Canım bendede oldu sıcak su torbası koydum sıcak suyla masaj yaptım iyice banyoda sonra hepsini boşaltmaya çalış pompa ile bir kaç defa yaparsan bişe kalmaz canimMastite bir çarekızlarrrrr ,bebek tum sutumu çekemiyor goğsum sızlıyor beze beze oldu goğsum ,
Bende varim cnm pek yazmiyorum ama her saniye takipteyim:)sayıyorum ozamanintegralim @sade kahve bebeem @_rky T tedybear @Aruz38 @iyisintabi @tooches varmı başka eklesin kendini listeye
Merhaba canım :) benim stresim bi dogmadidan değil de kanala inmediginden inse bekleyecegim pasa pasa. Ama 40+ya girerse o zaman strese girebilirim bak :) Allah hayirli dogumlar nasip etsin :)Merhaba bayanlar,tanışmadık ama fırsat buldukça okuyorum,deneyimlerinize bakıyorum.Ama bişey farkettimki çok strestesiniz.benim de 1 haftam kaldı,21 eylül sezeryan.ama biraz rahat olun arkdaşlar,hayırlı vakit ne zamansa gelecektir kuzular.
Helal canım toplamışsın hepimizi. Bu hafta bekliyor dr. 3-5 gün içindeee. Çok heycanlıyımmmmnsayıyorum ozamanintegralim @sade kahve bebeem @_rky T tedybear @Aruz38 @iyisintabi @tooches varmı başka eklesin kendini listeye
benimde kanala inmedi ve iki günüm kaldı ben napiim pekiMerhaba canım :) benim stresim bi dogmadidan değil de kanala inmediginden inse bekleyecegim pasa pasa. Ama 40+ya girerse o zaman strese girebilirim bak :) Allah hayirli dogumlar nasip etsin :)
2-3 kisi sezeryan olmak zorunda kaldi bu yuzden ama 7-8 kisinin son anda girdi kanala insallah girmistir bizimkiler de veya girerler o an. Benim doktor istersen sezeryan dedi hemen de bebegi yerinden etmek istemiyorum. Doktorun birsey dedi mi girmeme olasiligiyla ilgili?benimde kanala inmedi ve iki günüm kaldı ben napiim pekiyarın kontrol var ama kesin yine inmemiş kanala dicek.karnım olduğu yerde duruyo çünkü
Gunumuz ayni :) var mi sanci falan?beni ekleyin o zaman bayanlar,21 eylül
Canım ben koydum depend hasta kilodundan çünkü pet yatarken,dönerken oynayabiliyor külotlar daha kullanışlıDoğum yapan annelere bir sorum var kızlar bu hafta sezeryan olucam yanıma yeteri kadar ped aldım ama sizce hasta bezi almalımıyım ?
sayıyorum ozamanintegralim @sade kahve bebeem @_rky T tedybear @Aruz38 @iyisintabi @tooches varmı başka eklesin kendini listeye
Ben de varımmsayıyorum ozamanintegralim @sade kahve @bebeem @_rky T tedybear @Aruz38 @iyisintabi @tooches varmı başka eklesin kendini listeye
yani geçen hafta bi sezaryen lafı geçti tabi de 40 dolunca bebek hareketleri ve suyun iyi olursa 5-6 gün daha bekleriz dedi de bayram tatili var işte bu yüzden acele edebilir diye dusunuyorum2-3 kisi sezeryan olmak zorunda kaldi bu yuzden ama 7-8 kisinin son anda girdi kanala insallah girmistir bizimkiler de veya girerler o an. Benim doktor istersen sezeryan dedi hemen de bebegi yerinden etmek istemiyorum. Doktorun birsey dedi mi girmeme olasiligiyla ilgili?
Bende sali gunu bir baska doktorun fikrini alacagim bakalim benimki de tatile geliyor malesef. İndi deseler de rahat etsek ya. O zaman beklerim normali bayramda son anda sezeryan olursa ara ki doktoru bulasinyani geçen hafta bi sezaryen lafı geçti tabi de 40 dolunca bebek hareketleri ve suyun iyi olursa 5-6 gün daha bekleriz dedi de bayram tatili var işte bu yüzden acele edebilir diye dusunuyorum
Bende variim bende :)sayıyorum ozamanintegralim @sade kahve@bebeem@_rky@tedybear@Aruz38@iyisintabi@toochesvarmı _Ruha_ @perimavi1503 arzummatrax varmı arttıran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?