• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Normal doğurcam diye inatlaştım bekliyorum. Bu seferde çocuk kilolu deyip sezeryan yapacaklar diye korkuyorum. 3900 olmuş oğlum bi hafta beklesek kocaman Bıyıklı adam olacak :eek:
uuu bizimkide farklı değildir hee geçen hafta pazartesi 3500u geçmiş dedi dr bende dahasını sormadım ayy napıcaklar bakalım sana haberdar et

Kızlarrr nedir bu doğum belirtisi olan sancılar yaaa? Bi anda başlayıp düzene mi girecek? Ay acemilik ne kötüü. Son günler hiç geçmiyo.

Nts de 15 dkk kadar agrım çıkmış doktorum hissetmedin mi diyor hayır dediM :) oglum 4.150 kg olmuş bu gece yatışım yapılacak 3 gibi suni sancı verilecek olmazsa sezeryana alıcam dedi artık sonuna geldik :KK61::KK61:

Nts de 15 dkk kadar agrım çıkmış doktorum hissetmedin mi diyor hayır dediM :) oglum 4.150 kg olmuş bu gece yatışım yapılacak 3 gibi suni sancı verilecek olmazsa sezeryana alıcam dedi artık sonuna geldik :KK61::KK61:
Allah yardimcin olsun canim ins suni ise yararda normal dogurursun .

Kızlar cumartesi günü saat 14.25'te spinal sezeryanla kızımı kucağıma aldım. Şükürler olsun rabbime bana bu güzel duyguyu yaşattığı için. Spinal sezeryan yapıcak olanlar için söylüyorum, sakın korkmayın inanın o kadar güzel ki ilk ağladığını duymak hiçbirşey umurunuzda olmuyor.
Sonrasında benim tek sıkıntım gaz sancısı oldu o da çok uzun sürmedi 24saat sonra taburcu oldum. Hiç korkmayın sadece bebeğinizi kucağınıza alacağınız o ilk anı düşünün. Rabbim doğum yapacak olanların da yardımcısı olsun kolaylıklar versin inşallah.

Geçmiş olsun canım dogum bir ark duydum ne kadar doğru bilmiyorum dogum Başlangıcında kulakta veya Dişte agrı başlatırmış

İnşallah öyledir canım çok ama çok kötüydü nefes egzersizi yaptım sakinlesmek için böyle diş ağrısı çekmemistim meleğim gelecekse razıyım dizimi döve döve ağladım

Slm kızlar bende perşembe aksami ogluma kavuştum normal doğum yaptım 9 cm açıklıkla hastaneye zor yetistim 15 dk sonra da oglum kucagimdaydi.Allah herkese nasip etsin ins

Maşallah canım sağlıkla büyüt meleğini belirtilerin nasıldı musait vaktinde anlatır misin

Slm kızlar bende perşembe aksami ogluma kavuştum normal doğum yaptım 9 cm açıklıkla hastaneye zor yetistim 15 dk sonra da oglum kucagimdaydi.Allah herkese nasip etsin ins
Normal doğum olmadan önce neler yaşadın cnm biz doğum yapamayanlar için anlatır mısın.evde mi bekledin açıklık olana kadar.suni sancı aldn mı

Hanımlar 4 kg üstünde bebişi suni sancıyla doğurabilir miyim acaba Boşa Sancı çekmekten korkuyorum açıkcası :KK43:

Âmin inşallah. Senin de gözün aydın. Hayırlı olsun. Açıklık 9cm olana kadar evde hissettin mi açıldığını. Su gelmiş miydi

Back