- 2 Aralık 2014
- 611
- 547
- 63
- 39
iyiymis yazin buzlu sut iciriz ferahlar yavrucaklar...Onlar da bişey mi ayol, soğuk su içtiğim için sütümün soğuk aktığını bu yüzden bebeğimin kustuğunu iddia eden bile oldu
Onlar da bişey mi ayol, soğuk su içtiğim için sütümün soğuk aktığını bu yüzden bebeğimin kustuğunu iddia eden bile oldu
Çikolata yesem çikolatali muz yesem muzlu akar miymis hocam
Uzun saatler Uyumayan çocuk yapmışlar o da bize denk geldi. Bi göğsümden sıcak çikolata diğerinden çilekli smoothie akıyor yine de memnun edemiyorum sıpayıiyiymis yazin buzlu sut iciriz ferahlar yavrucaklar...
Kesinlikle katılıyorum sana canımmmmmmmmmmmŞu 'aman kucağa alıştırma' diyenlerin ağzına kürekle vurasım geliyor artıknasıl olacak acaba o iş? Kuzular kenarda ağlarken baş köşeye geçip oturucak mıyız? Var mı yolunu bilen! Ha bir de "ben şöyle yaptım sen de mutlaka öyle yap" çılar var. Onları da es geçmeyelim. Biri ben emzik verdim sen de ver derken öteki ay ben hiç vermedim sen de sakın verme diyor. Biri salla derken bi diğeri sallama... Hofff!
Gülmekten karnıma ağrılar girdi hohoooo varmı böyle cahiller daha.Onlar da bişey mi ayol, soğuk su içtiğim için sütümün soğuk aktığını bu yüzden bebeğimin kustuğunu iddia eden bile oldu
Ondan bir tane de bizde var canim tam 5 saattir uyanik yenidogan oldugunu unutuyor bazen kizimUzun saatler Uyumayan çocuk yapmışlar o da bize denk geldi. Bi göğsümden sıcak çikolata diğerinden çilekli smoothie akıyor yine de memnun edemiyorum sıpayıtam dalıyor gb, ben de azcık uzanayım diye popomu yatağa koyduğum gb basıyor çığlığı. Kesin bi taraflarımda alarm takılı
Ondan bir tane de bizde var canim tam 5 saattir uyanik yenidogan oldugunu unutuyor bazen kizim
Ben de memnundum ebeden. Çok iyi anlaştık. Ama ara ara doktor gelip ilgilenecek sanıyordum ben ama.Benim tüm süreclerimde de ebe vardı ki öyle olması gerek. Dr sadece doguma geliyor 10 cm olunca. Çok da memnundum ebelerimizden.
Bende 16 kilo verdim doğumdan sonra amahala vermem lazım. Karnım davyayvan eski halinde değil. Bi şiştim biçimsizlşti napcam ya :/
12 kilo almıştım 82 ile doguma gittim şimdi 74 75 çıkıyorum hiç korse takamadim zaten dogumum zor du dikişler im çok acıyor du vs .
Göbek toplamak için ne yapmam lazım acep
Sevgili anneler Bebislerin asilarini nerde yaptiriyorsunuz? Saglik ocagi bana gun verdi de esim guvenmiyor pek, hastanede yaptiralim diyor. Saglik ocagi da cok yakin, kendim goturebilirim. Kararsizim, yorumlarinizi bekliyorum
Ben korse alacagim kizlar, sezaryan oldugum icin sadece ust bolge icin alacagim ama daha 25 gun oldu. Hic iyi hissetmiyorum kendimi boyle bingil bingil.spora ne zaman baslanabilir bilginiz var mi?
16 kilo cok iyiymis ama.
İlk sezeryanımda doktor 6 ay karın egzersizi yapma demişti. Bence vakit kaybetmeden yürüyüşlere başlanabilir. Ben 6. aydan itibaren pilatese başlayacağım.
Ben 1. Ay aşısını da , 2. Ay aşısını da sağlık ocağında yaptırdım.Sevgili anneler Bebislerin asilarini nerde yaptiriyorsunuz? Saglik ocagi bana gun verdi de esim guvenmiyor pek, hastanede yaptiralim diyor. Saglik ocagi da cok yakin, kendim goturebilirim. Kararsizim, yorumlarinizi bekliyorum
Emzirdim gazini aldim altini değiştim uyuttum yattim onu da karsima yatirdim ki bir çift boncuk bana bakıyor :-/ emzigini verdim dedim hadi uyuyalim annecim hala boncuklar üzerimde bir iki cok cok emdi atti emzigi beyimiz uyku yalan oldu tabi. Parmakta oynatiyor beni sipa.Uzun saatler Uyumayan çocuk yapmışlar o da bize denk geldi. Bi göğsümden sıcak çikolata diğerinden çilekli smoothie akıyor yine de memnun edemiyorum sıpayıtam dalıyor gb, ben de azcık uzanayım diye popomu yatağa koyduğum gb basıyor çığlığı. Kesin bi taraflarımda alarm takılı
Yuh yani 2. Cocugunuzken tavsiye verip bos konusmalari baya sacmaKimseyi dinlemeyin kızlar valla . Bebenizin durumunu en iyi siz bilirsiniz.
Beni de hastane odasında krize soktular. Gelip mememi avuçlayıp sütün yok diyen bile oldu. Sonuç sütüm var maşallah. Yani lohusa bir kadın ziyarete edildiğinde bol sütlü günler dilenir. Ayıp yani senin sütün yok demek. Kıçına kına yak bari sütüm yok diye.
Bebekle ilgili de bir ton tavsiye, fikir gelecek. Üstelik ikinci bebeğim olmasına rağmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?