2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ayy canm ya çok güzel anlatmışsn Allah analı babalı büyütsün sen kurtuldun darısı bize inş

sayıyorum ozaman
1-@integralim
2-@sade kahve
3-@bebeem
4-@_rky
5-@tedybear
6-@Aruz38
7-@iyisintabi
8-@toochesvarmı
9-@perimavi1503
10-@arzummatrax varmı arttıran
11-@adadenizada84
12-@ippeekkk
13-@cubuk kraker
14-@preg
15-@ilekinn
16@emili98
17-@EmiSemi
18-@habibe-eda
19-@melisim3507
20-@vafers
21-@_Ruha_

uuu bayada varmışız

sayıyorum ozaman
1-@integralim
2-@sade kahve
3-@bebeem
4-@_rky
5-@tedybear
6-@Aruz38
7-@iyisintabi
8-@toochesvarmı
9-@perimavi1503
10-@arzummatrax varmı arttıran
11-@adadenizada84
12-@ippeekkk
13-@cubuk kraker
14-@preg
15-@ilekinn
16@emili98
17-@EmiSemi
18-@habibe-eda
19-@melisim3507
20-@vafers
21-@_Ruha_
22-@busraninewi
uuu bayada varmışız

Ne güzel bi doğum hikayesi. Allah analı babalı büyütsün Fatma Zehra hanımefendiyi. Allah bize de hayırlı doğum nasip etsin. İnşallah normal doğum isteyenler böyle güzel normal doğum yaparız.

Panik yok cok eglenecoğuk cok

Allah analı babalı büyütsün canım maşallah size göğüslerin için sorduğun soruya bir iki sayfa önce cevap yazmıştım bi bak istersen

Tebrik ederim. Fatima Zehra nın ömrü güzel bahtı açık şansı bol olsun inşallah. Rabbim bizlerede doğum hikayemizi buraya yazmayı nasip etsin.

Herkes uyuyor bense sağlam sancılarla boğuşuyorum şu an.
Sabah suyum azar azar geliyor demiştim. O çok boşalmadan ağrılarım başladı.Bu saatlere çok kolay geldim.
Nişanım da geldi an itibariyle. Alenen doğum başladı... Tanımıyoruz birbirimizi elbette. Ama müminin mümine duası makbûldür Allah rızası için ufacık da olsa dua edin... çok ihtiyacım var.
Sancılar şiddetlenmeye başladı çünkü. Çok şükür...kendi sancılarımı çok istemiştim oldu... Allah herkese kolaylık versin bu yolda
Cümleten iyi geceler...

Allah yardımcın olsun canım. Dualarım seninle.

Allah'im yardimcin olsun canim minik kuzunun hatrina tutsun elinden inşallah hepimiz gececegiz o yoldan senin mucizen baslamis bile haber ver yavruna kavusunca.

Benim dr da her şey normal gidio ama normal doğumda zorlanırsın dedi hiç cesaret vermio bayrama denk geleblr fln dio blmiom şimdiki aklım olsa 9ay gitmezdim. Devlete giderdim.millet devlette çatır çatır normal doğuruo ozelde pek uğraşmak istemiolar bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…