2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlaar anneler ben de doğum yaptım. 22 Eylül'de. Ultrasona göre 1 hafta önce doğum oldu. 39+1'de kontrole gidelim dedik bayram öncesi bir bakalım duruma diye. Doktor 39 haftayı görünce "Doğurmuyor musun yok mu bir şey" diye sordu. "Hafif sancılar var başka bir şey yok" dedim. İlk kez alttan muayene etti, "1 cm açıklık var, muayene sonrası uyarım olduğu için doğum başlayabilir" dedi. Nitekim eve gittikten 1,5 saat sonra suyum gelmeye başladı. Mesai saati bitmişti. Doğum çantamı alıp hastaneye gittim, acilden giriş yaptım, nöbetçi ebe yatışımı yaptı, gece 12'de sancım şiddetlendi, sıklaştı, doktorum gelip kontrol etti, açıklık aynıydı. Sabah suni sancı vereceklerini söyledi. Sabah 5-6 gibi sancılar dayanılmaz oldu, açıklık hâlâ 1 cm ve ben acayip korkmaya başladım. Suni sancı istemedim. Baştan beri normal doğum istiyordum, ama sancılar şiddetlendikçe dayanamayacağımı anladım, ebeye sezaryen istediğimi söyledim. Sabah kontrole gelen doktoruma da sezaryene alsın diye yalvardım ağlayarak. Sancıları çekince hatırladım karın ağrısına bile dayanamayan bir insan olduğumu :) Sonuçta saat 10.30 gibi sezaryene aldılar ve 39+2'de 2,900 kiloluk minik bebişim doğdu :)

Kızlar, göğüs uçlarım hep deforme oldu ya çok acıyor, güya doğum öncesi başladım lansinoh sürmeye ama fayda etmedi, ayaklarımı vura vura emziriyorum, tavsiyelerinize açığım kızlar.

Iyi aksamlar herkese bende sezeryanla 10 eylülde doğum yaptim cok sukur 2950 gr dogdu minik kizim 2700 ciktik hastahaneden 21 günlük olduk gaz sancisi cok zorluyo ikinmaktan kipkirmizi oluyo yavrum

kızlarcım selam :)
9 eylülde oğluşuma kavuştum, bugün tam 3 haftalık olduk.. gece uykuları bölünmese annelik çook güzel bi duyguymuş
buraya henüz 6 haftalık hamileyken üye olmuştum hey gidi heey şimdi mucizem yanımda bıkbık yapıyoo
allahım tüm bebişleri korusun, acılarını göstermesin..

Kızlar, göğüs uçlarım hep deforme oldu ya çok acıyor, güya doğum öncesi başladım lansinoh sürmeye ama fayda etmedi, ayaklarımı vura vura emziriyorum, tavsiyelerinize açığım kızlar.
Canim benimkiler de fena yara oldu bir gün pompa ile aldim sütü yine canim yandi tabi ama bebis kadar yakmadi sütü sagdim yedirdim biraz da göğsüme sürdüm bi de sadece penye gecirdim üzerime sütyen takmadim ikinci gün azaldi üçüncü gün geçti şükür

Allah analı babalı büyütsün inş

Kızlarcım kim var kim yok hadin muhabbete özledim valla form muhabbetini en çokta bunlarla yazışmayı
Ben buralardayım canım. Nasılsın ,oğlun nasıl? Sen de benim gibi erken doğum yapmıştın, kilosu nasıl oldu? Benim kızım 35+0 da 2170 gr doğdu, bugün 61 günlük oldu 4400 gr Maaşallah. Sizlerde kilo alımı nasıl?

maşallah cnm.. evet bende erken yaptım 2400 dogmuştu c.tesi 2 aylık olacak 4500 oldu çok şükür erken doğan bebekler çabuk toparlıyor gerçekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…