Canim uykusuZ ve yorgun ama yavruma baktikca bu dunyada senin icin herseye deger diyorum.evlat cok farkliymis annelik cok guzelmis Rabbim evlatlarimizi bizlere bagislasin insallah aminnnnn,sennasilsin katim oglus nasilamin aykacım özledim valla nasılsın
toplaştık cnm nasılsın iyimisin..
cnm bebişler dursa yazışacağız da bi uyumadı benim sıpaeskilerden kimler kaldı kızlaar :) taze anneler.. çok şükür hepimiz yavruşlarımıza sağlıkla kavuşmuşuz..
biara doğum hikayemi de yazmak istiyorum.. güzel bi epidüral normal doğum yaptım, isteyenleri cesaretlendir inş
Bende bu durumu yasiyorum suan ama benim tahmin ettigim birsey var.Sutumun azalmasini ona bagliyorum.İzellikle ataklarimda ve dizlerimde agri ve sizlama var onun disinda eklemlerimde de var.Muhtemelen emzirdigim icin vucutta bazi vitamin depolari bosaldiVucutta vitamin eksik olunca da sut uretemiyor tabi.Yarin doktordan randevu aldim tahlil yaotircam ve ona gore vitamin takviyesi yapicam.Sutumun yerine gelecegini dusunuyorum.Sende de boyle bir sikayet var mi? Yada stresten falan da kaciyomus.Moralini bozma gelir.Benim bir derdim var sevgili anneler o sebeple bakınıyordum aslında.. Benim dün bir anda sütüm kesildi yaaşu an oğlum babasının kucağında önceden sağıp dondurucuya attığım sütlerden içiyor.. Bense ağlayıp duruyorum moralimi bozmak daha da azaltır biliyorum ama azalacak birşey de yok ki.. Bıçakla kesilmiş gibi bitti gitti sütüm ki önceden emzirip üstüne sağıp dondurucuya atıyordum hatta pazartesi akşamı da böyle yapmıştım ama salı akşamüstü kesildi ya var mı böyle birşey yaşayan? Ne fayda eder de sütüm gene gelir diye aranmaktan, rezene soda şerbet içmekten yoruldum..
cnm humana still tea var emziren anneler için inanılmaz faydalı günde 3 fincan iç.. ayrıca bol sıvı tüketmelisin günde 2 lt suyu mutlaka iç cnm..Benim bir derdim var sevgili anneler o sebeple bakınıyordum aslında.. Benim dün bir anda sütüm kesildi yaaşu an oğlum babasının kucağında önceden sağıp dondurucuya attığım sütlerden içiyor.. Bense ağlayıp duruyorum moralimi bozmak daha da azaltır biliyorum ama azalacak birşey de yok ki.. Bıçakla kesilmiş gibi bitti gitti sütüm ki önceden emzirip üstüne sağıp dondurucuya atıyordum hatta pazartesi akşamı da böyle yapmıştım ama salı akşamüstü kesildi ya var mı böyle birşey yaşayan? Ne fayda eder de sütüm gene gelir diye aranmaktan, rezene soda şerbet içmekten yoruldum..
Yok vermedi 12 gunluk acile gittik daha erken dedi yarin tekrar gitcez bende rezene veriyorum buraz rahatladımelek16: 42822828 .!.:Doktor gaz icin damla vermedi mi?
kattim bn 10 cc rezene verdim, nazar değmesin mışıl mışıl şusn.. inş bu gece böyle gidercnm bebişler dursa yazışacağız da bi uyumadı benim sıpa
Bende bu durumu yasiyorum suan ama benim tahmin ettigim birsey var.Sutumun azalmasini ona bagliyorum.İzellikle ataklarimda ve dizlerimde agri ve sizlama var onun disinda eklemlerimde de var.Muhtemelen emzirdigim icin vucutta bazi vitamin depolari bosaldiVucutta vitamin eksik olunca da sut uretemiyor tabi.Yarin doktordan randevu aldim tahlil yaotircam ve ona gore vitamin takviyesi yapicam.Sutumun yerine gelecegini dusunuyorum.Sende de boyle bir sikayet var mi? Yada stresten falan da kaciyomus.Moralini bozma gelir.
Sun simplex kullaniyorum ben yarin bi doktorunuza danisin bakalim rahatlatir.rezene de iyi fikir dedigin gibi rahatlatiyorYok vermedi 12 gunluk acile gittik daha erken dedi yarin tekrar gitcez bende rezene veriyorum buraz rahatladı
cnm humana still tea var emziren anneler için inanılmaz faydalı günde 3 fincan iç.. ayrıca bol sıvı tüketmelisin günde 2 lt suyu mutlaka iç cnm..
Dun sabahladik bugunde uyumadi rezeneyi verdim simdi rahatladi gibi bubgece boyle gecer insallah yorgunluktan sutum azalıyormelek16t: 42823443 .!.:Sun simplex kullaniyorum ben yarin bi doktorunuza danisin bakalim rahatlatir.rezene de iyi fikir dedigin gibi rahatlatiyor
Yok vermedi 12 gunluk acile gittik daha erken dedi yarin tekrar gitcez bende rezene veriyorum buraz rahatladı
Doktorun verdiyse ihmal etme basla hemen.Emzirdigimiz icin depolar bisaliyor herkes ayni degil tabi benim gebelik oncesinde de vitamin sorunum vardi vucudum resmen vitamin tuketiyo b12,d vitamini,cinko bunlar hep eksiliyodu bende.Gebelikte normale donmustum simdi bide emzirince iyice tukendigini hissediyorum.Ayaga kalkarken ozellikle merdiven inip cinarken dizlerim titriyo resmen.Yarin tahlilleri yaptirip bir an once toparlanmam lazim.Sende ihmal etme canim,sutunle kalAy bende de aynı şikayetler varhiç böyle düşünmemiştim.. Acaba yorgunluktan mı diye düşünüyordum, ben yalnız bakıyorum oğluma tüm gün. Annem yanımdaydı başlarda ama 4 haftadan fazladır tekim. Bayramda da çok yoruldum ama hepsi yorgunluk yani. En fazla sütüm azalırdı diyordum ki dediğin çok mantıklı doktorum vitamin vermişti aslında ama ben almadım da bak şimdi düşününce..
Benim dr da sab simplex yazdi cnm kac damla gunde kac defa kullaniyorsunSun simplex kullaniyorum ben yarin bi doktorunuza danisin bakalim rahatlatir.rezene de iyi fikir dedigin gibi rahatlatiyor
Gunde 3 defa 7 damla dedi.Cok sıkıntısı oldugunda 10 damlaya kadar veriyorum ama duzenli vermek lazim.Ben ortalama 8 saatte bir gibi ayarladim.sabah 4 oglen 12 aksam 8 de veriyorumBenim dr da sab simplex yazdi cnm kac damla gunde kac defa kullaniyorsun
Sadece el degil benim genel olarak butun eklemlerde agri var canim.ayakkabilar desen hala dar geliyo.spor ayakkabilarimi giyebiliyorum ama patlatcam diye korkuyorum hala odem devam ediyor sanirim ne zaman normale doncez acaba?Kizlar benim gibi aranizda el parmaklari agri yapan ayaklari gecen seneki ayakkabilarina sigamayan varmi ayaklarim sis sanki hamileliyimin son ayindan bole dum(((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?