• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Gözün aydın olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizlere evdeki sancıların durulmayacak gibimiydi ??

Geçmiş olsun, sağlıkla büyüt miniğini canım:KK66:
Çok teşekkrler kızlar brnbrr brnbrr yok canm ewde bi iki ufak kasıklarm agrıdı hastaneye bi gittim 7 cm olmuş açıklık dediler ebeler şok oldu agrısz 7 cm sonra nazar degdirdilr galiba şisdetlndi iyice baktı 8-9 cm sonra bende ipler koptu çok kötüydüm bide ebe ilk alttn muayene ettiginde içime bişey yaptu eliyle canm çok acıdım bunu dogumun kolay olsun diye yapıyorum dedi ama ondan sonra zorlaştı asıl :110:

Kızlar hastanedeyim Sancı yok bir parmak Açıklık var dedi ebe 4-5güne doğurursun dedi. Korkarım bayrama doğurcam. Off doktorum yok şehir değiştirmek zorunda kalcam. Yolda doğurursam hiç şaşmam.

Dogduk sonunda :) açılması kolay dogumu az cetin bi dogum oldu darisi basiniza :)
bebeem bebeem çok şükür normal doğum yapanlar kervanına katılmışsın. Normal Doğumu kolaylaştırmak için ilişkiye girmek, pilates topunda zıplamak, merdiven inip çıkmak, çömelip kalkmak öneriliyor. Hangilerini yaptın canım sen. Sona kalan bizlere Işık tutar mısın;):anneadayı:
:KK24:

Kizlar sezeryan sonrasi buyuk tuvaletini yapmadan taburcu olan varmi aranizda. Doktorum yarin cikis yapacak ama ben hala cikamadim yarin taburcu etmez diye korkuyorum. Yarinda kalirsam 4 gun kalmis olacagim hastanede, artik evime gitmek istiyorum:KK61:
Ben varım. Gaz çıkarmanın yeterli olduğunu söylediler. O olmadan çıkarmadılar. Ama büyük tuvaletimi soran olmadı. Bir gece kalıp çıktım.

Dogduk sonunda :) açılması kolay dogumu az cetin bi dogum oldu darisi basiniza :)
Hayırlı olsun gözün aydın canım ya:) Kendim doğum yapmış gibi sevindim biliyo musun :))) Allah bağışlasın bebişinizi. Sağlığınız iyi inş.

Su gaz sancisi zannedip hastaneye gittiginde 2 saate dogum yapan biri vardi onun gibi olacaksın Sanirim :))
Benim karnım ağrıyor arada bir ama değişik bi ağrı, bele de vuruyor, alt tarafa da. Tuvalete gidiyorum büyük bi gaz çıkıyor, geçiyor. Acaba bu normal üşütme karın ağrısı mı yoksa doğumun sancısı mı ??

Back