2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
40+1 oldum hala doğurmadım kızlar, yorgun argın işten gelen kocişimle yürü babam yürü valla ben doğuracam diyor eşim bebek sık sık taş gibi yapıyor karnımı, alt tarafa biraz baskı var o kadarcık

Düzenli kasılma

Düzensiz kasılma.

Önemli olan sancının sürekliliği. Doğum başladı demek için düzen şart.

Valla benim duzenli suan surelere bakiyorum 10 dkya bire giriyor. Ama gitmiyorum hastaneye acilma yoktu oglen suni vermesinler diye. Suyum gelince gitcem sanirim

Benim de bugün baya kasılmam oldu. Ama bazen yarım saate bir bazen 10 dkda birdi. Çok önemsemiyorum o yüzden. Uyutmayacak cinsten olursa arayacağım doktorumu.

Heyecan yaptım ama pembe gibi olmuyo muydu o? Yumurta akimsi birşey iste :-/ bi de yumusak rahim agzi.

Kahverengiden pembeye değişebilir rengi. Kırmızıya dönerse ve devamlı gelirse hastaney git. Bence şu anda sabahı bekle. Belliki nişanın gelmiş. Sabah doktoruna haber verirsin. Doğuma az kaldı. Hadi hayırlısıyla gelsin kuzucuk.

Durdu ama bakalım nolcak :-/ yarın 11.30da randevum vardi zaten. Olmadi uyurum napim :-/

Kizlar sancilarim 6 dkya bire indi ve coktu acile gittim. Açılma yok hala bnde yatis istemiyorum dedim. O kadar canimi yakan sancilar nstde 45 50 arasi cikti ve cidden 6 dk dogru olcmusum. Yani bunun iki kati olmasi gerekiyor sanci :/ hayirlisi artik ne diyim

benim de sanırım nisanim geldi bekliyorum öyle aslında uyumam lazım da uyuyamiyorum.

zaten en yükseği 100 göstergede önemli olan sancının sürekliliği
Canım arkadaşlarda yazmış 120 ile doğuma alıyorlarmış. Benim geçen 80 civarı ama düzenliydi. Sonra kayboldu gitti. Yalancıymış yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…