En iyisini yapmışsın vallaonun için ben devlete gidiyorum dr endişem yok acilden giriş kim varsa Allah kerimonu kafaya takmıyorum önemli olan hayırlısıyla bayrama kadar gelse bebişim ama tab şüphesiz Rabbim ne yazdıysa o olur teslimim yaRab
Ben de sordum aynı Cvp aldm ben de, Dr gittim az önce çatı muayenesini sordum doğum anında dedi.ama korkuyorsan yollaym dedi ,ebe bakıomş. Çatının uygun olup olmaması şimdiden anlaşlmazmş , doğum anında anlaşılrmş. Bilmiyorum ne olck bayrama denk geleblr bnim deBugün aradım hastaneyi. Bayramda nöbetçi doktor olacakmış hastanede. Yani kendiminki olmayabilir. Hangisi nöbetteyse o. Canımı sıktı biraz, doğum tarihimiz 27 Eylül ama bayrama doğuracağım belli değil, tık yok çünkü.
Bence çok güzel gidiossa her şey normal olması daha iyigunaydin kizlar vati muayensi oldum neredeyse hic aci hissetmedim dr buna yonelik normal dogum olur kolay yaparsin dedi ama daha bebisin kafasi kanala girmemis hatta oldukca uzak dedi bayramdan sonra olur dogumun dedii beklemelimiyim sezeryan mi olsun demeliyimm fikirleriniz benim icin onemlii
Benim hep 40 50 civarı cçıkıyordu bugün 90 100 civarı çıktı ama yoğun bi sancı hissetmedim.Doğum sancısı diyebilmek için kaclarda çıkması gerekiyor acaba ?Düzenli olarak 80leri aşan civardaydı ama ben hissetmiyordum. Evde daha şiddetlilerini hissetmiştim. Fakat şimdi geçti. Daha doğurmicam belli yanikendimi sonsuza dek hamile kalacakmış gibi hissediyorum..
Neden sezeryan olacaksın suni sancı istemedin mi ?Hatırladığım kadariyla normal olursa epidural istitordun40+2 yim. pazartesiye sezaryen randevumu aldım
Benim ikizlerdede oluyor nefes alırken sanki sırtından gürültü geliyor gibi ama bu burnu tıkalı olduğu için oluyor damla damlatip bütün aspirtoruyle temizle BiDe yattığı odayı havlandir çok sıcak olunca da tıkanıyor larAnneler ayin 10u dogum yaptim bebegim nefes alirken hiriltilar oluyo bronslari dolu doktor grip degil diyo sizin bebeklerdede varmi??korkuyorum
Bu sekilde giydirdim kontrolde doktoru kizdi evde sadece citcitli badingiydir yarim kol bi corap eldiven cocuklarvfarkinda olmadan bu sicajtavzature oour diyolar ben yinede tek alt giydirim coknincebpenye ortuyorumnkalkincada ince penye ust giydiriyorumCnm ayni gun sezeryanla dogum yaptim bende ).biz citcitli badi uzerine alt ust takim veya tulum arti penye battaniyeye sariyorum evdeyken arti uyurken uzerine birazcik kalin battaniye daha ortuyorum buarada takimin altinda minicik corabimizda oluyo))))
gunaydin kizlar vati muayensi oldum neredeyse hic aci hissetmedim dr buna yonelik normal dogum olur kolay yaparsin dedi ama daha bebisin kafasi kanala girmemis hatta oldukca uzak dedi bayramdan sonra olur dogumun dedii beklemelimiyim sezeryan mi olsun demeliyimm fikirleriniz benim icin onemlii
120yi aşan herhalde canım. Bende bilmiyorum tamBenim hep 40 50 civarı cçıkıyordu bugün 90 100 civarı çıktı ama yoğun bi sancı hissetmedim.Doğum sancısı diyebilmek için kaclarda çıkması gerekiyor acaba ?
Neden sezeryan olacaksın suni sancı istemedin mi ?Hatırladığım kadariyla normal olursa epidural istitordun
Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüt yavrunuKızlar ben doğum yaptım genel sezeryan oldum cok sukur bugun 3.gunumuz ....
Çok şükür canım göğüs uclarim hala yara ama yinede emzırmeye devam çok terliyorum çok yoruluyorum oğlumda arada bir ateşlenirdi fakat çok şükür iyi ogluşum herseye değer çok şükür büyüyorlar bambaşka biseymis anne olmak canım evelsugun gogusum şişti mastit olmuşum atesim 39.9 çıktı çok kötüydum allah başa vermesin oğlumun da ateşi yükseldi hastaneye gittim göğsümu iyice bosalttim göğsüm kıpkırmızı olmustu mahvoldumşimdi çok şükür iyiyim sizdede oluyormu çok terliyorum su gibi oluyorum topikte de eskilerden fazla kimse kalmamış gerçi genelde doğum yaptıkları için meleklerle ilgileniyoruz..öpüyorum canım allahım size bagislasin
Gözün aydın olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizlere evdeki sancıların durulmayacak gibimiydi ??Kızlar dogum yaptım saat 8:20 de geldi minigim 2950 dogdu yazıcam sonra detaylı ama çok zordu korkutmak istemem ama hastaneye ufak ufak sancılarla geldim 7 cm açık dediler sonrası çok fenaydıama şimdi minigim yanımda şükür iyiym 4 dikişim var
Yok canım olmadı olucak gibide gelmiyorSancı arada oluyor Aşağıya doğru baskıda var Hatta kasıklarımda hareket edıyor yoğunluk var dogum için gününü bekliyor yavrucuğum artık beklicem Sabırla ...
Kızlar ben doğum yaptım genel sezeryan oldum cok sukur bugun 3.gunumuz ....
Geçmiş olsun, sağlıkla büyüt miniğini canımKızlar dogum yaptım saat 8:20 de geldi minigim 2950 dogdu yazıcam sonra detaylı ama çok zordu korkutmak istemem ama hastaneye ufak ufak sancılarla geldim 7 cm açık dediler sonrası çok fenaydıama şimdi minigim yanımda şükür iyiym 4 dikişim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?