• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
[QUOTE="kuzucuk87, post: 42823503, member:]Canım biz de gazdan çok çekiyoruz. Ben zinco veriyorum günde 3 defa 4 damla bir de günde 15ml rezene çayı veriyorum. Ama hiç biri tek başına fayda etmiyor. İnternetten bi masajlara bak istersen, biz karnına masaj yapıyoruz oğlumun. Ardından da ısıtılmış havlu koyuyoruz karnına ve ayaklarına.[/QUOTE]
Masajini yapiyorum ayaklarini karna cekme hareketi ss yaptiriyorum rezene baaladim damlayi yatin soralim başlıycam teawkkur ederim cevap icin

Sadece el degil benim genel olarak butun eklemlerde agri var canim.ayakkabilar desen hala dar geliyo.spor ayakkabilarimi giyebiliyorum ama patlatcam diye korkuyorum hala odem devam ediyor sanirim ne zaman normale doncez acaba?
CnmAyaklarim da acayip agri yapiyo offf insallah kotu bisey cikmaz anliyorum seni sinirbozucu durumumuz((((((.

28 Eylül saat 12:42 de oğlum Aziz'i kucağıma aldım. 22 saatlik doğum sürecinden sonra 9 cm açıklıkla spinal sezeryan oldu. Oğlum doğum yoluna kafasını sokmadı ve yeteri kadar baskı yapamadı. Hikayemi müsait olduğumda yazacağım. Önceki doğumum sezeryandı. Bunun normal olmasını çok istemiştim. Elimizden geleni yaptık. Kısmet değilmiş. Keyifli bir doğum süreciydi. Şu anda oğlum sarılıktan dolayı fototerapi alıyor. Hala hastaneden çıkamadık ve çok uykusuzum. Hem normal doğum hem de sezeryan doğum yorgunluğu var üzerimde. Yarın evimize gitmeyi umuyorum. Oğlum için dualarınızı eksik etmeyin.

Kattim ya 2litre ne ki 3 ü geçiyor içtiğim su. Rezene çayı, şerbet, soda sütü artırırmış hep içiyordum etki ediyordu gerçekten de halen daha içiyorum ama tık yok.. Sütüm çıkmasa bile emziriyorum, arada sağıyorum 10ar dakika ama ne fayda.. Sızlıyor göğüslerim sanki kaynamış gibi ama akan eden yok ay anlamadım noldu bir anda ya.. Oğlum emdi uyudu dün akşamüstü, 3 saat geçti uyandı tekrar emmek istedi ama süt gelmedi, göğüslerim boştu..
Havluyu ilik suyla islat gogsune tut cnm humana cay var ondan ic .auaklarini sick tut.stres yapma.bol su ic. Banyo yap.pirinc pilavi ye. Bana pilav cok iyi geldi bi de bnyo yapmak.

Arkadaşlar merhaba daha önce de foruma yazdım ama yardımlarınıza ihtiyacım var bebeğimi 4 eylülde kucsğıma aldım o günden beri de emzirme savaşındayım başta sezeryan kalıntıları yüzünden sonra da sarışık derken bebeğim biberona alıştı ne kdar zamandır uğraşıyorum emsin diye ama nafile sizler nasıl emziriyorsunuz bu işin bir taktiği yok mudur bebeğim öyle çok bağırıyor ki birşey olacak diye korkuyrum

Arkadaşlar merhaba daha önce de foruma yazdım ama yardımlarınıza ihtiyacım var bebeğimi 4 eylülde kucsğıma aldım o günden beri de emzirme savaşındayım başta sezeryan kalıntıları yüzünden sonra da sarışık derken bebeğim biberona alıştı ne kdar zamandır uğraşıyorum emsin diye ama nafile sizler nasıl emziriyorsunuz bu işin bir taktiği yok mudur bebeğim öyle çok bağırıyor ki birşey olacak diye korkuyrum
Cnm mrb mesela ben oglusumu memede keyfi tutuyorum cunki ordan fazla ememiyo ve sadece memeyle doyamadigini biliyorum ve memedeyken ne yedigini cozemiyorum ondan dolayi hep sagiyorum sagamiyorsam mama veriyorum sutum de cok fazla degil,yani eger hastanedeki hemsireleri dinleseydim sadece meme vercekdim ve bebisi sarilik yapcakdim ondan dolayi baktin meme almiyo sag biberondan ver bende ole yapiyorum yada mama ver mutlaka canim ac kalmasin kuzular 2saatdebir yesinler mutlaka

kızlarcım selam :)
9 eylülde oğluşuma kavuştum, bugün tam 3 haftalık olduk.. gece uykuları bölünmese annelik çook güzel bi duyguymuş :KK200:
buraya henüz 6 haftalık hamileyken üye olmuştum hey gidi heey şimdi mucizem yanımda bıkbık yapıyoo :KK200:
allahım tüm bebişleri korusun, acılarını göstermesin.. :nazar:
Hafta hafta takip ederken çok şükür şimdi yavrularimiz yanımızda böyle bir duygu yok gece başka birşey için kaç defa kalkariz dimi şimdi uyanmasalar biz kalkiyoruz aç kalmasın lar diye annelik çok farklı çok şey bizim yarin kirkimiz cikiyor ins.allahim herkese nasip etsin öğrendik burdan şimdi bayagi bir cogalmis topik canım yeni bir topik açılmış ben orayada bakıyorum 2015eylul anneleri ve bebişleri doğum yapanlar oraya gidiyor sanirim

Herkese merhabalar oncelikle bebeklerinizi gule gule buyutun allah uzun saglikli ana babali mutlu bir omur versin evlatlariniza.. Bende cicegi burnunda hamileyim ama aksamdan beri cok kotuyum moralmen coktum deneyimlerinize ihtiyacim var basiniza bile gelmese duymussunuzdur birinden kismetse mayis annesi olucam 8 haftalik hamileyim gecen hafta test yaptik dun doktora gosterdim tsh yuksek dedi ve ic hastaliklarina yonlendirdi o doktor da ilac yazdi 10 gun kullanmam icin ama dedikleri aklimi kacirmama neden olacakti nerdeyse zeka geriliği yapabilir dedi ben gec kalmadim dimi 8+3 um bugun basladim hap icmeye tsh 5 cikti:(

kızlarcım selam :)
9 eylülde oğluşuma kavuştum, bugün tam 3 haftalık olduk.. gece uykuları bölünmese annelik çook güzel bi duyguymuş :KK200:
buraya henüz 6 haftalık hamileyken üye olmuştum hey gidi heey şimdi mucizem yanımda bıkbık yapıyoo :KK200:
allahım tüm bebişleri korusun, acılarını göstermesin.. :nazar:
Hafta hafta takip ederken çok şükür şimdi yavrularimiz yanımızda böyle bir duygu yok gece başka birşey için kaç defa kalkariz dimi şimdi uyanmasalar biz kalkiyoruz aç kalmasın lar diye annelik çok farklı çok şey bizim yarin kirkimiz cikiyor ins.allahim herkese nasip etsin öğrendik burdan şimdi bayagi bir cogalmis topik canım yeni bir topik açılmış ben orayada bakıyorum 2015eylul anneleri ve bebişleri doğum yapanlar oraya gidiyor sanirim

Kızlar, göğüs uçlarım hep deforme oldu ya çok acıyor, güya doğum öncesi başladım lansinoh sürmeye ama fayda etmedi, ayaklarımı vura vura emziriyorum, tavsiyelerinize açığım kızlar.
Ayni durumdayim.bence caresi yok cunku iyilesmesi icin zaman yok. Surekli enziriyoruz. Zamanla meme alisip nasirlasacak bence :) o yuzden bagira cagira emzirmeye devam .

Bende bu durumu yasiyorum suan ama benim tahmin ettigim birsey var.Sutumun azalmasini ona bagliyorum.İzellikle ataklarimda ve dizlerimde agri ve sizlama var onun disinda eklemlerimde de var.Muhtemelen emzirdigim icin vucutta bazi vitamin depolari bosaldiVucutta vitamin eksik olunca da sut uretemiyor tabi.Yarin doktordan randevu aldim tahlil yaotircam ve ona gore vitamin takviyesi yapicam.Sutumun yerine gelecegini dusunuyorum.Sende de boyle bir sikayet var mi? Yada stresten falan da kaciyomus.Moralini bozma gelir.
Merhaba Ben 2016 ocak annesiyim ancak 11 yaşında bir oğlım var. Yaşadığın şeyi oğlumda ben de yaşamıştım. İlk günler emziriyordum. Ama oğlum sütüm çok olmasına rağmen huysuz bir şekilde emiyordu. Kayınvalide de sürekli sütün mü yok neden ağlıyor diye soruyordu. En son çok sinirlendim ve var sütüm diye kızdım. O an göğsüm sızladı. Ve birazdan farkettim ki sütüm tamamen kesilmişti. Kimseye söylemedim. ve bir gün boyunca uğraştım emzirmeye. Gelmiyordu süt. Söylersem hemen biberonu dayayacaklarını biliyordum. Sonra kendiliğinden geldi. Ama bir gün boyunca tek damla gelmedi ve ben sürekli emzirmeye çalıştım. Stresli bir olay yaşadın mı? Belki senin de buna benzer birşey olmuştur.

Kızlarcım kim var kim yok hadin muhabbete özledim valla form muhabbetini en çokta bunlarla yazışmayı :KK19::KK200::KK19:
Katticim Artik tecrubeli Anne oldunuz bizim gibi comez annelere yardimci olsaniz. 5gunluk olduk bizde sariligi var. emzirme olayini bi turlu oturtamadim. Sik emzir deniyor ama nasil bi siklik Benim yavru iskence etmeme ragmen uyanmiyor sutum yetmiyor. Her meme arkasindan mama veriyorum. Burda atkadaslar toplamda 30-60ml verdiklerini soyluyorlardi. Ama bizimki Her emzirme sonrasi 30ml aliyor gunde nerdeyse 250ml mama iciyor gunluk. Cokmu oluyor bilemiyorum. Her istediginde vermek dogrumu? Memeyi unutacak diye de korkuyorum. Help me? :110:

Kizlar benim gibi aranizda el parmaklari agri yapan ayaklari gecen seneki ayakkabilarina sigamayan varmi ayaklarim sis sanki hamileliyimin son ayindan bole dum(((((((
Bennnn ayakkabılarım olmuyor hasteneye giderken zorla tepiş tepiş giyiyorum ama benim ayaklar doğumdan sonra oldu çokkkk şişmişti şuan biraz daha iyi

Kızlar bende meme ucu catlağı olustu onu emzırırken canım cıkıyor neredeyse kocaman yarık oluştu bu zor gunler ne zaman son bulacak....

Iyi günler hanımlar oglumun sarılığı hala devam ediyor 2 satte bir emzirmeye dikkat ediyorum gece zorla uyandırıyorDum artık biraz alıştı kendi Uyanıyor meme istiyor ama uyku halinde meme emiyor içim rahat etmedi dün akşam mama yaptım 30 ml anında bitirdi biraz Zaman geçti yine meme istedi nasıl olucak bilmiyorum daha fazla mama vermelimiyim Sizler günde ne kadar mama veriyorsunuz ???

Kızlar merhaba bugün ekim ayının ilk günü dogmayan eylül bebisi kaldı mı ?

Kızlar, göğüs uçlarım hep deforme oldu ya çok acıyor, güya doğum öncesi başladım lansinoh sürmeye ama fayda etmedi, ayaklarımı vura vura emziriyorum, tavsiyelerinize açığım kızlar.
Canım benim de aynı şekilde olmuştu göğüs uçlarım hatta parçalandı kanadı.doktorum garmastan Pomat adında bi merhem yazmıştı anında onu kullandım üstüne de göğüs Pedi koydum anında geçti tavsiye ederim

Katticim Artik tecrubeli Anne oldunuz bizim gibi comez annelere yardimci olsaniz. 5gunluk olduk bizde sariligi var. emzirme olayini bi turlu oturtamadim. Sik emzir deniyor ama nasil bi siklik Benim yavru iskence etmeme ragmen uyanmiyor sutum yetmiyor. Her meme arkasindan mama veriyorum. Burda atkadaslar toplamda 30-60ml verdiklerini soyluyorlardi. Ama bizimki Her emzirme sonrasi 30ml aliyor gunde nerdeyse 250ml mama iciyor gunluk. Cokmu oluyor bilemiyorum. Her istediginde vermek dogrumu? Memeyi unutacak diye de korkuyorum. Help me? :110:
Cnm aventin naturel biberonuyla mama verirsen memeyi unutmaz anne memesine en yakin emzik o çünkü.. Sık sık emzir 2 saatte bir emzirmek ideal emzirdikce sütün artacak yani sira humananin still tea cayi var ondan al 1 kutu 1 hafta gidiyor günde 3 fincan iç.. Ve 15.gunden sonra gaz sanciai2 baslayacak onun icin simdiden gunde 3 fincan da dogadan markasinin rezenesini ic sallama olan.. Inan cok faydası oluyor..

Back