Bi tek ben kaldim galiba dogurmayan,yarın 41 bitmiş olacak. Yarın suni sancı ile deniyecek Dr. Herkesin duasına ihtiyacım varKızlar selam doğurmayan kaldı mııııı ? :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi tek ben kaldim galiba dogurmayan,yarın 41 bitmiş olacak. Yarın suni sancı ile deniyecek Dr. Herkesin duasına ihtiyacım varKızlar selam doğurmayan kaldı mııııı ? :)
CnmAyaklarim da acayip agri yapiyo offf insallah kotu bisey cikmaz anliyorum seni sinirbozucu durumumuz((((((.Sadece el degil benim genel olarak butun eklemlerde agri var canim.ayakkabilar desen hala dar geliyo.spor ayakkabilarimi giyebiliyorum ama patlatcam diye korkuyorum hala odem devam ediyor sanirim ne zaman normale doncez acaba?
Allah yardimcin olsun saglikla al kucagina yavrunu canim.Bi tek ben kaldim galiba dogurmayan,yarın 41 bitmiş olacak. Yarın suni sancı ile deniyecek Dr. Herkesin duasına ihtiyacım var
Havluyu ilik suyla islat gogsune tut cnm humana cay var ondan ic .auaklarini sick tut.stres yapma.bol su ic. Banyo yap.pirinc pilavi ye. Bana pilav cok iyi geldi bi de bnyo yapmak.Kattim ya 2litre ne ki 3 ü geçiyor içtiğim su. Rezene çayı, şerbet, soda sütü artırırmış hep içiyordum etki ediyordu gerçekten de halen daha içiyorum ama tık yok.. Sütüm çıkmasa bile emziriyorum, arada sağıyorum 10ar dakika ama ne fayda.. Sızlıyor göğüslerim sanki kaynamış gibi ama akan eden yok ay anlamadım noldu bir anda ya.. Oğlum emdi uyudu dün akşamüstü, 3 saat geçti uyandı tekrar emmek istedi ama süt gelmedi, göğüslerim boştu..
Cnm mrb mesela ben oglusumu memede keyfi tutuyorum cunki ordan fazla ememiyo ve sadece memeyle doyamadigini biliyorum ve memedeyken ne yedigini cozemiyorum ondan dolayi hep sagiyorum sagamiyorsam mama veriyorum sutum de cok fazla degil,yani eger hastanedeki hemsireleri dinleseydim sadece meme vercekdim ve bebisi sarilik yapcakdim ondan dolayi baktin meme almiyo sag biberondan ver bende ole yapiyorum yada mama ver mutlaka canim ac kalmasin kuzular 2saatdebir yesinler mutlakaArkadaşlar merhaba daha önce de foruma yazdım ama yardımlarınıza ihtiyacım var bebeğimi 4 eylülde kucsğıma aldım o günden beri de emzirme savaşındayım başta sezeryan kalıntıları yüzünden sonra da sarışık derken bebeğim biberona alıştı ne kdar zamandır uğraşıyorum emsin diye ama nafile sizler nasıl emziriyorsunuz bu işin bir taktiği yok mudur bebeğim öyle çok bağırıyor ki birşey olacak diye korkuyrum
Hafta hafta takip ederken çok şükür şimdi yavrularimiz yanımızda böyle bir duygu yok gece başka birşey için kaç defa kalkariz dimi şimdi uyanmasalar biz kalkiyoruz aç kalmasın lar diye annelik çok farklı çok şey bizim yarin kirkimiz cikiyor ins.allahim herkese nasip etsin öğrendik burdan şimdi bayagi bir cogalmis topik canım yeni bir topik açılmış ben orayada bakıyorum 2015eylul anneleri ve bebişleri doğum yapanlar oraya gidiyor sanirimkızlarcım selam :)
9 eylülde oğluşuma kavuştum, bugün tam 3 haftalık olduk.. gece uykuları bölünmese annelik çook güzel bi duyguymuş
buraya henüz 6 haftalık hamileyken üye olmuştum hey gidi heey şimdi mucizem yanımda bıkbık yapıyoo
allahım tüm bebişleri korusun, acılarını göstermesin..
Hafta hafta takip ederken çok şükür şimdi yavrularimiz yanımızda böyle bir duygu yok gece başka birşey için kaç defa kalkariz dimi şimdi uyanmasalar biz kalkiyoruz aç kalmasın lar diye annelik çok farklı çok şey bizim yarin kirkimiz cikiyor ins.allahim herkese nasip etsin öğrendik burdan şimdi bayagi bir cogalmis topik canım yeni bir topik açılmış ben orayada bakıyorum 2015eylul anneleri ve bebişleri doğum yapanlar oraya gidiyor sanirimkızlarcım selam :)
9 eylülde oğluşuma kavuştum, bugün tam 3 haftalık olduk.. gece uykuları bölünmese annelik çook güzel bi duyguymuş
buraya henüz 6 haftalık hamileyken üye olmuştum hey gidi heey şimdi mucizem yanımda bıkbık yapıyoo
allahım tüm bebişleri korusun, acılarını göstermesin..
Ayni durumdayim.bence caresi yok cunku iyilesmesi icin zaman yok. Surekli enziriyoruz. Zamanla meme alisip nasirlasacak bence :) o yuzden bagira cagira emzirmeye devam .Kızlar, göğüs uçlarım hep deforme oldu ya çok acıyor, güya doğum öncesi başladım lansinoh sürmeye ama fayda etmedi, ayaklarımı vura vura emziriyorum, tavsiyelerinize açığım kızlar.
Merhaba Ben 2016 ocak annesiyim ancak 11 yaşında bir oğlım var. Yaşadığın şeyi oğlumda ben de yaşamıştım. İlk günler emziriyordum. Ama oğlum sütüm çok olmasına rağmen huysuz bir şekilde emiyordu. Kayınvalide de sürekli sütün mü yok neden ağlıyor diye soruyordu. En son çok sinirlendim ve var sütüm diye kızdım. O an göğsüm sızladı. Ve birazdan farkettim ki sütüm tamamen kesilmişti. Kimseye söylemedim. ve bir gün boyunca uğraştım emzirmeye. Gelmiyordu süt. Söylersem hemen biberonu dayayacaklarını biliyordum. Sonra kendiliğinden geldi. Ama bir gün boyunca tek damla gelmedi ve ben sürekli emzirmeye çalıştım. Stresli bir olay yaşadın mı? Belki senin de buna benzer birşey olmuştur.Bende bu durumu yasiyorum suan ama benim tahmin ettigim birsey var.Sutumun azalmasini ona bagliyorum.İzellikle ataklarimda ve dizlerimde agri ve sizlama var onun disinda eklemlerimde de var.Muhtemelen emzirdigim icin vucutta bazi vitamin depolari bosaldiVucutta vitamin eksik olunca da sut uretemiyor tabi.Yarin doktordan randevu aldim tahlil yaotircam ve ona gore vitamin takviyesi yapicam.Sutumun yerine gelecegini dusunuyorum.Sende de boyle bir sikayet var mi? Yada stresten falan da kaciyomus.Moralini bozma gelir.
Katticim Artik tecrubeli Anne oldunuz bizim gibi comez annelere yardimci olsaniz. 5gunluk olduk bizde sariligi var. emzirme olayini bi turlu oturtamadim. Sik emzir deniyor ama nasil bi siklik Benim yavru iskence etmeme ragmen uyanmiyor sutum yetmiyor. Her meme arkasindan mama veriyorum. Burda atkadaslar toplamda 30-60ml verdiklerini soyluyorlardi. Ama bizimki Her emzirme sonrasi 30ml aliyor gunde nerdeyse 250ml mama iciyor gunluk. Cokmu oluyor bilemiyorum. Her istediginde vermek dogrumu? Memeyi unutacak diye de korkuyorum. Help me?Kızlarcım kim var kim yok hadin muhabbete özledim valla form muhabbetini en çokta bunlarla yazışmayı
Bennnn ayakkabılarım olmuyor hasteneye giderken zorla tepiş tepiş giyiyorum ama benim ayaklar doğumdan sonra oldu çokkkk şişmişti şuan biraz daha iyiKizlar benim gibi aranizda el parmaklari agri yapan ayaklari gecen seneki ayakkabilarina sigamayan varmi ayaklarim sis sanki hamileliyimin son ayindan bole dum(((((((
Canım benim de aynı şekilde olmuştu göğüs uçlarım hatta parçalandı kanadı.doktorum garmastan Pomat adında bi merhem yazmıştı anında onu kullandım üstüne de göğüs Pedi koydum anında geçti tavsiye ederimKızlar, göğüs uçlarım hep deforme oldu ya çok acıyor, güya doğum öncesi başladım lansinoh sürmeye ama fayda etmedi, ayaklarımı vura vura emziriyorum, tavsiyelerinize açığım kızlar.
Cnm aventin naturel biberonuyla mama verirsen memeyi unutmaz anne memesine en yakin emzik o çünkü.. Sık sık emzir 2 saatte bir emzirmek ideal emzirdikce sütün artacak yani sira humananin still tea cayi var ondan al 1 kutu 1 hafta gidiyor günde 3 fincan iç.. Ve 15.gunden sonra gaz sanciai2 baslayacak onun icin simdiden gunde 3 fincan da dogadan markasinin rezenesini ic sallama olan.. Inan cok faydası oluyor..Katticim Artik tecrubeli Anne oldunuz bizim gibi comez annelere yardimci olsaniz. 5gunluk olduk bizde sariligi var. emzirme olayini bi turlu oturtamadim. Sik emzir deniyor ama nasil bi siklik Benim yavru iskence etmeme ragmen uyanmiyor sutum yetmiyor. Her meme arkasindan mama veriyorum. Burda atkadaslar toplamda 30-60ml verdiklerini soyluyorlardi. Ama bizimki Her emzirme sonrasi 30ml aliyor gunde nerdeyse 250ml mama iciyor gunluk. Cokmu oluyor bilemiyorum. Her istediginde vermek dogrumu? Memeyi unutacak diye de korkuyorum. Help me?