2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Yarın gidicem kontrole en son pazartesi parmak ucu kadar dı Açıklık hergün sıcak duş alıyorum ayakta durmaya çalıyorum akşam biraz degişik belirtiler vardı özel bölgeme igne batar gibi oldu 2 kez bugün de kasılma çok yarın doktorum me dicek merak ediyorum benimkide 4. Gün nöbetçi büyük ihtimal banada o zaman gel suni verelim diyebilir

Allah kolaylık versin canım inşallah hemencecik saglıklı bir şekilde alırsın yavrucugunu kucagına

Canim sut verirken tikaniyo boguluyo bazen cok korkuyorym bronslari dolu

Aaaa doktor kafayi yemis yaa benim bebegimi hastanede ince battaniyeyle ortduruyolardi ben kalinda goturmusdum ama izin vermediler simdi kafama vuruyorum bebek hiril hiril inan boguluyo.sonra bigece sicak battaniye kullandim bebek tum gece uyudu sen deme soguk etkiliyormus karnimi agriyomus ne suan bronslari dolu ve ben anne olarak kendimi boguyorum icimde resmen

Hayırlısı canım benim benimde öyle kasılmalarım gece olurdu 3 gündür gündüzleri de var artık aşağı iğne batması yaşıyorum doktorda zaten rahimde kısalma başladı demişti heralde ufak ufak açılıyoruz :) suni sancı almadan doğumumuz başlar inşallah hakkımızda hayırlısı canım haberleselim

kızlar selamlar drdan geldim ultrasona bakıldı herşey normal suyu vs.sancım oldu gece dedim normal sıklaşınca acilden geliceksin dedi nstdede hissettim sancı geldi 80civarı 2-3dk sürdü onada normal dedi 21inde günüm doluyomuş hayırlısı artık bekleyeceğiz

kizlarr cati muayenesi dogum sancisini falan tetikler mi korkuyorum yarin randevum var muayene olucam.
Ben salı ve bugün çatı muayenesi oldum sanciya bir etkisi falan olmadı.ilk gebeliğimdede etkilemedi.ama 2 cm acilmam ve rahimde yumusama varmış.sancı falan yok bekliyoruz bakalım.

Benim de bi doktor 21 digeri 24 diyodu oburu de 24 diyo artık. Demek bunlar baktik doguramiyoruz gun uzatiyolar.

Benim de kanalda degil,yok yere sezaryen olma kesinlike bekle.bir sorunun yokki.

Ben olsam riske atamazdım bebeğimi 40 haftayı geçirip

Kizlar merhaba. Ben sizi uzaktan takip edenlerdenim. Bugunki macerami paylasayim dedim. Fazlaca kasintim ve yaralarim oldugu icin gebelik kolestazindan suphelendiler ve kan sonucum biraz yuksek cikinca bugun sonuc gostermeye gittim. Gecede nişanim gelmisti. Adet sancilari tarzi sancilarim epey fazlaydi soyledim nst bakalim dedi. Ve duzenli araliklarla 120 yi bulan sancilarim cikti. Hemen alttan muayene etti açıklık yoktu. Tekrar nst istedi yine duzenli sancilarim cikti. Oyle olunca yatis verdi. Ama aciklik olmayinca sancilarda duzenli olup 70lerde gezince geri ciktim. Eve gelince sancim daha da artti sanirim muayenelerden dolayi 2 kere baktilar cunku. Bakalim simdi beklemedeyiz ins tez zamanda kolay agrisiz aliriz kucağımıza hepimiz

Mrb kızlar bugün yatış verilecekti ama iki Dr arası celiskide kaldım. Kontrole gittiğim Dr bugüne yatış vermişti. Yatış için baska bi bölümde muayene oldum orasida daha erken olduğunu söyledi. Telde baya bi tartışma ile kararim verildi. SAT tarihine gore sanırım günüm varmış daha. Şimdi iki günde bir acile muayene olacam. Çok hazirlamistim kendimi. Bugünde olmadı

Pardon ama oha demek istiyorumm yaa. Bu dr lar ne ilginç. Hiç 38 de normal dogum için suni berilir mi. Benim bugün tam 40 yinede 40+ 1 e randevu verdi yani yarına. Çok kızıyorum drlarraaa. Sanki biz gec almak istiyorz bebeklerimizi kucagımıxa. Hayır büyümesi mi durdu suyun mu azaldı. Yaslanmada yokmuşş. Bu neyin telası. Cnm sen strese girme sakın. Mecbur drlarımıza güveniyoz :

merhaba arkadaslar sezeryan olan arkadaslara bırsey sormak ısıyorum ne kadar zamn sonra ayaga kalktılar ve ıc camasırı kullabıldınızmı nasıl oluyor akıntı cok mu galıba salı olacgımda hıcbırsey bılmıorum nasıl gıtmelıyım ve korkmaya basladım sanırım surec nasıl gececek:s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…