uuu bizimkide farklı değildir hee geçen hafta pazartesi 3500u geçmiş dedi dr bende dahasını sormadım ayy napıcaklar bakalım sana haberdar etNormal doğurcam diye inatlaştım bekliyorum. Bu seferde çocuk kilolu deyip sezeryan yapacaklar diye korkuyorum. 3900 olmuş oğlum bi hafta beklesek kocaman Bıyıklı adam olacak
Bnm dr bayramın uçuncu gunu orda bayramda tatilde. Sat 13 aralık bnm de doldu ama yok bişi..drlar tatil değilmi kaç gün geçti senin benim dra göre bugün doldu günüm
Bakalim bende bilmiyorum. Kocaman kafasi var oglumun nasi cikcak ordan korkuyorum..uuu bizimkide farklı değildir hee geçen hafta pazartesi 3500u geçmiş dedi dr bende dahasını sormadım ayy napıcaklar bakalım sana haberdar et
Allah yardimcin olsun canim ins suni ise yararda normal dogurursun .Nts de 15 dkk kadar agrım çıkmış doktorum hissetmedin mi diyor hayır dediM :) oglum 4.150 kg olmuş bu gece yatışım yapılacak 3 gibi suni sancı verilecek olmazsa sezeryana alıcam dedi artık sonuna geldik
Âmin inşallah canım Hakkımızda hayırlısı bakalım işe yarıcak mı hala parmak ucu kadar AçıklıkAllah yardimcin olsun canim ins suni ise yararda normal dogurursun .
Geçmiş olsun canım dogum bir ark duydum ne kadar doğru bilmiyorum dogum Başlangıcında kulakta veya Dişte agrı başlatırmış
Slm kızlar bende perşembe aksami ogluma kavuştum normal doğum yaptım 9 cm açıklıkla hastaneye zor yetistim 15 dk sonra da oglum kucagimdaydi.Allah herkese nasip etsin ins
Normal doğum olmadan önce neler yaşadın cnm biz doğum yapamayanlar için anlatır mısın.evde mi bekledin açıklık olana kadar.suni sancı aldn mıSlm kızlar bende perşembe aksami ogluma kavuştum normal doğum yaptım 9 cm açıklıkla hastaneye zor yetistim 15 dk sonra da oglum kucagimdaydi.Allah herkese nasip etsin ins
ben de sormşumMaşallah canım sağlıkla büyüt meleğini belirtilerin nasıldı musait vaktinde anlatır misin
Kişiden kişiye değişir cnm doğuran da var zorlanan da .kilo durumu da önemli yani senn kg mınHanımlar 4 kg üstünde bebişi suni sancıyla doğurabilir miyim acaba Boşa Sancı çekmekten korkuyorum açıkcası
Cnm dikisin fazla olma olasiligindan korkmuyorsan dogurursun ama zor olur senincin gibime geliyoHanımlar 4 kg üstünde bebişi suni sancıyla doğurabilir miyim acaba Boşa Sancı çekmekten korkuyorum açıkcası
Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı olsun. Gözün aydın. Darısı başımızaMerhaba anneler
Ben kizima kavustum normal dogumla Allah herkese nasip etsin insallah
Ben kizima isim bulamadim yardim edin bana siz neler koydunuz ya da koymayi dusunuyorsunuz
Âmin inşallah. Senin de gözün aydın. Hayırlı olsun. Açıklık 9cm olana kadar evde hissettin mi açıldığını. Su gelmiş miydiSlm kızlar bende perşembe aksami ogluma kavuştum normal doğum yaptım 9 cm açıklıkla hastaneye zor yetistim 15 dk sonra da oglum kucagimdaydi.Allah herkese nasip etsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?