• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar 2.çocuğum olmasına rağmen içimde hep bi korku taşır oldum hep panik halindeyim Yalnız kalmaktan korkar oldum niye böyle oldum acaba?Kızım da gazlı gece uyumuyor gündüz de pek rahat olduğu söylenemez bu günlerin geçeceğini biliyorum ama içimdeki endişeyi atamıyorum Sadece yazmak rahatlamak istedim Oğluma da yeterince vakit ayıramıyorum sinirlemiyorum sonra kendimi daha da kötü hissediyorum

Kızlar 2.çocuğum olmasına rağmen içimde hep bi korku taşır oldum hep panik halindeyim Yalnız kalmaktan korkar oldum niye böyle oldum acaba?Kızım da gazlı gece uyumuyor gündüz de pek rahat olduğu söylenemez bu günlerin geçeceğini biliyorum ama içimdeki endişeyi atamıyorum Sadece yazmak rahatlamak istedim Oğluma da yeterince vakit ayıramıyorum sinirlemiyorum sonra kendimi daha da kötü hissediyorum

Canim bende ayni duygulari yasiyorum benim ilk cocugum basta hic korkmamistim aslinda ilk hafta cok iyi gecmisti ama simdi simdi bi korku basladi bakamazsam acaba yetiyormuyum cocuguma yanlis birsey mi yapiyorm tabi bunu etraf sagladi biraz emziriyorum sutun yagli mi koyu mu yetiyo mu doymamistirr gibi sorumlar aldikca korkularim artiyor kadinlar birbirlerine ne kadar acimasiz ya cabuk unutunuyorlar ben asla bir anneye bu yorumlari yapmayacagimm artik biliyorum bu psikolojiyi

Canım benim de ikinci çocuğum.kızım iki yaşında,ben de ona vakit ayıramadığım için bazen oturup ağlıyorum.normalde yenidoğan 18-20 saat uyur ama benim bebeğim de gazlı ve sürekli göğsümde uyumak istiyor,durum böyle olunca ne evle ilgilenebiliyorum ne de diğer çocuğumla.yalnız değilsin ;(

canim ayni durumdayiz.bebekten dolayi oglumla yeterince ilgilenwmiyirum.ogluma uzuluyorum.bazen tahammul edemiyorum kiziyorum sonrada uzuluyorum.oglum cok hassaslasti.tek basina yapabildigi herseyi bizle yapmak istiyor.mizmiz oldu iyice.kizda hic durmuyoe.hep memede.ve nezle olduk ailecek.bwbegide hasta ettim:(

Merhaba kizimin topuk kani sonucunda troid degeri yuksek cikmis ve bugun kan icin yeniden cagirdilar basina boyle bisey gelen varmi cok korkuyorum nolur dua edin inşallah onemli bisey yoktur

Kizlar nasilsiniz?
Logusa depresyonuna girmedim diye sevinirken sonunda giriyorum galiba cunku zorluyorlar bunu yasamam icin. 34gunluk bebegime resmen ek gida baslatmaya calisiyorlar deliricem. Yok su vermek istemeler hemde sekerli su normal faln degil, sarilik olmazmis iyide benim oglum sarilik degil zaten. Yok "sifa niyetine" uzum suyu icirmek istemeler. Yok yagli tuzlu salcali baharatli yemegin suyunu yalatmak istemeler. Hayir diyincede ben ne bilirmisim, cahilmisim, onlar boyle buyutmus, gayet mukemmel olmus cocuklari, ne olacakmis sanki, zehir degilmis sonucta...
30 yasinda 2 universiteyi okuyan onda da derslerin yarisinin cocuk gelisimi ve psikolojisi olan egitim okuyan "cahil" ben...
ha birde gece neden karanlikta yatiyormusuz geve lambasi tum gece acik dursunmus. Ya buyume hormonu karanlikta salgilanir diyorum e onlar karanlikta yatirmamis hic cocuklarini(ben dahil) biz buyumemismiyiz...
delirmek uzereyim...

Kizlar nasilsiniz?
Logusa depresyonuna girmedim diye sevinirken sonunda giriyorum galiba cunku zorluyorlar bunu yasamam icin. 34gunluk bebegime resmen ek gida baslatmaya calisiyorlar deliricem. Yok su vermek istemeler hemde sekerli su normal faln degil, sarilik olmazmis iyide benim oglum sarilik degil zaten. Yok "sifa niyetine" uzum suyu icirmek istemeler. Yok yagli tuzlu salcali baharatli yemegin suyunu yalatmak istemeler. Hayir diyincede ben ne bilirmisim, cahilmisim, onlar boyle buyutmus, gayet mukemmel olmus cocuklari, ne olacakmis sanki, zehir degilmis sonucta...
30 yasinda 2 universiteyi okuyan onda da derslerin yarisinin cocuk gelisimi ve psikolojisi olan egitim okuyan "cahil" ben...
ha birde gece neden karanlikta yatiyormusuz geve lambasi tum gece acik dursunmus. Ya buyume hormonu karanlikta salgilanir diyorum e onlar karanlikta yatirmamis hic cocuklarini(ben dahil) biz buyumemismiyiz...
delirmek uzereyim...
Yav bu etraftaki insanlar zorla sokar insanı depresyona :'( sen tıka kulağını canım. Aynı evde olmak zorunda mısın onlarla? Yalnız kalmak en iyisi inan ki..

Yav bu etraftaki insanlar zorla sokar insanı depresyona :'( sen tıka kulağını canım. Aynı evde olmak zorunda mısın onlarla? Yalnız kalmak en iyisi inan ki..
Annemdeyim dogum icin gelmistim bu pazar donuyorum ama donunce kvlrr bitecek kesin basimda bu seferde onlarin ilginc dayatmalarina maruz kalicam. Offff offff... hangi dagda hangi tasa vursam basimi bilmiyorum... En son oldurecekler beni dirdirdan o olacak. Cunku her seferinde yaslandigimi hissediyorum...

Avent soothie emzik kullanan var mı ?Ben emziğe alıştırmaya çalışıyorum ama reddediyor bu emziğin iyi olduğunu duydum merak ettim

Merhaba kizimin topuk kani sonucunda troid degeri yuksek cikmis ve bugun kan icin yeniden cagirdilar basina boyle bisey gelen varmi cok korkuyorum nolur dua edin inşallah onemli bisey yoktur
evet aynı durumu bizde yaşıyoruz ilk alınan topuk kanında tsh değeri 7.7 çıkmış ve bizi aile hekimliğinden çağırıp tekrar topuk kanı aldırmamızı söylediler.. salı günü gidip kan verdik ama sonucu 10 gün içinde belli oluyormuş, sonuç iyi çıkmazsa arayıp bilgilendiriyorlarmış ve tsh değerinde düşme olmazsa ilaç tedavisine başlanıyormuş bende tiroid hastası olduğum için çocuğumda çıkmasından korkuyorum inş. olmaz

Avent soothie emzik kullanan var mı ?Ben emziğe alıştırmaya çalışıyorum ama reddediyor bu emziğin iyi olduğunu duydum merak ettim
Ben ondan getirttim canım ama aldıramadım :'( çok istiyorum arada emsin diye ama almıyo..

Canım Prima premium da benim kızım in bile kaç kere sidikleri çıktı belinden pamuksu dokusu çok az şimdi molfix é geçti m 2 num. Kullanıyorum
Doğrudur canim.Ben de esimi alışverişe gönderdim prima 2 numara al dedim iinşallah onda da aynı sıkıntı olmaz.Yoksa primayla vedalasicaz gerçi hiç pişik falan yaptirmadi ama

Arkadaslar Merhaba hepiniz d vitamini kullaniyor musunuz? Hangi markalar? Icerikleri yuzunden kafam hala karisik

Kizlar nasilsiniz?
delirmek uzereyim...
Canım boşver yaa benim kaynanam her gördüğünde sarılık bu cocuk geçmemiş mama ver, doğarken üşütmüş ,hırıltılı,burnu tıkalı :))) daha neler neler sallamıyorum ama Tabikide dediğinde uyuz oluyorum he bu Arada ablasının torununun ilk dogdugunda gözleri cam gibi maviymiş bizim ki öyle mavi degilmiş benim ki Kafayı yemiş bak yazınca anladım :KK11:

Canım boşver yaa benim kaynanam her gördüğünde sarılık bu cocuk geçmemiş mama ver, doğarken üşütmüş ,hırıltılı,burnu tıkalı :))) daha neler neler sallamıyorum ama Tabikide dediğinde uyuz oluyorum he bu Arada ablasının torununun ilk dogdugunda gözleri cam gibi maviymiş bizim ki öyle mavi degilmiş benim ki Kafayı yemiş bak yazınca anladım :KK11:
Aman birde bana bu dirdiri yapan kv falan olsa hadi bi derece kendi ailem olunca cildiriyorum. Tikali burna tereyag tepelim diyorlar ben pazar pazar gidip serum fizyolojik bulmusum srhrin ote ucundan gelen teklife bak akillara zarar

Benimde öyle oldu bir hafta surdu sonra leke şeklinde devam etti.5 günde bir de hafif alıntı oldu.simdi 37.gu deyim hala leke şeklinde devam ediyor sanırım 40 i bulacak.ama doktora sormadım.bence sıkıntı yok
saol canim dr a da sordum normalmis

Bende bebeğimi kontrole götürdüğümde sormuştum çok az bir Problem mi var diye doktorum da az olması rahmin toparlanıyor demektir buda iyidir gel ultrasonla bakalım dedi ve tertemizdi merak etme arkadaşım seninde öyledir
saol canim dr a da sordum kontrolum vardi

Back