2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Âmin inşallah canım Hakkımızda hayırlısı bakalım işe yarıcak mı hala parmak ucu kadar Açıklık
Ya kafayi yicem dun devlette ebe bir parmak aciklik var dogum yaklaklasmis dedi. Bugun ozelde doktorum henuz acilma yok dedi bu nasil bise hangisi dogru simdi Ben nerden bilcem

Normal doğurcam diye inatlaştım bekliyorum. Bu seferde çocuk kilolu deyip sezeryan yapacaklar diye korkuyorum. 3900 olmuş oğlum bi hafta beklesek kocaman Bıyıklı adam olacak
canım benim doktor son ölçüm yaptığında bizimki 3800 le 4000 arası dedi. doğurulmuycak bi kilo değil demişti. ama bizim bazı problemlerimiz olduğu için sezaryen oldu

cnm sen ne zaman doğum yaptın kontrol e kaçıncı gün gittin. şu bayram tatili sebebiyle sağlık ocağı da hastane de kapalı. En erken ve ilk kontrolumuz haftaya pazartesi olucak. Doktorunun söylediklerini bana da ilet lütfen...

Nts de 15 dkk kadar agrım çıkmış doktorum hissetmedin mi diyor hayır dediM :) oglum 4.150 kg olmuş bu gece yatışım yapılacak 3 gibi suni sancı verilecek olmazsa sezeryana alıcam dedi artık sonuna geldik

Canım inşallah suni sancı etki eder meleğini sağlıkla alırsın kucağına suyunuda patlatirlar inşallah açılma olur eğer oda olmuyorsa nasip artık

Bemim nisan sonrasi disim agridi bi sen eksiktin dedim hatta. Allah kurtarsin hepinizi ya inanin bakip duruyorum ne durumdasiniz diye.

Bende nisan falan yok asagida ağrı var belde ağrı var kasilmalar ağrıyla geliyor ama dayanılmaz değil . Dün gece yaşadığım diş ağrısı felaketti gece oluyor sadece gecelerden korkuyorum

Anlatırım tabi :) bu benim ikinci doğumum hızlı ilerler derlerdi ama bu kadarını tahmin etmezdim gerçi benim tetikleyici unsurlar vardı doguma 1 hafta kala şehir dışına tasindim ben ve hazırlıklarımi kendim yapmak zorunda kaldım son zamanlar çok hareketliydim anlayacağınız. Ne su ne de nisan gelmedi ikindiden önce saat 4 gibi çok hafif belim den kasiklari ma ağrılar gelmeye başladı 3 dk da bir ama çok hafif hatta doğum sancisi değildir diye düşündüm çünkü başta yarım saatte bir başlayan sancılar bekliyodum kademeli artan bekledim saat 7 de yine de bir hastaneye gidelim baktiralim dedik çünkü yeni evimiz il deki hastaneye özel arabayla 25 dk sürüyor gittik doğum sabahi bulur deyince geri geldik zaten son 4 gündür 3 cm açıklık vardı Yine açıklık o kadardı eve geldik yine hafif sancılar hatta o arada telefon gorusmeleri falan yapiyodum aniden bir sanci geldi ama çok siddetli ydi neye uğradığını şaşırdım 4 büklüm yaptı beni balkon a gidip hemen eşime haber verdim merdivenleri zor indim o yol u nasıl gittik bilmiyorum hastaneye gidince direk dogum haneye alındım imzaları bile attiramadilar hatta lavman bile yapılmadı 15 dk sonra oglum kucagimdaydi.Allah. herkese yaşatsin o anki duyguyu .kimse doguma yetişemedi tabi herkes yoldayken doğum haberini aldı geldiklerinde bebegimle karşıladık ailemi:)ikinci doğumu yapicaklar tedbirli olsun o yüzden evde beklemeyin

Yıldırım nikahı gibi olmuş maşallah darısı başımıza inşallah sağlıkla büyütün evlatlarınızı

Ahhh cnm sağol tecrübe başka tabi ...Allah analı babalı büyütsün inşallah gözünüz aydın

Bende dogum yaptim. Normali denedim tam 25 saat sanci ve turlu seyler cektim ama acikligim artmadi ve sezeryan oldum. Canim cok yaniyor dikislerim cok aciyor sizlerinde boyle mi

Kızlar ben suni sancı aldım:) cok cok agrı cektim suyum nişanım kendiliğinden geldi bi kac sa içinde ama agrılara dayanamadım. Epidural aldım cok rahatladım. Acıklıgımda aetar inşallah ve dogumu kolayca yaparım. Dua edin lütfen kızlarrrr.

ayy canım hadi inşaallah Rabbim yardım etsin inşirah oku bide la havle vela kuvvete illa billahil aliyyul aziym

Bende nisan falan yok asagida ağrı var belde ağrı var kasilmalar ağrıyla geliyor ama dayanılmaz değil . Dün gece yaşadığım diş ağrısı felaketti gece oluyor sadece gecelerden korkuyorum
Yavss yavas başlıyor iste tatlim benim asil nisan dogumdan 6 saat once geldi pembe olan.

Allah'im yardım etsin inşallah :) bir avazda gelsin minik :)

40 ı astıysan önermiyo kimse. Ben de ona istinaden yarın yatıyorum. Ark ımın cocugu çok kötü günler gecirdi çıcugu riske atmak istemiyorm. Bayram da girio araya. Çok gecmediyse 40 ı bekle ama
39+lardayiz biz 40+6ya kadar bekleyim diyorum ama .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…