2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bugün kontrole gittik. 40+2.
Oğlum 4 kiloya yaklaşmış. Açılmam yok. Suyumuz ve nst iyi. Doktorum 24ünde izne çıkıyormuş. Onun dönmesini bekleyeceğiz galiba oğlumla :)
Bu bayramda kimseyi görmek istemiyorum ya. Herkes sormaya başladı zaten doğum ne zaman diye.

Bayrama kalanlardan biri de benim. Dr a kalsa yarın suni sancı verecek ama istemedim.bebegin kilosu da sabitlenmiş almiyomus kilo. O yuzden Dr dogurtma taraftarı. Ben de bekleme taraftariyim.iyi mi yapıyorum bilmem.

senin takvim silinmiss dr un suni sanci demedi mi ne kadar beklemeyi onerdii
hiçbişey demedi cuma ordaydım sancın sıklaşınca gel dedi,şimdi kv ve kocam çok pipirikliler ya yarın acilden gidicem hastaneye yada özele diyolar illa sanki özel napacaksa özel aa bebek büyük doğuramazsın der bunlarda riske attırmaz aslında kafası büyük diye bişey yokmuş bebeğin kafa tası kemikleri yumuşak kanaldan geçerken birbirine girebiliyormuş.off bilmiyorum benim bebeğim hareketli maşaallah bi sıkıntım yok ama bu evhamlılar ve meraklı millet yüzünden panik oluyorum bende Rabbim tez elden hayırlısıyla kavuştur yavruma

Kızlar çoğumuz dogurduguna göre doğum sonrası paylaşımlar ı buraya mi yazsak diğer grup da pek cevap alamıyorum
40 im çıktığı halde az az günlük pedim ı dolduracak kadar kanamam oluyor sizde oluyor mu. . Lohusa iken sona doğru kanamam bıtmıstı kadın doğum à gitmiştim muayene oldum akintim var diye o gün de kanamam oldu ve az az yine devam etti 40. Gün gusül aldım ama kan yine de geliyor 43 günlük olduk
Normal Doğum dan sonra ilişki hakkında da da korkularım var henüz kendimi hazır hissetmiyorum

Ben dogum yapali daha 9 gun oldu ama bende ayni korkuyu yasamaya basladim suan tuvalete bile giderken canim cok yaniyor 4 dikisim var iliski konusunu dusundukce karnima agrilar giriyor

Kizlar suni sanciyla doğum için bu sabah ben de yatmış bulunuyorum.saat 10da alttan açıklık için bi ilaç verdiler.sonra odama geçtim 3 saat oldu inşallah acikligim artar da sezaryen e gerek kalmaz.Dua istiyorum sizden

canım 40günü geçtiyse artık gelen kan özüre giriyor her vakite normal abdest alıp namaz kılıp kuran okuyabilirsin keza cinsel ilişkide olabilir biliyormusun bilmem ama

demin drdan geldik herşey normal 3gün sonra gene gel dedi bir hafta 10 günüde bulabilir suyun gelirse 10dkya bir sancın olursa gel dedi neyse eşimde kvde rahatladı bari tabi bende canım

demin drdan geldik herşey normal 3gün sonra gene gel dedi bir hafta 10 günüde bulabilir suyun gelirse 10dkya bir sancın olursa gel dedi neyse eşimde kvde rahatladı bari tabi bende canım
Doğuramayanlar topiğine döndük resmen benim doktorumda Ekim başına kadar bekleriz dedi beklemeye devam yani ikimizde

demin drdan geldik herşey normal 3gün sonra gene gel dedi bir hafta 10 günüde bulabilir suyun gelirse 10dkya bir sancın olursa gel dedi neyse eşimde kvde rahatladı bari tabi
bende canım
Bn de sizinle aynıyım kızlar . Dr dan gelsm suyun iyi haftaya ç.baya kadr bekleylm yoksa suni vercez dedi ya da sezeryan olcm . Hayırlısı dedim bn de. Galiba bizim yavrular kurban bayramından sonra gelcekler

Doğuramayanlar topiğine döndük resmen benim doktorumda Ekim başına kadar bekleriz dedi beklemeye devam yani ikimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…