2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben de sordum aynı Cvp aldm ben de, Dr gittim az önce çatı muayenesini sordum doğum anında dedi.ama korkuyorsan yollaym dedi ,ebe bakıomş. Çatının uygun olup olmaması şimdiden anlaşlmazmş , doğum anında anlaşılrmş. Bilmiyorum ne olck bayrama denk geleblr bnim de

gunaydin kizlar vati muayensi oldum neredeyse hic aci hissetmedim dr buna yonelik normal dogum olur kolay yaparsin dedi ama daha bebisin kafasi kanala girmemis hatta oldukca uzak dedi bayramdan sonra olur dogumun dedii beklemelimiyim sezeryan mi olsun demeliyimm fikirleriniz benim icin onemlii

Bence çok güzel gidiossa her şey normal olması daha iyi

Düzenli olarak 80leri aşan civardaydı ama ben hissetmiyordum. Evde daha şiddetlilerini hissetmiştim. Fakat şimdi geçti. Daha doğurmicam belli yani kendimi sonsuza dek hamile kalacakmış gibi hissediyorum..
Benim hep 40 50 civarı cçıkıyordu bugün 90 100 civarı çıktı ama yoğun bi sancı hissetmedim.Doğum sancısı diyebilmek için kaclarda çıkması gerekiyor acaba ?
40+2 yim. pazartesiye sezaryen randevumu aldım
Neden sezeryan olacaksın suni sancı istemedin mi ?Hatırladığım kadariyla normal olursa epidural istitordun

Anneler ayin 10u dogum yaptim bebegim nefes alirken hiriltilar oluyo bronslari dolu doktor grip degil diyo sizin bebeklerdede varmi??korkuyorum
Benim ikizlerdede oluyor nefes alırken sanki sırtından gürültü geliyor gibi ama bu burnu tıkalı olduğu için oluyor damla damlatip bütün aspirtoruyle temizle BiDe yattığı odayı havlandir çok sıcak olunca da tıkanıyor lar

Bu sekilde giydirdim kontrolde doktoru kizdi evde sadece citcitli badingiydir yarim kol bi corap eldiven cocuklarvfarkinda olmadan bu sicajtavzature oour diyolar ben yinede tek alt giydirim coknincebpenye ortuyorumnkalkincada ince penye ust giydiriyorum

Bir sıkıntı yoksa bekle benim de kafam karışmışti ne yapsam diye ben düşünürken bebis kanala inmis meger :) çünkü benim de catim rahmim müsaitmis şükür.

120yi aşan herhalde canım. Bende bilmiyorum tam

C

Canım bende doğum dan sonra geceleri les oluyordum sırtım yastık çarşaf ter den su oluyor du . Dikkat et benim yarın 40 im çıkıyor ama şimdi grip öksürük boğaz ağrım var kızıma geçmesin diye maske takıyorum emzirirken zamanında usutmusum demekki şimdi çıktı ortaya

Gözün aydın olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizlere evdeki sancıların durulmayacak gibimiydi ??

Canım hayırlısı olsun nst de durum ne açılmana bakıldı mi ? Benim bugün kontrol vardi nst de sancı çıktı ama hissetmediğim için doktor muayene etmeyelim dedi bayramın 2.gününe kadar olmazsa doktorum nobetci o gün gel açılmana göre suni takariz doğumu baslatiriz dedi o zamanda 40+1 oluyorum hayırlısı inşallah hepimiz için

Kızlar ben doğum yaptım genel sezeryan oldum cok sukur bugun 3.gunumuz ....

Canım tebrik ederim hayırlı olsun. Normal istiyordun bir aksilik mi oldu canim fikrin değişti? Musait olduğunda doğum hikayenizi bekliyorum :) Allâh uzun ömür versin paşaya

Kızlar hastanedeyim.suni sancı veriliyor şuan.hafif ağrılar başladı.iki gün önce nisanim gelmişti.sancim hiç olmadı ama.bugün hastanede 3 cm açıklık olduğu için yatış yaptı doktor.devlet hastanesindeyim.her şey çok güzel. Ebelerde öyle. Dua edin bana

Geçmiş olsun, sağlıkla büyüt miniğini canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…