Yarın gidicem kontrole en son pazartesi parmak ucu kadar dı Açıklık hergün sıcak duş alıyorum ayakta durmaya çalıyorum akşam biraz degişik belirtiler vardı özel bölgeme igne batar gibi oldu 2 kez bugün de kasılma çok yarın doktorum me dicek merak ediyorum benimkide 4. Gün nöbetçi büyük ihtimal banada o zaman gel suni verelim diyebilirCanım hayırlısı olsun nst de durum ne açılmana bakıldı mi ? Benim bugün kontrol vardi nst de sancı çıktı ama hissetmediğim için doktor muayene etmeyelim dedi bayramın 2.gününe kadar olmazsa doktorum nobetci o gün gel açılmana göre suni takariz doğumu baslatiriz dedi o zamanda 40+1 oluyorum hayırlısı inşallah hepimiz için
Allah kolaylık versin canım inşallah hemencecik saglıklı bir şekilde alırsın yavrucugunu kucagınaKızlar hastanedeyim.suni sancı veriliyor şuan.hafif ağrılar başladı.iki gün önce nisanim gelmişti.sancim hiç olmadı ama.bugün hastanede 3 cm açıklık olduğu için yatış yaptı doktor.devlet hastanesindeyim.her şey çok güzel. Ebelerde öyle. Dua edin bana
Canim sut verirken tikaniyo boguluyo bazen cok korkuyorym bronslari doluBenim ikizlerdede oluyor nefes alırken sanki sırtından gürültü geliyor gibi ama bu burnu tıkalı olduğu için oluyor damla damlatip bütün aspirtoruyle temizle BiDe yattığı odayı havlandir çok sıcak olunca da tıkanıyor lar
Aaaa doktor kafayi yemis yaa benim bebegimi hastanede ince battaniyeyle ortduruyolardi ben kalinda goturmusdum ama izin vermediler simdi kafama vuruyorum bebek hiril hiril inan boguluyo.sonra bigece sicak battaniye kullandim bebek tum gece uyudu sen deme soguk etkiliyormus karnimi agriyomus ne suan bronslari dolu ve ben anne olarak kendimi boguyorum icimde resmenBu sekilde giydirdim kontrolde doktoru kizdi evde sadece citcitli badingiydir yarim kol bi corap eldiven cocuklarvfarkinda olmadan bu sicajtavzature oour diyolar ben yinede tek alt giydirim coknincebpenye ortuyorumnkalkincada ince penye ust giydiriyorum
Yarın gidicem kontrole en son pazartesi parmak ucu kadar dı Açıklık hergün sıcak duş alıyorum ayakta durmaya çalıyorum akşam biraz degişik belirtiler vardı özel bölgeme igne batar gibi oldu 2 kez bugün de kasılma çok yarın doktorum me dicek merak ediyorum benimkide 4. Gün nöbetçi büyük ihtimal banada o zaman gel suni verelim diyebilir
senin kacinci haftada dogdu pekiiBir sıkıntı yoksa bekle benim de kafam karışmışti ne yapsam diye ben düşünürken bebis kanala inmis meger :) çünkü benim de catim rahmim müsaitmis şükür.
zaten en yükseği 100 göstergede önemli olan sancının sürekliliği120yi aşan herhalde canım. Bende bilmiyorum tam
Dogmadi ki :-/ doğaydi iyiydi.senin kacinci haftada dogdu pekii
Ben salı ve bugün çatı muayenesi oldum sanciya bir etkisi falan olmadı.ilk gebeliğimdede etkilemedi.ama 2 cm acilmam ve rahimde yumusama varmış.sancı falan yok bekliyoruz bakalım.kizlarr cati muayenesi dogum sancisini falan tetikler mi korkuyorum yarin randevum var muayene olucam.
Benim de bi doktor 21 digeri 24 diyodu oburu de 24 diyo artık. Demek bunlar baktik doguramiyoruz gun uzatiyolar.kızlar selamlar drdan geldim ultrasona bakıldı herşey normal suyu vs.sancım oldu gece dedim normal sıklaşınca acilden geliceksin dedi nstdede hissettim sancı geldi 80civarı 2-3dk sürdü onada normal dedi 21inde günüm doluyomuş hayırlısı artık bekleyeceğiz
Benim de kanalda degil,yok yere sezaryen olma kesinlike bekle.bir sorunun yokki.gunaydin kizlar vati muayensi oldum neredeyse hic aci hissetmedim dr buna yonelik normal dogum olur kolay yaparsin dedi ama daha bebisin kafasi kanala girmemis hatta oldukca uzak dedi bayramdan sonra olur dogumun dedii beklemelimiyim sezeryan mi olsun demeliyimm fikirleriniz benim icin onemlii
olabilirBenim de bi doktor 21 digeri 24 diyodu oburu de 24 diyo artık. Demek bunlar baktik doguramiyoruz gun uzatiyolar.
gunaydin kizlar vati muayensi oldum neredeyse hic aci hissetmedim dr buna yonelik normal dogum olur kolay yaparsin dedi ama daha bebisin kafasi kanala girmemis hatta oldukca uzak dedi bayramdan sonra olur dogumun dedii beklemelimiyim sezeryan mi olsun demeliyimm fikirleriniz benim icin onemlii
E ben degilim o ne olacakolabilirne yapalım bizimkiler rahat çıktı
Pardon ama oha demek istiyorumm yaa. Bu dr lar ne ilginç. Hiç 38 de normal dogum için suni berilir mi. Benim bugün tam 40 yinede 40+ 1 e randevu verdi yani yarına. Çok kızıyorum drlarraaa. Sanki biz gec almak istiyorz bebeklerimizi kucagımıxa. Hayır büyümesi mi durdu suyun mu azaldı. Yaslanmada yokmuşş. Bu neyin telası. Cnm sen strese girme sakın. Mecbur drlarımıza güveniyoz :Merhaba benim de bugün 38+3. Kasılmalar ve küçük sancılar var ancak doğum için yeterli degil. Dr uma kalsa yarın suni sancı ile normal doğum deneyecek.bebek 2900 geçen haftadan bu yana ilerleme olmamış beklemeyelim diyor.plesenta yaslanmasi da yok demisti bi hafta once. Bayramdan önce halletmek istiyo sanırım.bayramda yokmuş.ben de çok kararsizim. Kendiliğinden başlamasını istiyorum dogumun.neticede bir gün bile kalsa kardir diyorlar.kafam çok karisik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?