• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Sıfır belirti canım + 3 yarınnn. Suniyle alcaklar işte ne yasarım bilemiyorum ama dr sıfır belirti ile gelip normal doguran cok kişi oldugunu söylüyor. Bekledikçe covuk kaka yapar die korkuyorum. Çok miyadını iyice astırmak istemiyorum acıkcasıııı
senin nezaman doldu nedir belirtiler benim kasılmalar sürekli artık sallamıyom bile bide aşşaya çekme oluyor ozaman canım yanıyor işte zar zor yürüdüm yine bu akşam kolaylık olsun oğluma diye sen neler yapıyon:KK51:

Kızlar ben doğum sancısı yerine bugün diş ağrısı çekiyorum resmen ağlattı az önce sonra bıçak gibi kesildi bu çocuk benim bünyemi alt üst etti şimdi de aşağıya müthiş bir acı veriyor bişey batıyor sanki

Sıfır belirti canım + 3 yarınnn. Suniyle alcaklar işte ne yasarım bilemiyorum ama dr sıfır belirti ile gelip normal doguran cok kişi oldugunu söylüyor. Bekledikçe covuk kaka yapar die korkuyorum. Çok miyadını iyice astırmak istemiyorum acıkcasıııı
yaw artık bebekler 40ı aşıyor ne hikmetse gerçi ilk bebeğim ama 40ıda aşınca endişeleniyor insan halbuki Allahın yazdığından gayrısı olmaz ölüm ve doğum değişmez ozaman neden korkuyorum:eek:kovulmuş şeytan:KK11: sana teslimim ya Rab şu mübarek gün şu ezanlar yüzü suyu hürmetine içimize ferahlık ver tez elden hayırlısıyla yavrularımıza kavuştur kimseyi darda koyma ya Rabbi:KK75::KK75::KK75:aminn

Kızlar ben doğum sancısı yerine bugün diş ağrısı çekiyorum resmen ağlattı az önce sonra bıçak gibi kesildi bu çocuk benim bünyemi alt üst etti şimdi de aşağıya müthiş bir acı veriyor bişey batıyor sanki
Geçmiş olsun canım dogum bir ark duydum ne kadar doğru bilmiyorum dogum Başlangıcında kulakta veya Dişte agrı başlatırmış

arkadaşlar herkese merhaba. ben de 17 eylül sabah sezaryen ile oğlumu dünyaya getirdim.benim bebeğim makat gelişli olduğu için mecburi sezaryen oldu. Çok şükür sütum de geldi. Göğüs ucum olmadığı için göğüs kalkanı ile emziriyorum. Sütüm yetiyor mu emin değilim. Emzirdikten sonra da kalanı sağıyorum kaşıkla veriyorum. Siz yeni doğum yapanlara sormak istiyorum. Tahmini kac ml süt içiyor Bebeğiniz?
Cnm ben de ayni dertten muzdaribim doyup doymadigina emin olamiyorum kaka ve cisini takip etmeye calisiyorum yaptigi zaman doydu herhalde diye dusunuyorum uyandiramadigim zaman kasikla agzina tikiyorum bugun doktor kontrolu var bebegin sordugumda sana da yazarim kac ml oldugunu. Bebegim 3110 dogdu hastaneden cikana kadar 2800e dustu doktor bey de kontrole cagirdi insallah olunlu sonuclarla donerim kendimce tarttim 100gr almis ama insallah mama vermez:(

Geçmiş olsun canım dogum bir ark duydum ne kadar doğru bilmiyorum dogum Başlangıcında kulakta veya Dişte agrı başlatırmış
Bemim nisan sonrasi disim agridi bi sen eksiktin dedim hatta. Allah kurtarsin hepinizi ya inanin bakip duruyorum ne durumdasiniz diye.

Bemim nisan sonrasi disim agridi bi sen eksiktin dedim hatta. Allah kurtarsin hepinizi ya inanin bakip duruyorum ne durumdasiniz diye.
kızzz anlatsana nasıl oldu burda zaten dokuz doğuruyoz artık sıkıntıdan:KK43::KK14::KK14::KK14:biraz anlatta neşemizi bulalım naptın önceside bi formülü varmı offf çok yıprandım:KK42::KK42::KK42::KK42:

yaw artık bebekler 40ı aşıyor ne hikmetse gerçi ilk bebeğim ama 40ıda aşınca endişeleniyor insan halbuki Allahın yazdığından gayrısı olmaz ölüm ve doğum değişmez ozaman neden korkuyorum:eek:kovulmuş şeytan:KK11: sana teslimim ya Rab şu mübarek gün şu ezanlar yüzü suyu hürmetine içimize ferahlık ver tez elden hayırlısıyla yavrularımıza kavuştur kimseyi darda koyma ya Rabbi:KK75::KK75::KK75:aminn
Hersey onlar için. Şimdi ameliyattaymış dr um beklerken nst ye aldılar ona görünmeden giriş yapamadım. Ay cok korkuyorm suni işe yaramazsa diyee ameliyat olmak istemiyorum hiç :(

kızzz anlatsana nasıl oldu burda zaten dokuz doğuruyoz artık sıkıntıdan:KK43::KK14::KK14::KK14:biraz anlatta neşemizi bulalım naptın önceside bi formülü varmı offf çok yıprandım:KK42::KK42::KK42::KK42:
Temizlik yaptım benim kuş var evde oyuncaklarıni atip bekledi comel kalk yaptim toplayayim diye ama yarim saatte 6-7 kere egilecegim zaman da ona gore hareket ettim bacak açtım falan. Onlar yardımci oldu sanirim he gurma yedim ac karnina sabahlari bi de.

Bakın da gülün biraz. +3 de sancı durumum:KK34::KK35::rolleyes:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    133,4 KB · Görüntüleme: 77
Hersey onlar için. Şimdi ameliyattaymış dr um beklerken nst ye aldılar ona görünmeden giriş yapamadım. Ay cok korkuyorm suni işe yaramazsa diyee ameliyat olmak istemiyorum hiç :KK43:
korkma ya hayırlısı olsun boşver nasip neyse o iyi olsunlarda

Aynen ben de bekliom yarın randevum var ara ara karnım kasıklarım belim ağrıo ama geçio karnım çok kasılıo.

Normal doğurcam diye inatlaştım bekliyorum. Bu seferde çocuk kilolu deyip sezeryan yapacaklar diye korkuyorum. 3900 olmuş oğlum bi hafta beklesek kocaman Bıyıklı adam olacak :eek:

Back