• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Günaydın güzel bir gün olsun hepimize :) saglik ocagi sabah 9 da son izlenim var gelin kaninizi alalim dedi.ac karinla mi gidicem.simdiye kadar 2 kez gittim.sizker gittinizmi
Son olarak diyip bide tahlil dediyse ac git cnm ama yanına da bişiler al ki yolda basın dönmesin ;)

Mastite bir çare :KK43:kızlarrrrr ,bebek tum sutumu çekemiyor goğsum sızlıyor beze beze oldu goğsum ,
Canım bendede oldu sıcak su torbası koydum sıcak suyla masaj yaptım iyice banyoda sonra hepsini boşaltmaya çalış pompa ile bir kaç defa yaparsan bişe kalmaz canim

Doğuran anneler günde kaç mg süt kaç mg mama veriyorsunuz kuzulara ben çözemedim daha

İlk iki gün hastanede 60 cc mama verdiler günde bir kere, ben de emzirdim olduğu kadar.eve geldikten sonra da hiç mama vermedim, 2 3 saatte zorla uyandırıp emziriorum, göğüs uçlarım o kadar acıyor ki anlatamam. Doktor eğer emiyorsa mamaya gerek yok ama aç kaldığını hissederseniz verin dedi, 60 cc olarak.

Ben de aynı duyguları yaşıyorum :cry: biberonla mama yedikçe içim acıyor neden sütümü içiremiyorum diye 4 gün oldu mamaya alışacak artık. İlk zamanlar mama verip sonradan meme alanlar var mı acaba duydunuz mu? Bu günlerde veremezsem daha almazmış öyle diyorlar ne yapacağız

cnm meme ucuna benzeyen biberonlar var ondan kullan bnm bebeğimde 1 hafta yoğun bakımda kaldı mama da verildi ama çok şükür su an emiyo sen içini ferah tut Allahın izniyle emer inşallah...Allah analı babalı büyütsün cnm

Benim hastaneden verdiler,İlk gün zaten onlar takıyor fln, ama bildiğimiz pedlerle olacak iş değil, hasta bezi lazım, büyüük kocaman pedler, molicare maxi fln yazıyordu üstünde

Çok sağol canım hastaneyle görüştüm veriyolarmış nolur nolmaz diye bende alıcam bugün

İlk iki gün hastanede 60 cc mama verdiler günde bir kere, ben de emzirdim olduğu kadar.eve geldikten sonra da hiç mama vermedim, 2 3 saatte zorla uyandırıp emziriorum, göğüs uçlarım o kadar acıyor ki anlatamam. Doktor eğer emiyorsa mamaya gerek yok ama aç kaldığını hissederseniz verin dedi, 60 cc olarak.
Doktorun Basak hanım mı? Dikkat et cnm sarılığı yükselmesin

benim de sag kasik agrim sag kalca ve bacaklarima yayildi. bacaklarimi nereye koycagimi bilemedim butun gece. kivrandim yatakta. ama dediginde kesinlikle haklisin, iki gun once kendimi yordum o gun basladi simdi de boyleyim. gercekten dinlenmek lazimmis :KK43:
Ne yaptın canım doğurdun mu yoksa :) ben hala hamileyim. Ağrılarımda bugün düzeldi inan. Yorgunluk çok etkiliyor insanı.

Kasılma karnın taş gibi olması ve biraz rahatsızlık hissi vermesiyse eğer,ben de de özellikle yürürken oluyor.Evde çok az yaşıyorum bunu.Yürüyüşe devam :KK55:
Evet öyle ama kendini sıktıktan belli süre sonra bırakıyo sonra tekrar kasıyo falan.

Merhaba canım :) benim stresim bi dogmadidan değil de kanala inmediginden inse bekleyecegim pasa pasa. Ama 40+ya girerse o zaman strese girebilirim bak :) Allah hayirli dogumlar nasip etsin :)
Cnm doğum esnasında giriyor bebeler sancıyla merak etme, stres yapma nolur.. Benm iki doğumumda da midem ağzımdaydı, yani bebeler tepelerde geziyodu, sen nası doğurcan innez bu bebe diyolardı, öyle bide iniyoki sancılarla! Sadece inan..

Kızlar ne zaman dra gitmek lazım? Benim şuan belim ve karnımın alt kısmı ağrıyor. regli olacak gibiyim. Söylemesi ayıp bide ishal oldum ağrı ondan mı hiç bilmiyorum. Bu arada nişan yada su gelmesi gibi bişide olmadı.

Cnm doğum esnasında giriyor bebeler sancıyla merak etme, stres yapma nolur.. Benm iki doğumumda da midem ağzımdaydı, yani bebeler tepelerde geziyodu, sen nası doğurcan innez bu bebe diyolardı, öyle bide iniyoki sancılarla! Sadece inan..
Zaten senin dogumu olumlu okuyunca Adapazarına gitmedim kontrole esimle anneme söyledim bakin normal dogum yapan arkadaş olmus diye :) biraz daha rahatim aslında sen mesaj yazana kadar biraz panik halindeydim :)

Canim benimki 3kg dogdu kac saatde bir emziriyosun sutum de yok daha dogru duzgun,kac saatde bir mama veriyorsun ben sasirip kaldim nekadar nezmn verceyimi bilmiyorum bide kaka renkleri hakkinda bilgin varmi canim
Maşallah kilosu güzel ben ilk hastanede 3saqtte bir emzirip mama veriyodum ama sarılık olduktan sonra her fırsata emzir dedi dr şimdi en fazla 2 saat bekliyorum uyanmqzlarsa uyndiriyorum ilk siyah oluyu sonra yeşil sarı gibi bi renk oluyor kakaları sütun için her firstt dinlen uyu öyle çok artıyor incir hurmada arttırıyor ben BiDe petibor bisküvi yiyorum stres te yapma sutunde gelir beslersinde merak etme ağrıların nasıl oldu daha iyi misin

Kızlaaar kontrolden geldim şimdi benim cadının keyfi gayet yerinde hiç gelmeye niyeti yok ne sancı ne hiçbişey yok :KK51:
Cumartesiye gün verdi Saat 2de sezeryana giriyorum tabiki daha önce sancım suyum gelir doğum başlamazsa hadi hayırlısı bakalım :KK69:

Back