• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bana bişey getirmeyeceği kesin :KK12: hiç belirti yok, beklemiyorum da işin garibi. Perşembeye odaklandım artık. Suni sancı işe yarasa bari
Sanki bende de durum öyle, nişan falan gelmedi, her şey de lavaboya git tın tın.. Kasılma, çok nadir ağrı sızı o kadarcık.. Kanala girmiş olsa bari ya :O

Canım ben Ssvd yani sezeryan sonrası normal doğum çok istiyordum, ilk doğumum sezeryandı. Ancak senin gibi benim de üst kemikte basıklık çıktı. Ssvd yi destekleyen doktorum bile üzüldü, çok isterdim denemeyi dedi. Sonra sezeryan için doğumun başlamasına karar verdik. Kordon da boynuna dolanmış aynı hafta, ama onu önemsemedi doktor. Beklemeye devam ettik ben normal doğuma hazırlandığım gibi yürüyüş hareket hurmaya devam ettim. Sonra doktorum devlette olduğu için ve hastane sezeryan için pek güzel olmadığı için 2 ayrı doktora daha gittim. Ilk gittiğim kendi doktorumun eşiydi, kadın çok soğuk ve mesafeliydi. Iyi elektrik almadım hiç. Ayrıca sezeryan da olsa taleplerim vardı, doğumda bebeğimin yanımda kalmasını istiyordum. Hemen yanıma verilmesini emzirmeyi istiyordum pek sıcak bakmadı. Ilk doğumda bebeğimi hemen alamadığım için sonrasında beni beklerken çok ağladığı için kötü etkilenmiştim çünkü.. Belki çok önemli değil ama ben önemsemiştim, her neyse, başka bir doktora daha gittim, annemin doktoruna. Bizimle çok ilgilendi, ultrasonda çok detaylı baktı kordonda sorun yoktu ancak su hiç göremiyorum ben dedi. Sancılar için beklersek ginde 2 nst çektirirsem ve yatarak beklersem bekleyebileceğini söyledi. Ancak bebeğin olumsuz etkilenme riski vardı. Bana bıraktı benim de içime sinmedi ertesi güne yattım dinlenerek bol su içerek bekledim ve sabah sezeryan oldum. Malesef eşim yetişemedi. Ha bu arada bebeğimin ameliyatta yanımda kalmasını kabul etti, ameliyat Hakkaten güzeldi, ekip çok ilgili ve neşeliydi, hiç stres olmadım tek olmama rağmen. Ilk seEryanım epiduraldi. Belimden katater takılmış o sırada bacağımda tuhaf elektriklenmeler olmuş ve beni korkutmuştu. Spinalde öyle değil, iğne hızlıca uygulandı ve 30 snde etkisini gösterdi. Beni yatırdılar perdeyi çektiler. Doktorum tüm ekibe bebeğin kalacağını tembih etti tek tek.. Ameliyat başladıktan 4 dk sonra bebeğim doğdu, 12.49da.. Hemen alıp giydirip yanıma koydular, yanağını seve seve ameliyatın bitmesini bekledim. Bebeğim sesimi duyduğu sürece ağlamadı hiç. Sonra doktor acıkmıştır diye emzirmemi söyledi, biraz da emzirdim:) sonra bebeğimle birlikte çıktık ameliyathaneden..sonrasında tartmaya götürdüler odama çıktım hemen geldi, ayrılmamış olduk yani.. Normal doğum içimde bir ukte olarak kaldı ama ben hep hayırlısını istedim eminim öyle de oldu.. Israr edebileceğim bir durum yoktu. Hem bir önceki sezeryan hem kordon hem su azlığı hem de çatı basıklığı vardı.. Keşkesiz bir sezeryan oldu binşükür maşallah...[/QU
Allah analı babalı büyütsün canım.benimde üst kemik basıkmış ama 3200 e kadar normal rahat doğurursun dedi bana. üst kemik basıklığının da dereceleri var sanırım. ama benim kuzu daha kanala girmedi. bu kemik basıklığından dolayı olabilir mi diye düşünüyorum

bluebottle bluebottle Allah analı babalı büyütsün canım.benimde üst kemik basıkmış ama 3200 e kadar normal rahat doğurursun dedi bana. üst kemik basıklığının da dereceleri var sanırım. ama benim kuzu daha kanala girmedi. bu kemik basıklığından dolayı olabilir mi diye düşünüyorum

Kizlar dogum yapali 13 gun oldu ama kanamam sadece bir hafta surdu. Bes gundur hic bisey yok.sizinde oyle mi.normal dogum yaptim.acaba dogumda mi akti gerisi.

Kizlar dogum yapali 13 gun oldu ama kanamam sadece bir hafta surdu. Bes gundur hic bisey yok.sizinde oyle mi.normal dogum yaptim.acaba dogumda mi akti gerisi.
Herkesin cik uzun surmuyor galiba yapi ile alakali kiminin de 40 gunu geciyor kanama. Yogun olduysa ve dedigin gibi dogumda da aktiysa normaldir belki. Lekelenme devam ediyor mu? Bazen leke leke gelirken yine kanamaya donuyor cunku.

Bazen bitti gibi olup tekrar gelebiliyor kan ya da leke arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla

Herkesin cik uzun surmuyor galiba yapi ile alakali kiminin de 40 gunu geciyor kanama. Yogun olduysa ve dedigin gibi dogumda da aktiysa normaldir belki. Lekelenme devam ediyor mu? Bazen leke leke gelirken yine kanamaya donuyor cunku.
Leke de yok hic.tedbirli olmaya devam o zaman.

Ben geldim :anneadayı: hastaneye gittik doktor alttan muayene etti çok az Açıklık var dedi(öyle dayanılmıcak birşey degil kısa Sürüyor) ağrımın olmadığını söyledim hafif Sırt agrım vardı nst bağlandım Sancı çıktı ama ben hissetmiyorum o zaman yatış vermeyelim yarın sabah tekrar gel dedi bakalım nasıl olucak :110:birde doktora ben zaten iyidim siz gel dediniz diye geldim dedim :63:

Back