Ya kafayi yicem dun devlette ebe bir parmak aciklik var dogum yaklaklasmis dedi. Bugun ozelde doktorum henuz acilma yok dedi bu nasil bise hangisi dogru simdi Ben nerden bilcemÂmin inşallah canım Hakkımızda hayırlısı bakalım işe yarıcak mı hala parmak ucu kadar Açıklık
Masallah ne guzel darisi bizeSlm kızlar bende perşembe aksami ogluma kavuştum normal doğum yaptım 9 cm açıklıkla hastaneye zor yetistim 15 dk sonra da oglum kucagimdaydi.Allah herkese nasip etsin ins
canım benim doktor son ölçüm yaptığında bizimki 3800 le 4000 arası dedi. doğurulmuycak bi kilo değil demişti. ama bizim bazı problemlerimiz olduğu için sezaryen olduNormal doğurcam diye inatlaştım bekliyorum. Bu seferde çocuk kilolu deyip sezeryan yapacaklar diye korkuyorum. 3900 olmuş oğlum bi hafta beklesek kocaman Bıyıklı adam olacak
cnm sen ne zaman doğum yaptın kontrol e kaçıncı gün gittin. şu bayram tatili sebebiyle sağlık ocağı da hastane de kapalı. En erken ve ilk kontrolumuz haftaya pazartesi olucak. Doktorunun söylediklerini bana da ilet lütfen...Cnm ben de ayni dertten muzdaribim doyup doymadigina emin olamiyorum kaka ve cisini takip etmeye calisiyorum yaptigi zaman doydu herhalde diye dusunuyorum uyandiramadigim zaman kasikla agzina tikiyorum bugun doktor kontrolu var bebegin sordugumda sana da yazarim kac ml oldugunu. Bebegim 3110 dogdu hastaneden cikana kadar 2800e dustu doktor bey de kontrole cagirdi insallah olunlu sonuclarla donerim kendimce tarttim 100gr almis ama insallah mama vermez
Nts de 15 dkk kadar agrım çıkmış doktorum hissetmedin mi diyor hayır dediM :) oglum 4.150 kg olmuş bu gece yatışım yapılacak 3 gibi suni sancı verilecek olmazsa sezeryana alıcam dedi artık sonuna geldik
Bemim nisan sonrasi disim agridi bi sen eksiktin dedim hatta. Allah kurtarsin hepinizi ya inanin bakip duruyorum ne durumdasiniz diye.
Hanımlar 4 kg üstünde bebişi suni sancıyla doğurabilir miyim acaba Boşa Sancı çekmekten korkuyorum açıkcası
Anlatırım tabi :) bu benim ikinci doğumum hızlı ilerler derlerdi ama bu kadarını tahmin etmezdim gerçi benim tetikleyici unsurlar vardı doguma 1 hafta kala şehir dışına tasindim ben ve hazırlıklarımi kendim yapmak zorunda kaldım son zamanlar çok hareketliydim anlayacağınız. Ne su ne de nisan gelmedi ikindiden önce saat 4 gibi çok hafif belim den kasiklari ma ağrılar gelmeye başladı 3 dk da bir ama çok hafif hatta doğum sancisi değildir diye düşündüm çünkü başta yarım saatte bir başlayan sancılar bekliyodum kademeli artan bekledim saat 7 de yine de bir hastaneye gidelim baktiralim dedik çünkü yeni evimiz il deki hastaneye özel arabayla 25 dk sürüyor gittik doğum sabahi bulur deyince geri geldik zaten son 4 gündür 3 cm açıklık vardı Yine açıklık o kadardı eve geldik yine hafif sancılar hatta o arada telefon gorusmeleri falan yapiyodum aniden bir sanci geldi ama çok siddetli ydi neye uğradığını şaşırdım 4 büklüm yaptı beni balkon a gidip hemen eşime haber verdim merdivenleri zor indim o yol u nasıl gittik bilmiyorum hastaneye gidince direk dogum haneye alındım imzaları bile attiramadilar hatta lavman bile yapılmadı 15 dk sonra oglum kucagimdaydi.Allah. herkese yaşatsin o anki duyguyu .kimse doguma yetişemedi tabi herkes yoldayken doğum haberini aldı geldiklerinde bebegimle karşıladık ailemi:)ikinci doğumu yapicaklar tedbirli olsun o yüzden evde beklemeyin
hadi ya hayırlısı olsunNts de 15 dkk kadar agrım çıkmış doktorum hissetmedin mi diyor hayır dediM :) oglum 4.150 kg olmuş bu gece yatışım yapılacak 3 gibi suni sancı verilecek olmazsa sezeryana alıcam dedi artık sonuna geldik
noldu canım nedir son durumÂmin inşallah canım Hakkımızda hayırlısı bakalım işe yarıcak mı hala parmak ucu kadar Açıklık
Ahhh cnm sağol tecrübe başka tabi ...Allah analı babalı büyütsün inşallah gözünüz aydınAnlatırım tabi :) bu benim ikinci doğumum hızlı ilerler derlerdi ama bu kadarını tahmin etmezdim gerçi benim tetikleyici unsurlar vardı doguma 1 hafta kala şehir dışına tasindim ben ve hazırlıklarımi kendim yapmak zorunda kaldım son zamanlar çok hareketliydim anlayacağınız. Ne su ne de nisan gelmedi ikindiden önce saat 4 gibi çok hafif belim den kasiklari ma ağrılar gelmeye başladı 3 dk da bir ama çok hafif hatta doğum sancisi değildir diye düşündüm çünkü başta yarım saatte bir başlayan sancılar bekliyodum kademeli artan bekledim saat 7 de yine de bir hastaneye gidelim baktiralim dedik çünkü yeni evimiz il deki hastaneye özel arabayla 25 dk sürüyor gittik doğum sabahi bulur deyince geri geldik zaten son 4 gündür 3 cm açıklık vardı Yine açıklık o kadardı eve geldik yine hafif sancılar hatta o arada telefon gorusmeleri falan yapiyodum aniden bir sanci geldi ama çok siddetli ydi neye uğradığını şaşırdım 4 büklüm yaptı beni balkon a gidip hemen eşime haber verdim merdivenleri zor indim o yol u nasıl gittik bilmiyorum hastaneye gidince direk dogum haneye alındım imzaları bile attiramadilar hatta lavman bile yapılmadı 15 dk sonra oglum kucagimdaydi.Allah. herkese yaşatsin o anki duyguyu .kimse doguma yetişemedi tabi herkes yoldayken doğum haberini aldı geldiklerinde bebegimle karşıladık ailemi:)ikinci doğumu yapicaklar tedbirli olsun o yüzden evde beklemeyin
ayy canım hadi inşaallah Rabbim yardım etsin inşirah oku bide la havle vela kuvvete illa billahil aliyyul aziymKızlar ben suni sancı aldım:) cok cok agrı cektim suyum nişanım kendiliğinden geldi bi kac sa içinde ama agrılara dayanamadım. Epidural aldım cok rahatladım. Acıklıgımda aetar inşallah ve dogumu kolayca yaparım. Dua edin lütfen kızlarrrr.
Canım bu gece 1 de yatışım yapılacaknoldu canım nedir son durum
Yavss yavas başlıyor iste tatlim benim asil nisan dogumdan 6 saat once geldi pembe olan.Bende nisan falan yok asagida ağrı var belde ağrı var kasilmalar ağrıyla geliyor ama dayanılmaz değil . Dün gece yaşadığım diş ağrısı felaketti gece oluyor sadece gecelerden korkuyorum
Allah'im yardım etsin inşallah :) bir avazda gelsin minik :)Kızlar ben suni sancı aldım:) cok cok agrı cektim suyum nişanım kendiliğinden geldi bi kac sa içinde ama agrılara dayanamadım. Epidural aldım cok rahatladım. Acıklıgımda aetar inşallah ve dogumu kolayca yaparım. Dua edin lütfen kızlarrrr.
39+lardayiz biz 40+6ya kadar bekleyim diyorum ama .40 ı astıysan önermiyo kimse. Ben de ona istinaden yarın yatıyorum. Ark ımın cocugu çok kötü günler gecirdi çıcugu riske atmak istemiyorm. Bayram da girio araya. Çok gecmediyse 40 ı bekle ama
senin takvim silinmiss dr un suni sanci demedi mi ne kadar beklemeyi onerdiidur bakalım daha takvimin silincek ben heralde doğuramıcam vesveselerine kapılcan mesela benhalada bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?