- 1 Mart 2009
- 784
- 261
- 103
ne güzel yaa sanki ben hamile değilimsanki çok zaman var bende istiyom bebeğimi yanıma oğlum gelde bende seveyim seniInşallah inşallah :) kolayca atlat da al kucagina sende. Uyuyamiyorum ya bakmaktan :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne güzel yaa sanki ben hamile değilimsanki çok zaman var bende istiyom bebeğimi yanıma oğlum gelde bende seveyim seniInşallah inşallah :) kolayca atlat da al kucagina sende. Uyuyamiyorum ya bakmaktan :)
Ay ne güzel olmuş. Allah analı babalı büyütsün. Güle güle büyüt. Bize de nasip olur inşallahDogduk sonunda :) açılması kolay dogumu az cetin bi dogum oldu darisi basiniza :)
Gözün aydın olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizlere evdeki sancıların durulmayacak gibimiydi ??
Çok teşekkrler kızlar brnbrr yok canm ewde bi iki ufak kasıklarm agrıdı hastaneye bi gittim 7 cm olmuş açıklık dediler ebeler şok oldu agrısz 7 cm sonra nazar degdirdilr galiba şisdetlndi iyice baktı 8-9 cm sonra bende ipler koptu çok kötüydüm bide ebe ilk alttn muayene ettiginde içime bişey yaptu eliyle canm çok acıdım bunu dogumun kolay olsun diye yapıyorum dedi ama ondan sonra zorlaştı asılGeçmiş olsun, sağlıkla büyüt miniğini canım
Bizim hastanede aptamil 1 kullanıyorlardı biz onu aldık. İstersen hastaneyi ara sor ama ben aptamil similac yada sma öneririm.Ya kıZlar sütüm yetmiyo bi iki damla geliyoo bebk aglıyo hangi markanın mamasını vericem
Canım ben Similac veriyorum. Hiç Bi sıkıntısı yok kızımın şükür.Ya kıZlar sütüm yetmiyo bi iki damla geliyoo bebk aglıyo hangi markanın mamasını vericem
Bizim hastanede aptamil 1 kullanıyorlardı biz onu aldık. İstersen hastaneyi ara sor ama ben aptamil similac yada sma öneririm.
Tamm kızlar çok saolunCanım ben Similac veriyorum. Hiç Bi sıkıntısı yok kızımın şükür.
Gözün aydın cnm! Allah analı babalı büyütsün..Dogduk sonunda :) açılması kolay dogumu az cetin bi dogum oldu darisi basiniza :)
Cnm artar sütün inşallah. Mama olarak benm %100 güvendğm çocuk doktorum smilac önerdi..Ya kıZlar sütüm yetmiyo bi iki damla geliyoo bebk aglıyo hangi markanın mamasını vericem
bebeem çok şükür normal doğum yapanlar kervanına katılmışsın. Normal Doğumu kolaylaştırmak için ilişkiye girmek, pilates topunda zıplamak, merdiven inip çıkmak, çömelip kalkmak öneriliyor. Hangilerini yaptın canım sen. Sona kalan bizlere Işık tutar mısınDogduk sonunda :) açılması kolay dogumu az cetin bi dogum oldu darisi basiniza :)
Ben varım. Gaz çıkarmanın yeterli olduğunu söylediler. O olmadan çıkarmadılar. Ama büyük tuvaletimi soran olmadı. Bir gece kalıp çıktım.Kizlar sezeryan sonrasi buyuk tuvaletini yapmadan taburcu olan varmi aranizda. Doktorum yarin cikis yapacak ama ben hala cikamadim yarin taburcu etmez diye korkuyorum. Yarinda kalirsam 4 gun kalmis olacagim hastanede, artik evime gitmek istiyorum
Hayırlı olsun gözün aydın canım ya:) Kendim doğum yapmış gibi sevindim biliyo musun :))) Allah bağışlasın bebişinizi. Sağlığınız iyi inş.Dogduk sonunda :) açılması kolay dogumu az cetin bi dogum oldu darisi basiniza :)
Benim karnım ağrıyor arada bir ama değişik bi ağrı, bele de vuruyor, alt tarafa da. Tuvalete gidiyorum büyük bi gaz çıkıyor, geçiyor. Acaba bu normal üşütme karın ağrısı mı yoksa doğumun sancısı mı ??Su gaz sancisi zannedip hastaneye gittiginde 2 saate dogum yapan biri vardi onun gibi olacaksın Sanirim :))
Allah bağışlasın. Analı babalı büyütsün inşallah. Darısı Başımıza17eylul 02:18de dogduk biz.cok şükür normal dogum oldu ama dikislerimde agrim cok bide hemoroid agrim cok sutumde yeni geldi rabbim herkesin evladını bagislasin korusun ınşallah
senin nezaman doldu nedir belirtiler benim kasılmalar sürekli artık sallamıyom bile bide aşşaya çekme oluyor ozaman canım yanıyor işte zar zor yürüdüm yine bu akşam kolaylık olsun oğluma diye sen neler yapıyonBende vafers :)