2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
hiç açılma sancı falan olmayınca istemedim suni sancı. 1 cm bile açılmam yok

benim doktorum gelişimi durabilir yavaşlayabilir ama gerilemez kilo vermez anne karnındaki bebek demişti bana geçenlerde.ne kadar doğru bilemem ama

Kizlaaaar,
Bugun 20:51 de spinal anestezi ile kizimi kucagima aldim simdi yanimda uyuyor cok uykucu ama masallah cok guzel tutup emiyor memeyi. Dogum hikayemide yazacagim birazdan
Canım hayırlı olsunnn :)
Dun sabah 11 itibari ile ben de kizimi kucagima aldim. Herkese hayirli dogumlar diliyorum tekrar anne olmak bambaska bir duygu hele de hangisini dusunecegini sasirmak:))
Ayy ne güzek hayırlı olsun masallahh

Minişleri öpüyorum. Teker teker doguruyoruz eylül anneleri. Yarında ben dr a gidiyorum 40+1 deyim. Çok beklemek istemiyorm

Hiç sancı agrı yokken mi yattın canımm Allah yardımcın olsunnn
Canım yaa ben de bugün assagıdan cok batma hissettimm. Bi kac gündürde bi kac kez belden hafif agrılar girdi ama ikisi de dayanılmıcak gibi diildi. Ya cok korkuyorum miyadım doldugundan. Yarınki kontrolumde suni isticem ama sezeryana dönmesinden korkuyorum napsam bilemedim senin ki nasıl geliştii. Dualarım hepinizlee

Ya bu nst yorumlamayla ilgili nette hiçbirşey bulamadım.Benim bugün nstde sancı 90 100lerdeydi hep.Şimdi sancım var mı demek bu bilen var mı?

Iyi akşamlar arkadaslar saat 5 ten beri Bursa kapalı Çarşı'yı talan ettim gezdim durdum Ordan avm ye gittim ordada gezdim araçta kullandım sanki yarın 40 haftası dolan ben degilim bu kadar yürümeye sabah kontrole gittigimde Açıklık yoksa daha ne diyeyim ben paşama

9 aydir yürüyorum.6.aydan beri catı agrısı cekiyorum.Daha da kendi sancım gelmezse bassınlar bana suni sancıyı hakettim ben

Ben de. Carsamba lohusa serbeti için bardak baktım gezdim durdum. Dün onu süsledim hergün nerden buluyorsam bissürü çamasır yıkıyorum. Bugün evde temizlik vardı. Ben de daha cok temizlik yaptımm. En az 7-8 tane gömlek ütüledimm. Ayakkabı bile yıkadım sacma işler neede orda ben biraz agrım oldu ama kız kıpır kıpıpır. Dıgumdan önce yavaslaması mı gerekiyor hareketlerinnnn

Devam devam eninde sonunda çıkacaklar

bpost: 42686308 .!.:
Arkadasi 120de doguma almislar tek bildigim bu benim de.
Demek ki kisinin sancıyı hissetmesiyle alakalı daha cok. Yarın doktora sorayım barı bu konuyu çok merak ediyorum.

Merhaba ikinci dogumumu byaptim sezeryanla 5eylulde doğumdan 6saat sonra bir çorba ve komposti getiriyorlar onu içtikten sonra ayağa kalkıp yurutuyolar ic çamaşırı büyük al lahusa kilodu alırsan iyi olur yada lastiği belinin üstüne çıksın dikiş yerin acimasin çok fazla kanama olmuyor az az bu kişiye göre degisirmi bilememdogumdan sonra bol bol yürümeye çalış gazın rahat çıkar rezene çayıda iyi geliyor hastaneye götür bence başka sır mi istediğin bişey varsa cevaplarim

Kizlar bana ebe dediki progesteron kullandiysaniz gebelikte dogumu geciktiriyormus. 41-42yi buluyormus dogum.
Hımm bu bilgi için teşekkürler canım, bilmiyordum ben. Ben kullanmadım bakalım ne zaman gelecek minik kızım :)

Kızlar naber, nasılsınız?

Doğurmayan kimler kaldı bakalım? Bugünlerinizin kıymetini bilin
Hastaneden 70 kg çıktım 1 haftada 66 ya düştüm, yorgunluk, uykusuzluk, vakitsizlikten yenemeyen yemekler...
üstüne oğlum sarılık oldu 1 gece hastanede kaldı
Bu hafta biraz daha iyiyiz çok şükür, ilk günler süt az geliyor ama, mamayla falan mutlaka bol sıvı almasını sağlayın, biz öyle atlattık sarılığı, sonra süt çoğaldı çok şükür emmeye de başladık.
Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…