunu dusunuyorum hala, siz neler yaptiniz? Kimseden cvp alamadim
Kızlar günaydın. Gögüslerim hala yara dogum dikişlerim ii ama tam da iyilesmedi. Misafir desen hala geliyo ve annem yanımda değilüstüne üstük sag gögsümde beze cıktı iki gün atesim vardı demek ondanmış. Napmam gerek. bebeem sanki sen bişiler yapmıştın. Bana bi akıl. Sıcak suyla masaj yaptım sağıyorm ama yinede gecmddi. Bide sütüm azaldı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?