• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bugün aradım hastaneyi. Bayramda nöbetçi doktor olacakmış hastanede. Yani kendiminki olmayabilir. Hangisi nöbetteyse o. Canımı sıktı biraz, doğum tarihimiz 27 Eylül ama bayrama doğuracağım belli değil, tık yok çünkü.
Ben de sordum aynı Cvp aldm ben de, Dr gittim az önce çatı muayenesini sordum doğum anında dedi.ama korkuyorsan yollaym dedi ,ebe bakıomş. Çatının uygun olup olmaması şimdiden anlaşlmazmş , doğum anında anlaşılrmş. Bilmiyorum ne olck bayrama denk geleblr bnim de

gunaydin kizlar vati muayensi oldum neredeyse hic aci hissetmedim dr buna yonelik normal dogum olur kolay yaparsin dedi ama daha bebisin kafasi kanala girmemis hatta oldukca uzak dedi bayramdan sonra olur dogumun dedii beklemelimiyim sezeryan mi olsun demeliyimm fikirleriniz benim icin onemlii

gunaydin kizlar vati muayensi oldum neredeyse hic aci hissetmedim dr buna yonelik normal dogum olur kolay yaparsin dedi ama daha bebisin kafasi kanala girmemis hatta oldukca uzak dedi bayramdan sonra olur dogumun dedii beklemelimiyim sezeryan mi olsun demeliyimm fikirleriniz benim icin onemlii
Bence çok güzel gidiossa her şey normal olması daha iyi

Düzenli olarak 80leri aşan civardaydı ama ben hissetmiyordum. Evde daha şiddetlilerini hissetmiştim. Fakat şimdi geçti. Daha doğurmicam belli yani :KK43: kendimi sonsuza dek hamile kalacakmış gibi hissediyorum..
Benim hep 40 50 civarı cçıkıyordu bugün 90 100 civarı çıktı ama yoğun bi sancı hissetmedim.Doğum sancısı diyebilmek için kaclarda çıkması gerekiyor acaba ?
40+2 yim. pazartesiye sezaryen randevumu aldım :KK43:
Neden sezeryan olacaksın suni sancı istemedin mi ?Hatırladığım kadariyla normal olursa epidural istitordun

Anneler ayin 10u dogum yaptim bebegim nefes alirken hiriltilar oluyo bronslari dolu doktor grip degil diyo sizin bebeklerdede varmi??korkuyorum
Benim ikizlerdede oluyor nefes alırken sanki sırtından gürültü geliyor gibi ama bu burnu tıkalı olduğu için oluyor damla damlatip bütün aspirtoruyle temizle BiDe yattığı odayı havlandir çok sıcak olunca da tıkanıyor lar

P preg canım sonraki mesajında gördüm genel anestezi olacakmış. Allah sana da senle doğum yapacak tüm arkadaşlara da yardım etsin sağlıkla gelsin bebisler[/QUOTE
Cok tesekkurler kavustuk cok sukur hastane farki mi doktor farki mi bilmem ama bu sefer daha hafif gecti Allahima sukurler olsun

Cnm ayni gun sezeryanla dogum yaptim bende ).biz citcitli badi uzerine alt ust takim veya tulum arti penye battaniyeye sariyorum evdeyken arti uyurken uzerine birazcik kalin battaniye daha ortuyorum buarada takimin altinda minicik corabimizda oluyo))))
Bu sekilde giydirdim kontrolde doktoru kizdi evde sadece citcitli badingiydir yarim kol bi corap eldiven cocuklarvfarkinda olmadan bu sicajtavzature oour diyolar ben yinede tek alt giydirim coknincebpenye ortuyorumnkalkincada ince penye ust giydiriyorum

Bir sıkıntı yoksa bekle benim de kafam karışmışti ne yapsam diye ben düşünürken bebis kanala inmis meger :) çünkü benim de catim rahmim müsaitmis şükür.

Benim hep 40 50 civarı cçıkıyordu bugün 90 100 civarı çıktı ama yoğun bi sancı hissetmedim.Doğum sancısı diyebilmek için kaclarda çıkması gerekiyor acaba ?

Neden sezeryan olacaksın suni sancı istemedin mi ?Hatırladığım kadariyla normal olursa epidural istitordun
120yi aşan herhalde canım. Bende bilmiyorum tam

C
Çok şükür canım göğüs uclarim hala yara ama yinede emzırmeye devam çok terliyorum çok yoruluyorum oğlumda arada bir ateşlenirdi fakat çok şükür iyi ogluşum herseye değer çok şükür büyüyorlar bambaşka biseymis anne olmak canım evelsugun gogusum şişti mastit olmuşum atesim 39.9 çıktı çok kötüydum allah başa vermesin oğlumun da ateşi yükseldi hastaneye gittim göğsümu iyice bosalttim göğsüm kıpkırmızı olmustu mahvoldumşimdi çok şükür iyiyim sizdede oluyormu çok terliyorum su gibi oluyorum topikte de eskilerden fazla kimse kalmamış gerçi genelde doğum yaptıkları için meleklerle ilgileniyoruz..öpüyorum canım allahım size bagislasin

Canım bende doğum dan sonra geceleri les oluyordum sırtım yastık çarşaf ter den su oluyor du . Dikkat et benim yarın 40 im çıkıyor ama şimdi grip öksürük boğaz ağrım var kızıma geçmesin diye maske takıyorum emzirirken zamanında usutmusum demekki şimdi çıktı ortaya

Kızlar dogum yaptım saat 8:20 de geldi minigim 2950 dogdu yazıcam sonra detaylı ama çok zordu korkutmak istemem ama hastaneye ufak ufak sancılarla geldim 7 cm açık dediler sonrası çok fenaydı :KK57: ama şimdi minigim yanımda şükür iyiym 4 dikişim var
Gözün aydın olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizlere evdeki sancıların durulmayacak gibimiydi ??

Yok canım olmadı olucak gibide gelmiyor :KK12: Sancı arada oluyor Aşağıya doğru baskıda var Hatta kasıklarımda hareket edıyor yoğunluk var dogum için gününü bekliyor yavrucuğum artık beklicem Sabırla ...

Canım hayırlısı olsun nst de durum ne açılmana bakıldı mi ? Benim bugün kontrol vardi nst de sancı çıktı ama hissetmediğim için doktor muayene etmeyelim dedi bayramın 2.gününe kadar olmazsa doktorum nobetci o gün gel açılmana göre suni takariz doğumu baslatiriz dedi o zamanda 40+1 oluyorum hayırlısı inşallah hepimiz için

Kızlar ben doğum yaptım genel sezeryan oldum cok sukur bugun 3.gunumuz ....

Canım tebrik ederim hayırlı olsun. Normal istiyordun bir aksilik mi oldu canim fikrin değişti? Musait olduğunda doğum hikayenizi bekliyorum :) Allâh uzun ömür versin paşaya

Kızlar hastanedeyim.suni sancı veriliyor şuan.hafif ağrılar başladı.iki gün önce nisanim gelmişti.sancim hiç olmadı ama.bugün hastanede 3 cm açıklık olduğu için yatış yaptı doktor.devlet hastanesindeyim.her şey çok güzel. Ebelerde öyle. Dua edin bana

Kızlar dogum yaptım saat 8:20 de geldi minigim 2950 dogdu yazıcam sonra detaylı ama çok zordu korkutmak istemem ama hastaneye ufak ufak sancılarla geldim 7 cm açık dediler sonrası çok fenaydı :KK57: ama şimdi minigim yanımda şükür iyiym 4 dikişim var
Geçmiş olsun, sağlıkla büyüt miniğini canım;)

Back