[
Benim şaşirdigim nokta da bu işte hafif adet sancısı gibi hissediyordum.Hatta belki daha hafif.
i
Hay ağzın bal yesin ne güzel konustunSu gaz sancisi zannedip hastaneye gittiginde 2 saate dogum yapan biri vardi onun gibi olacaksın Sanirim :))
Ya bu nst yorumlamayla ilgili nette hiçbirşey bulamadım.Benim bugün nstde sancı 90 100lerdeydi hep.Şimdi sancım var mı demek bu bilen var mı?
Bu çok güzel açıklayıcı olmuş. TeşekkürlerEki Görüntüle 1635979 Düzenli kasılma
Eki Görüntüle 1635980 Düzensiz kasılma.
Önemli olan sancının sürekliliği. Doğum başladı demek için düzen şart.
Ay cidden mi. Çok güzelmiş ya. Bize de nasip olur inşallah. Tedirginliğini yaşamayız.Su gaz sancisi zannedip hastaneye gittiginde 2 saate dogum yapan biri vardi onun gibi olacaksın Sanirim :))
Kizlar acil cevap verin hele kahverenci akintim basladi napim ben?
Heyecan yaptım ama pembe gibi olmuyo muydu o? Yumurta akimsi birşey iste :-/ bi de yumusak rahim agzi.Telaşlanma, nişandır o. Yapısı nasıl,mukus gibi mi ve hala devam ediyor mu?
Heyecan yaptım ama pembe gibi olmuyo muydu o? Yumurta akimsi birşey iste :-/ bi de yumusak rahim agzi.
Durdu ama bakalım nolcak :-/ yarın 11.30da randevum vardi zaten. Olmadi uyurum napim :-/Kahverengiden pembeye değişebilir rengi. Kırmızıya dönerse ve devamlı gelirse hastaney git. Bence şu anda sabahı bekle. Belliki nişanın gelmiş. Sabah doktoruna haber verirsin. Doğuma az kaldı. Hadi hayırlısıyla gelsin kuzucuk.
benim de sanırım nisanim geldi bekliyorum öyle aslında uyumam lazım da uyuyamiyorum.Kizlar sancilarim 6 dkya bire indi ve coktu acile gittim. Açılma yok hala bnde yatis istemiyorum dedim. O kadar canimi yakan sancilar nstde 45 50 arasi cikti ve cidden 6 dk dogru olcmusum. Yani bunun iki kati olmasi gerekiyor sanci :/ hayirlisi artik ne diyim
Canım arkadaşlarda yazmış 120 ile doğuma alıyorlarmış. Benim geçen 80 civarı ama düzenliydi. Sonra kayboldu gitti. Yalancıymış yani..zaten en yükseği 100 göstergede önemli olan sancının sürekliliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?