2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Bende varım daha

Mecbur olmasa devlet de uğraşmaz eminim. Ama zaten genel olarak ebeler ilgileniyo sanırım devlette, doktordan ziyade.normali çok istiyosan Yine de şansını deneyebilirsin bu hafta gidip. Ebelerle tanışıp bi de doktora görünüp buraya yeni taşındık filan desen? Orası devlet hast sonuçta, son dakika da gitsen almak zorunda.

Günaydın güzel bir gün olsun hepimize :) saglik ocagi sabah 9 da son izlenim var gelin kaninizi alalim dedi.ac karinla mi gidicem.simdiye kadar 2 kez gittim.sizker gittinizmi

Günaydın güzel bir gün olsun hepimize :) saglik ocagi sabah 9 da son izlenim var gelin kaninizi alalim dedi.ac karinla mi gidicem.simdiye kadar 2 kez gittim.sizker gittinizmi
Ac git canim kan ve idrar tahlili yapiyorlar son son emzirme bilgisi verip dogum sonrasi topuk kani icin cagiriyorlar

Ben alanlar duydum, stres yapma hiç.meme ucun için başka çare yok muymuş sonuçta süt var ama veremiyorsuun di mi?

Doğum yapan annelere bir sorum var kızlar bu hafta sezeryan olucam yanıma yeteri kadar ped aldım ama sizce hasta bezi almalımıyım ?

Benim hastaneden verdiler,İlk gün zaten onlar takıyor fln, ama bildiğimiz pedlerle olacak iş değil, hasta bezi lazım, büyüük kocaman pedler, molicare maxi fln yazıyordu üstünde

Kızlar ,normal doğum yapanlar dikişleriniz ne durumda
Canim cok kasiniyo o bolge bide aynayla bakim ddm. Bitane dikisim acilmis ayrica vajinamin dudak kisimlari da cook cok kasiniyo hep tahris oldu kabardi su topladi yarin dr.ma gidicem bakalim nolcak..Ins.en kisa zamnda bunlarda gecer yaaa

Bende varım

Hayırlı doğumlar canım inşallah bir an önce başlar sancılar :) nst de düzenli kaç çıktı sancın?

Doğuran anneler günde kaç mg süt kaç mg mama veriyorsunuz kuzulara ben çözemedim daha

Merhaba kızlar.
Ben de ocak ayında hamile kalmıştım hatta buraya da yazmıştım ama kimyasal gebelik oldu o bebeğim dursaydı simdi ben de sizler gibi doğurmuş olacaktim. Ama hayırlısı Allah yine verdi çok şükür.
Doguranlari tebrik ediyorum Allah anali babalı büyütsün, bekleyenler de hayirlisi ile en kolay ve sağlıklı şekilde dogururlar inşallah. Allah yardimcimiz olsun. Biz de minik minik buyuyoruz iste. Allahim o günleri bana da göstersin inşallah

Dediğin çok doğru aslında kafam çok karışık inşallah hayırlısı ile doğar bebeklerimiz

Ben 15 20dk emziriyorum 30cc mama veriyorum aptamil prematil vermemi söyledi dr benimkiler düşük kiloda doğduğu için
Canim benimki 3kg dogdu kac saatde bir emziriyosun sutum de yok daha dogru duzgun,kac saatde bir mama veriyorsun ben sasirip kaldim nekadar nezmn verceyimi bilmiyorum bide kaka renkleri hakkinda bilgin varmi canim

Ay resmen agladım okurken. Masallah. Masumları Allah ım zamanıyla elimize almamızı nasip etsin inşAllah :)

cokmusuz ki bizdeee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…