- 1 Ağustos 2013
- 371
- 267
- 103
- 36
saol canimm demek 40 gun boyle surecekkBenim de cok azdi hatta cok acik kahveye döndü bitecek sandim kanama tekrarladı Belli olmuyor yani o ise korkma :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canimm demek 40 gun boyle surecekkBenim de cok azdi hatta cok acik kahveye döndü bitecek sandim kanama tekrarladı Belli olmuyor yani o ise korkma :)
ben ikinci gun basladim benimki sevdi :)Avent soothie emzik kullanan var mı ?Ben emziğe alıştırmaya çalışıyorum ama reddediyor bu emziğin iyi olduğunu duydum merak ettim
ay hadi insallah saglikli sekilde verirsin kilolariniKizlar merhaba,
Dogumdan sonra kilollariniz ne alemde? Ben 75 kg ile doguma gittim eve geldigimde 73 kg dim. Spinal anestezi ile dogum yaptim ama oncesinde 12 saat suni sanci verildi. Eve gelip tartildigimda sadece 2 kg gittigini gorunce sok oldum. Bugun 21 gunluk oldum 65 kilodayim. 56 ile hamile kalmistim 9 kilom kaldi suan. Sizdede ayni dirim olan oldumu? Bendemi anormallik var acaba
Bugün dunden beri birsey yok nasılsa diye ped koymadim pisman etti sagolsun :-/saol canimm demek 40 gun boyle surecekk
Kendi sütünü damlatma meselesini okudum denedim serum oldugu halde kiyamadim. Ama sizin ailede bilgiler derya yani :-/Aman birde bana bu dirdiri yapan kv falan olsa hadi bi derece kendi ailem olunca cildiriyorum. Tikali burna tereyag tepelim diyorlar ben pazar pazar gidip serum fizyolojik bulmusum srhrin ote ucundan gelen teklife bak akillara zarar
ay sorma bide mevzu baskasi olunca boyle degiller bana gelince boyle ilginc seyler cikiyo piyangodan. Oyle yoruldumki psikolojik olarak. Dokunsan agliycam yani dilime 40 dugum atiyorum gider ayak aramiz bozulmasin kalp kirmiyim diye. Yilda 1 kere gorusuyoruz ama bu sefer uzun surdu gorusmemiz.Kendi sütünü damlatma meselesini okudum denedim serum oldugu halde kiyamadim. Ama sizin ailede bilgiler derya yani :-/
bende 51 kilo ile hamıle kaldm 71 ile tmamladm hamılelıgımı dogumdan sonra 65,5 geldım şuan 49 gunluguz 59 kiloyum 8 kilom kaldı benımdeKizlar merhaba,
Dogumdan sonra kilollariniz ne alemde? Ben 75 kg ile doguma gittim eve geldigimde 73 kg dim. Spinal anestezi ile dogum yaptim ama oncesinde 12 saat suni sanci verildi. Eve gelip tartildigimda sadece 2 kg gittigini gorunce sok oldum. Bugun 21 gunluk oldum 65 kilodayim. 56 ile hamile kalmistim 9 kilom kaldi suan. Sizdede ayni dirim olan oldumu? Bendemi anormallik var acaba
canım kv yıkarken suyu kv ne döktur sen tut yıka bebişini ben ilk banyosunu bıle kımseye bırakmadım kv suyu döktu ben yıkadım sonrakı yıkamada da eşim suyu döktü ben yıkadım yıne oğlumu şimdi ıkı gunde bır eşimle yıkıyoruz bizim oglan suyu çok sevdı hıc aglamıyor duştan cıkıp ustunu gıydırınce başlıyor aglamayaBende eşime diyorum biz yikariz sen şu dokersin diyorum yok daha küçük annen yikasin diyor çok pinpirikli
Ama daha kırkı bile çıkmadı bebisin sekerli yağlı seye ne gerek var gariplerim yan gelip yatıyor zaten o enerji nasıl bitsin ihtiyaci olsa da vermezdim ben sanırım. Allah kolaylık versin ne diyim. Benim annem sen daha iyi bilirsin bizim zamanimizda ne biliyorduk ki senle öğreniyorum bende diyor sağolsun kvden şüpheliydim emzik verme söyle böyle yapma diyodu kendi vermeye calisti ben uyuyor gerek yok dedigim halde. 3-4 gün görümcem kaldi odur budur yalniziz bebegimle. Evle biraz zorluyor bazen ama ben sabirli değilim senin gibi karissalar kalp kirabilirim o yüzden raziyim yani.ay sorma bide mevzu baskasi olunca boyle degiller bana gelince boyle ilginc seyler cikiyo piyangodan. Oyle yoruldumki psikolojik olarak. Dokunsan agliycam yani dilime 40 dugum atiyorum gider ayak aramiz bozulmasin kalp kirmiyim diye. Yilda 1 kere gorusuyoruz ama bu sefer uzun surdu gorusmemiz.
Tereyağmı daha neler :)))Aman birde bana bu dirdiri yapan kv falan olsa hadi bi derece kendi ailem olunca cildiriyorum. Tikali burna tereyag tepelim diyorlar ben pazar pazar gidip serum fizyolojik bulmusum srhrin ote ucundan gelen teklife bak akillara zarar
Bende normalde hic sabirli degilimdir ama esime soz verdim bebegimiz hatrina soz verdirdi preeklemsi vardi hamileligimin son doneminde ve kucuk sehirde yasadigim icin mecbur geldim yanlarina takip edecek doktor bulmak icin. Ama gelirken bile bu kadar zor olacagini bilmiyordum.Ama daha kırkı bile çıkmadı bebisin sekerli yağlı seye ne gerek var gariplerim yan gelip yatıyor zaten o enerji nasıl bitsin ihtiyaci olsa da vermezdim ben sanırım. Allah kolaylık versin ne diyim. Benim annem sen daha iyi bilirsin bizim zamanimizda ne biliyorduk ki senle öğreniyorum bende diyor sağolsun kvden şüpheliydim emzik verme söyle böyle yapma diyodu kendi vermeye calisti ben uyuyor gerek yok dedigim halde. 3-4 gün görümcem kaldi odur budur yalniziz bebegimle. Evle biraz zorluyor bazen ama ben sabirli değilim senin gibi karissalar kalp kirabilirim o yüzden raziyim yani.
Anladım. Neyse pazara kadar sabret bakalım inşallah kv cok kalmaz. Birine ihtiyacin oldugunu hissettirme cok da bari bebisi sevip gitsinler.Bende normalde hic sabirli degilimdir ama esime soz verdim bebegimiz hatrina soz verdirdi preeklemsi vardi hamileligimin son doneminde ve kucuk sehirde yasadigim icin mecbur geldim yanlarina takip edecek doktor bulmak icin. Ama gelirken bile bu kadar zor olacagini bilmiyordum.
Ben de emzık emzzık vermek ıstıyorum kattıcım benım oğlum 1 aylık 0-3 aylık tAn olanı mı alsam daha yukarusını mı evdekı chıcco nun almadı attırıyor sureklı yardımmmm yardımm pleaseeesürekli emmek istiyordu dr emme refleksi kuvetli olduğu için sürekli meme verme emziğe alıştır dedi her türlü emziği denedim almadı midesi bulandı itti en son avent shoothie emziği aldı çok şükür uykuya geçişlerde kullanıyorum veya çok ağlarsa ve karnı toksa veriyorum susuyor ben çok memnun kaldım cnm..
Bugün bu şeyleri ben de düşündüm canım uyumadı bi türlü gündüz ve hâlâ da direniyor ayağımda:'(Ne zormuş ya anne olmak wc ye girmek duş almak çay içmek vb bebekle alakasız seyler için hep kapıyı gözler oldum biri gelsede halletsem diyorum
Kızımda huysuz olacak heralde surekli mız mız yanından 3 adım uzaklaşsam carlıyooo ne zaman buyuyecek de bakkala gönderecek kıvama gelecek bu çocuuukkk
Benimki de çok seviyor şükür banyoyu, dediğin gibi banyodan çıkınca giyinirken ağlıyor:)canım kv yıkarken suyu kv ne döktur sen tut yıka bebişini ben ilk banyosunu bıle kımseye bırakmadım kv suyu döktu ben yıkadım sonrakı yıkamada da eşim suyu döktü ben yıkadım yıne oğlumu şimdi ıkı gunde bır eşimle yıkıyoruz bizim oglan suyu çok sevdı hıc aglamıyor duştan cıkıp ustunu gıydırınce başlıyor aglamaya
Eşimin tayini çıktı sehirdisina çıktı hafta sonları geliyor şimdilik ocağa kadar çocuk kendini toparlasin diyor hafta ici annemde hafta sonuda evimize geliyoruz zorda kalırsam öyle yapacam canım kv ölüyor zaten yıkamak için cok kilolu zor yürüyor dizleri ağrıyor annemi kıskanıyorcanım kv yıkarken suyu kv ne döktur sen tut yıka bebişini ben ilk banyosunu bıle kımseye bırakmadım kv suyu döktu ben yıkadım sonrakı yıkamada da eşim suyu döktü ben yıkadım yıne oğlumu şimdi ıkı gunde bır eşimle yıkıyoruz bizim oglan suyu çok sevdı hıc aglamıyor duştan cıkıp ustunu gıydırınce başlıyor aglamaya
cnm bende 0-3 var 3+ ve 6+ var ama inan ebatlar aynı hepsinide emiyor hangisi denk gelirse elime veriyorum bence 3+ al neye göre ay farkı yapmışlar bu emzikte çözemedim normal emzikler gibi boy farkı yok yaniBen de emzık emzzık vermek ıstıyorum kattıcım benım oğlum 1 aylık 0-3 aylık tAn olanı mı alsam daha yukarusını mı evdekı chıcco nun almadı attırıyor sureklı yardımmmm yardımm pleaseee
Canım benim oglanda biraz önce öyle yaptı acliklarindan değil kasildiklari için memeyi cekistirdi durdu bende çıkardım ağzından emzigini verdim bayagi bir cebellestik yuzustu yattı en sonunda iki saat beraber uyumusuz şimdi kalmak üzere şu gazlı günler geçsin gitsinEşimin tayini çıktı sehirdisina çıktı hafta sonları geliyor şimdilik ocağa kadar çocuk kendini toparlasin diyor hafta ici annemde hafta sonuda evimize geliyoruz zorda kalırsam öyle yapacam canım kv ölüyor zaten yıkamak için cok kilolu zor yürüyor dizleri ağrıyor annemi kıskanıyor