• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ne kadarlıksınki bol bol su iç

SATA gore 41 hafta bitti. Usg ye gore 40 bitti.
Normalde drum cuma gününe yatış verdi. Riskli gebelik bölümüne yolladı. Orada muayene etti daha günün var iki günde bir acile kntrole gel dedi.
Bugün gittim acile ilk defa alttan muayene oldum. Çok ürkütücü o çatal felan iyice tirstim. Acilmam yok. Nst sancı yok. Usg de herşey normal suyun sinirda dedi. O kadar. Dr iki günde bir kntrole git acile dedi. Acilde bayramdan sonra polikinlige gidersin sorun yok dedi. Suyun sinirda olması dusunduruyo simdi

SATA gore 41 hafta bitti. Usg ye gore 40 bitti.
Normalde drum cuma gününe yatış verdi. Riskli gebelik bölümüne yolladı. Orada muayene etti daha günün var iki günde bir acile kntrole gel dedi.
Bugün gittim acile ilk defa alttan muayene oldum. Çok ürkütücü o çatal felan iyice tirstim. Acilmam yok. Nst sancı yok. Usg de herşey normal suyun sinirda dedi. O kadar. Dr iki günde bir kntrole git acile dedi. Acilde bayramdan sonra polikinlige gidersin sorun yok dedi. Suyun sinirda olması dusunduruyo simdi
uhhh 41hafta :KK17:ya yinede 2günde bir git sen acile bence

Allahım yarın bnm için büyük gün. İnşAllah çok bekletmez nazlı kızımm. Ama hazırladım kendimi. İnşallah suni sancı hmn işe yararrr. Dua edin canlarr:KK25:
Sabah benimde kontrolüm var Duruma göre Salı yatış verecek ilk defa huzursuzum bu akşam ... Inşallah yarın hemencecik alırsın kızını kucagına

bebeem bebeem çok şükür normal doğum yapanlar kervanına katılmışsın. Normal Doğumu kolaylaştırmak için ilişkiye girmek, pilates topunda zıplamak, merdiven inip çıkmak, çömelip kalkmak öneriliyor. Hangilerini yaptın canım sen. Sona kalan bizlere Işık tutar mısın:KK66::anneadayı:
:KK24:
Evet canım cok şükür :) çömelip kalktim genelde yürüyüş yapmadim ama evde de hic bos durmadim. Sanci geldiginde bas bas bagirsam da yürüdüm. Dogum ani baktim catalda yapamiyorum indirdim bacaklarimi kendime cekip tutunarak ikindim bunlar gercekten kolaylaştırdi doğumumu :) bi de bes dakika sonra ne olur diye düşünmedim oluruna biraktim :)

arkadaşlar herkese merhaba. ben de 17 eylül sabah sezaryen ile oğlumu dünyaya getirdim.benim bebeğim makat gelişli olduğu için mecburi sezaryen oldu. Çok şükür sütum de geldi. Göğüs ucum olmadığı için göğüs kalkanı ile emziriyorum. Sütüm yetiyor mu emin değilim. Emzirdikten sonra da kalanı sağıyorum kaşıkla veriyorum. Siz yeni doğum yapanlara sormak istiyorum. Tahmini kac ml süt içiyor Bebeğiniz?

Hayırlı olsun gözün aydın canım ya:) Kendim doğum yapmış gibi sevindim biliyo musun :))) Allah bağışlasın bebişinizi. Sağlığınız iyi inş.
Ay Allah razı olsun :) süt bekliyoruz bizde Allah tüm bekleyenlere isteyenlere nasip etsin inşallah :)

Allahım yarın bnm için büyük gün. İnşAllah çok bekletmez nazlı kızımm. Ama hazırladım kendimi. İnşallah suni sancı hmn işe yararrr. Dua edin canlarr:KK25:
Allah yardımcın olsun. İnşallah kolayca doğum yaparsın sağlıcakla canım.

Benim karnım ağrıyor arada bir ama değişik bi ağrı, bele de vuruyor, alt tarafa da. Tuvalete gidiyorum büyük bi gaz çıkıyor, geçiyor. Acaba bu normal üşütme karın ağrısı mı yoksa doğumun sancısı mı ??
Aaa benim de öyle basladi hadi bakalım :)

Ay Allah razı olsun :) süt bekliyoruz bizde Allah tüm bekleyenlere isteyenlere nasip etsin inşallah :)
Allah yardımcın olsun hep, inş. çabucak gelir süt :) Rezene iç, bol süt yapıyo göğüste, böyle dolup dolup taşıyo ablamda görmüştüm :)

Kizlar mantar olmusum bugun acile gittim.Dr.Gynomax vajinal fitil verdi.Fakat tedavi sirasinda bebek sutten kesilmeli diyo,tedavi bittikten 3gun sonra emzirmeye devam edilmelidir yaziyo..Bende tedirgin oldum..Bir bilginiz varmi yada kullananlar.,

Yaa çok sevindim :))) İnş. sağlıcakla kavuşayım.
Inşallah canim :) bi de sari akintim cogalmisti usuttum diye onemsemediydim sonra kahveye döndü ve göbegim asagi cekiliyordu ve bel ağrısı oldu nisan gelecegi akşam

Back