- 29 Mart 2015
- 193
- 218
- 33
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi inşaallah benimde gece belim kasıklarım ağrıdı kanter içinde kaldım sabah huhu hiçbişey yokpoffff yaniKızlar hayırlı sabahlar, sabahı sabah ettim, gece boyu ağrı ağrı ağrı, az evvel sapsarı bir akıntı geldi hafif kahverengi;ama pembe ya da kırmızı değil. nişan mıdır ki acaba? göbeğimin alt tarafında da ara saplanan ağrılar var, iki büklüm yapan.
yok canım rahim kasılıp gevşeyip bebeği aşşaya itiyor benim son bi aydır varDün akşamdan beri karnim sürekli kasılma halinde hiç geçmiyor kasilmalar.arada az sancı da oluyor.hemen hastaneye gitmek istemedim. Nisan filan gelmedi henuz.bu kasılmaların bebeğe bir zararı oluyo mudur acaba.
Sanada canım ama gelmedi bizim bebekler bir doğumgününü daha tükettik..Canım mutlu yıllar sanada :)
40+2 aslında ama senin doktor gibi benimkide Perşembe doluyo 40 haftan diyor. Ama sata göre 2 gün geçti.seninki kaç geçti 40ı
Herkese selam bizde doğduk ... 22.09 da gece 2 de yatışım yapıldı sabah 7 ye kadar nst bakıldı ve daha sonra lavman yapıılıp suni Sancı verildi 16.00 ya kadar Sancım takip edildi nts de çıktı ben hissetmedim gercekten de hitserniyordum bir iki Sancı haricinde doktorum geldi bebeğin kalp atışlarının düzensiz oldugunu söyledi acilen sezeryana hazırlattı bir anda çok üzüldüm ameliyathaneye gittim hazırladılar en son serumun yerine birşey taktı ben anladım gidici oldugumu :)) Uyandığımda odaya götürüyorlardı ama bEn nefes alamıyordum suan İyimm genel anestezi oldum arada agrılarım var ogluşum mışıl mışıl uyuyor darısı kalan Arkadaşlara inşallah bebek kokusu Bambaşka 22.09 /16:15 te oldu oglumaynen bende merak ediyorum hayırlı haber ver inşaallah brnbrr
hayırlısı böyleymiş canım önemli olan saglıklı olmanız ikinizinde hayırlı olsun gözün aydın geçmiş olsun atlattın işteHerkese selam bizde doğduk ... 22.09 da gece 2 de yatışım yapıldı sabah 7 ye kadar nst bakıldı ve daha sonra lavman yapıılıp suni Sancı verildi 16.00 ya kadar Sancım takip edildi nts de çıktı ben hissetmedim gercekten de hitserniyordum bir iki Sancı haricinde doktorum geldi bebeğin kalp atışlarının düzensiz oldugunu söyledi acilen sezeryana hazırlattı bir anda çok üzüldüm ameliyathaneye gittim hazırladılar en son serumun yerine birşey taktı ben anladım gidici oldugumu :)) Uyandığımda odaya götürüyorlardı ama bEn nefes alamıyordum suan İyimm genel anestezi oldum arada agrılarım var ogluşum mışıl mışıl uyuyor darısı kalan Arkadaşlara inşallah bebek kokusu Bambaşka 22.09 /16:15 te oldu oglum
hmm kimse bilmiyor Allahtan başka çokça dua edelim bugün arefe günü edilen dualar makbuldür biiznillah40+2 aslında ama senin doktor gibi benimkide Perşembe doluyo 40 haftan diyor. Ama sata göre 2 gün geçti.
Hayırlı olsun canm. Allah analı babalı büyütsünHerkese selam bizde doğduk ... 22.09 da gece 2 de yatışım yapıldı sabah 7 ye kadar nst bakıldı ve daha sonra lavman yapıılıp suni Sancı verildi 16.00 ya kadar Sancım takip edildi nts de çıktı ben hissetmedim gercekten de hitserniyordum bir iki Sancı haricinde doktorum geldi bebeğin kalp atışlarının düzensiz oldugunu söyledi acilen sezeryana hazırlattı bir anda çok üzüldüm ameliyathaneye gittim hazırladılar en son serumun yerine birşey taktı ben anladım gidici oldugumu :)) Uyandığımda odaya götürüyorlardı ama bEn nefes alamıyordum suan İyimm genel anestezi oldum arada agrılarım var ogluşum mışıl mışıl uyuyor darısı kalan Arkadaşlara inşallah bebek kokusu Bambaşka 22.09 /16:15 te oldu oglum
Can'ım evet üzücü bir durum fakat sende etrafına hep bebeğine yettiğini göster ki onlarda ne kadar iyi bir anne olduğunu anlasınlar. Evet ilk günler çok zor oluyor ama inan ona da alışıyorsun, biz 2 . Ayı doldurmak üzereyiz .Sabah hastaneye gittim dogum icin birden bebek esinden ayrildi spinal ile oldum ameliyati uyusmam etkili olmadi bebegim esinin kanlarini yuttu yogun bakima girdi hep kritik dendi durumuna 11 gun sonra yogun bakimdan cikti esim ve annem surekli evde tartisarak beni strese soktu kiz kardesim evime gelmedi bile kayinvalidem 2. Gun memlekete gitti annem evine dondu bebegim tamamen iyilesmedi ama ona bakabilecek durumda oldugumu dusundukleri icin taburcu edildik ve simdi bas basa kaldik daha once hicbir bebekle yalniz vakit gecirmemistim bu yuzden cok zorlaniyorum uykusuzluk stres bas agrilari bel agrilari derken artik sutumde gelmiyor simdi mama veriyorum bebegim gaz sancilari cekiyor esim 2 saat uykuyla ise gidiyor cok zor gunler bugunler insallah basariyla bugunleri atlatiriz etrafimdaki insanlarida gormus tanimis oldum bugun annem ariyor dalga gecer gbi caya gelin diyor Allahtan sabir dilemiyorum cunku sabredecegim seyler olsun istemiyorum hayatimda Allahim bana yardim et
Can'ım evet üzücü bir durum fakat sende etrafına hep bebeğine yettiğini göster ki onlarda ne kadar iyi bir anne olduğunu anlasınlar. Evet ilk günler çok zor oluyor ama inan ona da alışıyorsun, biz 2 . Ayı doldurmak üzereyiz .
Aynen öyle Allah'tan başka kimse bilmiyor. Bol bol dua edelim inşaAllah birbirimize.hmm kimse bilmiyor Allahtan başka çokça dua edelim bugün arefe günü edilen dualar makbuldür biiznillah
edelim inşaallahAynen öyle Allah'tan başka kimse bilmiyor. Bol bol dua edelim inşaAllah birbirimize.
Sanada canım ama gelmedi bizim bebekler bir doğumgününü daha tükettik..
Herkese selam bizde doğduk ... 22.09 da gece 2 de yatışım yapıldı sabah 7 ye kadar nst bakıldı ve daha sonra lavman yapıılıp suni Sancı verildi 16.00 ya kadar Sancım takip edildi nts de çıktı ben hissetmedim gercekten de hitserniyordum bir iki Sancı haricinde doktorum geldi bebeğin kalp atışlarının düzensiz oldugunu söyledi acilen sezeryana hazırlattı bir anda çok üzüldüm ameliyathaneye gittim hazırladılar en son serumun yerine birşey taktı ben anladım gidici oldugumu :)) Uyandığımda odaya götürüyorlardı ama bEn nefes alamıyordum suan İyimm genel anestezi oldum arada agrılarım var ogluşum mışıl mışıl uyuyor darısı kalan Arkadaşlara inşallah bebek kokusu Bambaşka 22.09 /16:15 te oldu oglum
Âmin canım teşekkür ederim evet fark etti 3.850 gr Doğdu ultrasonda 4,155 gr Dı :)Oğluşunla doğum günümüz aynı olmuş çok sevindim :) yaşı uzun olsun canım herseyin hayırlısı olmuş uzun ömürler diliyorum. Bu arada meleğin iriydi ultrason kilosuyla uyumlu mu yoksa çok fark etti mi merak ettim