Benim de baya baya kanamisti hatta yarilacak diye korkmustum şükür geçtiBenim gogusum resmen kanadı bugün canım sildim yinede verdim mecbur...bizde yarın dr.gidecez soylicem bakalım belki başka bişey verir emzirmek istemiyorum bu gaz için ya
Su alisma süreci gecse bi zaten :-/ ayrıca tam da senin durumundakiler için lazım bu emzik 3-4 gününe takilma alıyorsa ver tabiTeşekkür ederim mememi yalancı emzik olarak kullanan bir bebişim olduğu için Meme ucu için tavsiye edilen hiçbir şeyi yapmaya fırsat kalmıyor. Bu durumu yaşayan var mi. Hiç iş yapamıyorum hatta Yüzümü bile yıkayamıyorum sürekli emiyor uyumuyor bile. 4 günlük bebeğe emzik verilebilir mi
Nerden verdin siparişi. Ben de sipariş vermeyi düşünüyorum daCanım ben avent inkini kullanıyorum. Nie o kadar uzun sure verdiler, benim sipariş verdikten iki gün sonra elime ulaştı.
Canım ben avent inkini kullanıyorum. Nie o kadar uzun sure verdiler, benim sipariş verdikten iki gün sonra elime ulaştı.
merhaba acaba hangi siteden siparis verdnzCanım ben avent inkini kullanıyorum. Nie o kadar uzun sure verdiler, benim sipariş verdikten iki gün sonra elime ulaştı.
Sanal pazar sitesinden sipariş verdim canım.Nerden verdin siparişi. Ben de sipariş vermeyi düşünüyorum da
Evet canım avent soothie. Sanalpazar.sitesinden verdim.Bana da cok uzun geldi anlamadim.Nerden siparis verdin canim yazar misin? Avent soothie di mi?
Sanalpazar canımmerhaba acaba hangi siteden siparis verdnz
tesekkur ederim cnm cok sagol bizm kiz altını açınca yikiyor ortaligi belki sakinler emzik istemio hicSanalpazar canım
Benim tüm süreclerimde de ebe vardı ki öyle olması gerek. Dr sadece doguma geliyor 10 cm olunca. Çok da memnundum ebelerimizden.Ben de 30 Eylül Sabahı zor bir doğum Yaptım. Minnoş bir kızım oldu şükür. Sanırım Şimdi hepimizin derdi meme uçlarındaki yaralar İnşallah hepimizinki düzelir. Kızlar bir sorum var özel hastanede doğum yapanlar doğum Süreci boyunca muayenenizi ebe mi yaptı Sancı Odasında takiplerinizi ebe mi yaptı. Doktor bende son bi kaç ıkınmada geldi. Özel hastanede böyle bi durumla karşılaşınca şaşırdım. Bütün özel hastanelerde böyle mi oluyor. Neticede özeli doktor için seçiyoruz
Cok sukur kizlar hepimiz kavustuk yavrularimiza Rabbim saglikla buyutmwyi nasip etsin.gel gelelim kilolara kac kilonuz kaldi?kilo vetmek icin ozel bisey yapiyomusunuz?
Çok şükür 25.gün sonunda birbirimize alışabildik zor oldu hala ağşıyor başlarda biraz ama artık tutuyoır enazından sıkıntımı paylaştığınız destek olduğunuz için çok teşekkür ederim herkese:)Canım bende 10. gün başladım emzirmeye, göğüs ucum yoktu, sarılık olduk zaten, sağıp verdim+mama verdim...
10. gün dr kontrole gitmiştim, yollarda sağmakta, yanında mama taşımakta çok zor oluyor... Doktorumda çok sitem etti zaten, sağarak max 6 ay süt verebilirsin falan dedi, o gazla bebeği zorladım biraz, silikon uç kullandım ama pek işe yaramadı, uç çıkarıcı kullandım, bol bol ağladım dua ettim, ilk günler yeterki emsin diye 2 kat oluyordum, sonra alıştı şükür... Şimdi hem biberon hem memeyi alıyor, darısı başına inş.
Akil veren bol zaten. Ama sen sor ya böyle bir sorunum var cevap hazir bebek o olur öyle.Şu 'aman kucağa alıştırma' diyenlerin ağzına kürekle vurasım geliyor artıknasıl olacak acaba o iş? Kuzular kenarda ağlarken baş köşeye geçip oturucak mıyız? Var mı yolunu bilen! Ha bir de "ben şöyle yaptım sen de mutlaka öyle yap" çılar var. Onları da es geçmeyelim. Biri ben emzik verdim sen de ver derken öteki ay ben hiç vermedim sen de sakın verme diyor. Biri salla derken bi diğeri sallama... Hofff!
Şu 'aman kucağa alıştırma' diyenlerin ağzına kürekle vurasım geliyor artıknasıl olacak acaba o iş? Kuzular kenarda ağlarken baş köşeye geçip oturucak mıyız? Var mı yolunu bilen! Ha bir de "ben şöyle yaptım sen de mutlaka öyle yap" çılar var. Onları da es geçmeyelim. Biri ben emzik verdim sen de ver derken öteki ay ben hiç vermedim sen de sakın verme diyor. Biri salla derken bi diğeri sallama... Hofff!
Cok sukur kizlar hepimiz kavustuk yavrularimiza Rabbim saglikla buyutmwyi nasip etsin.gel gelelim kilolara kac kilonuz kaldi?kilo vetmek icin ozel bisey yapiyomusunuz?
Aynennnnn...Şu 'aman kucağa alıştırma' diyenlerin ağzına kürekle vurasım geliyor artıknasıl olacak acaba o iş? Kuzular kenarda ağlarken baş köşeye geçip oturucak mıyız? Var mı yolunu bilen! Ha bir de "ben şöyle yaptım sen de mutlaka öyle yap" çılar var. Onları da es geçmeyelim. Biri ben emzik verdim sen de ver derken öteki ay ben hiç vermedim sen de sakın verme diyor. Biri salla derken bi diğeri sallama... Hofff!
Neyse canım öyle böyle sen de atlatmissin artık bunları düşünme. Bebeğini sağlıkla buyutursun inşallahTü
tüm bu aşamaları doktorla atlatmışsın o bile rahatlatıyor canım. Benim suyumu ebe patlattı. Hatta ebe ıkındırmaya başladı ondan sonra doktor geldi
Akil veren bol zaten. Ama sen sor ya böyle bir sorunum var cevap hazir bebek o olur öyle.
Ben de mecbur hep aliyorum kucaga, kucagimda uyumayi da cok seviyor, ben de bu durumdan hic sikayetci degilim acikcasi. Kendi bebegimi kucaklamayip napcam, aglamasina hic dayanamiyorum. Herkes bana 'cok simartiyorsun, sen yandin, seni parmaginda oynatacak' diye yorum yapiyor. Aldirmiyorum.
Onlar da bişey mi ayol, soğuk su içtiğim için sütümün soğuk aktığını bu yüzden bebeğimin kustuğunu iddia eden bile olduAynennnnn...
Arkadaş hem her istediğinde meme ver diyorlar hem kucağa alışmasın. Nasil emziricez peki amuda mi kalkicaz? Yandin alismis kucaga diyorlar ben sikayetci degilim size ne? Birde su doktorun tavsiyesine bakma oyle degil boyle yap diyenler var. Sorasim geliyor sen kac cocuk gordun 2 doktorun çare bulduğu, gordugu cocuk sayisi kaç? Yada cocuk hasta oldu goturduk doktora, doktor soracak yaptiniz mi dediklerimi? Diycez hayir. Neden? Cunku felence buyugum doktor bilmez ben bilirim dedi bende onu dinledim. Doktor dese niye simdi bana geldiniz o felence buyuge goturseydiniz ya. Haksiz mi olur. Ama yok olmaz onlar en iyisini biliyo. Cunku cocuklari bi sekilde buyumus ve onlara gore kusursuz cocuk buyutmusler. Bide yarim saat gecmeden derler bize zamaninda boyle karistilar soyle karistilar cok sinir olduk. E sende bana aynini yapiyosun simdi yapma madem. Yalniz kalmayi iple cekiyorum.
Çikolata yesem çikolatali muz yesem muzlu akar miymis hocamOnlar da bişey mi ayol, soğuk su içtiğim için sütümün soğuk aktığını bu yüzden bebeğimin kustuğunu iddia eden bile oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?