• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar bebeğim 21 günlük doktora gidip sarılık olcturmedik ama halen yüzünde ve gözlerinde biraz var sık sık emziriyorum sizin bebeklerinizde oldumu ne kadar sürdü

Canım
Kizlar bebeklerinize yastik kullaniyormusunuz
Yastık kullanmıyorum canım bir sağına bir soluna yatırıyorum ama düzde yatırmak gerekiyormus yanında olmak şartıyla çocuğun arka tarafı sivri olmasın diye ben şimdi düz yatirmaya çalışıyorum ogluşum da alışmış ben düz yapıyorum oda kafasını çeviriyor dr.dik yatır yastık koy dedi ogluşum 46gunluk benim

Kızlar bebeğim 21 günlük doktora gidip sarılık olcturmedik ama halen yüzünde ve gözlerinde biraz var sık sık emziriyorum sizin bebeklerinizde oldumu ne kadar sürdü
Canım iyice emziriyorsan doydugunu kg aldığında hissediyorsun hiç korkma bizdede çıkmıştı iki saatte bir emzirdim dr.emzirdikten sonra 30ml mama yada kendi sütünü sağ ver demişti emin olmak için sanırım zaten hissediyorsun sütün olduğunu doydugunu

Bende de 1 numara premium var.Sürekli çisi beline kaçıyor oğlumun bezle mi alakalı acaba.Sürekli üst degistiriyorum en kötüsü de uyku sırasında olmuşsa uyanana kadar ıslak yatıyor tabi farkedemiyorum üşüyor minigim.

Benim soldakinin ucunu sagarak zorla
cikardim 1 hafta sonra tutabildi
onu.Simdi sadece ped koyatsam geri
icine kaciyo :confused: oyuzden once silikon uc takiyorum sonra pedi koyuyorum
boylece uc yerli yerinde kaliyo.Bir de
bu yontemle gogus yaralarimda iyilesti
baya.Silikon ucun icine biraz sut
doluyor o da gogus ucumu nemli
tuttugundan yaralari iyilestirdi.Tesadufen buldum ama cok iyi oldu cok da guzel oldu :KK9:

Canım Prima premium da benim kızım in bile kaç kere sidikleri çıktı belinden pamuksu dokusu çok az şimdi molfix é geçti m 2 num. Kullanıyorum

Ca
Emdikten sonra uyuyakalıyor ve gazını çıkarmıyor nerdeyse 30 dk uğraşıyorum Siz Nasıl gaz çıkartıyorsunuz önerilerinize ihtiyacım var Bu durumu takıntı haline getirdim
Canım eğer uyuyorsa yatir bence kımıldarsa rahatsız olursa o zaman alır cikartirsin şimdi benim oğlumda emdi tipisladim uyudu yatirdim bende

Canım

Yastık kullanmıyorum canım bir sağına bir soluna yatırıyorum ama düzde yatırmak gerekiyormus yanında olmak şartıyla çocuğun arka tarafı sivri olmasın diye ben şimdi düz yatirmaya çalışıyorum ogluşum da alışmış ben düz yapıyorum oda kafasını çeviriyor dr.dik yatır yastık koy dedi ogluşum 46gunluk benim
Bende oyle yapıyorum 21 günlük olduk yanindayken sirt üstü yatırayim diyorum ama hop hemen top olup yan dönüyor anasi kilikli :-)

kizlar ben bebegimi kucagimda yikiyorum cokta kolay olyyor tavsiye ederim :)

biz de atlattık sarılığı. ama korkacak bişey kalmamış senin için. 15 günlükten sonra sarılık değerleri düşer dedi doktor ve düştü de. en son yüzünden ve gözlerinin beyaz yerinden çıkar sarılık. karnında yoksa çok dert etme. sürekli emzirdim ben de. neredeyse saat başı. şimdi bişey kalmadı. eğer sadece yüzünde ve gözünde varsa geçiyor demektir.

Kizlar merhaba,
Dogumdan sonra kilollariniz ne alemde? Ben 75 kg ile doguma gittim eve geldigimde 73 kg dim. Spinal anestezi ile dogum yaptim ama oncesinde 12 saat suni sanci verildi. Eve gelip tartildigimda sadece 2 kg gittigini gorunce sok oldum. Bugun 21 gunluk oldum 65 kilodayim. 56 ile hamile kalmistim 9 kilom kaldi suan. Sizdede ayni dirim olan oldumu? Bendemi anormallik var acaba

Kizlar merhaba,
Dogumdan sonra kilollariniz ne alemde? Ben 75 kg ile doguma gittim eve geldigimde 73 kg dim. Spinal anestezi ile dogum yaptim ama oncesinde 12 saat suni sanci verildi. Eve gelip tartildigimda sadece 2 kg gittigini gorunce sok oldum. Bugun 21 gunluk oldum 65 kilodayim. 56 ile hamile kalmistim 9 kilom kaldi suan. Sizdede ayni dirim olan oldumu? Bendemi anormallik var acaba
Canım bende oldu. Bende suni Sancı ile normal doğum yaptım. 74 ile doğuma gittim 73,5 olarak eve geldim :) doğumdan sonra da çok serum falan verdiler hamileyken şişmediğim kadar şiştim hastahanede. Doğum yapalı 13 gün oldu şimdi 67 kilodayım. 61,5 ile hamile kalmıştım. Bakalım kalanı ne zaman gider :)

Back