- 9 Aralık 2014
- 686
- 356
- 63
canım gözün aydın.. Günümüz aynıydı senle bir umut oldun belki bende doğururum artık :)benim de sanırım nisanim geldi bekliyorum öyle aslında uyumam lazım da uyuyamiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım gözün aydın.. Günümüz aynıydı senle bir umut oldun belki bende doğururum artık :)benim de sanırım nisanim geldi bekliyorum öyle aslında uyumam lazım da uyuyamiyorum.
Beklemiyordum hic ne yalan soyleyeyim :) evdeyim hala ara ara belim agriyor ama bugun gelir belki sancim hadi bi atak da senden bekliyorum yalniz koyma benicanım gözün aydın.. Günümüz aynıydı senle bir umut oldun belki bende doğururum artık :)
Gunaydin :) benim hurmalar tirmalamaya basladi ama bakalim nolcak :))Günaydın herkese mutlu günler benim takvim de silinmiş
Günaydın bakalım benim silindi miGünaydın herkese mutlu günler benim takvim de silinmiş
Ben dogum yaptim nstde 168 gördümCanım arkadaşlarda yazmış 120 ile doğuma alıyorlarmış. Benim geçen 80 civarı ama düzenliydi. Sonra kayboldu gitti. Yalancıymış yani..
Ahh canım çok istiyorum sorma.. Yakında bende gebelik takvimi silinip doğuramayanlar kervanına katılacağım bu gidişle..Beklemiyordum hic ne yalan soyleyeyim :) evdeyim hala ara ara belim agriyor ama bugun gelir belki sancim hadi bi atak da senden bekliyorum yalniz koyma beni
Ayy o da pek bi fazlaymış ama şuan ona muhtacım yani. Doğuramamak da bir dertBen dogum yaptim nstde 168 gördüm
Bendr öyle diyordum gece şok oldum durduk yere gelince simdi pembeye döndü zaten 11.30da randevu vardi gidiyoruz bakalım.Ahh canım çok istiyorum sorma.. Yakında bende gebelik takvimi silinip doğuramayanlar kervanına katılacağım bu gidişle..
Bendr öyle diyordum gece şok oldum durduk yere gelince simdi pembeye döndü zaten 11.30da randevu vardi gidiyoruz bakalım.