- 9 Nisan 2015
- 68
- 46
- 8
- 37
Aynı duygular yoğun olarak bendede mevcutHiç dogurmıcakmışım gibi geliyor:) zamanı gelince dogcak dimi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı duygular yoğun olarak bendede mevcutHiç dogurmıcakmışım gibi geliyor:) zamanı gelince dogcak dimi :)
canım gözün aydın.Şimdi nasılsın.Ben doğum yaptıktan sonra giremedim anca şimdi müsait oldum.bebek çok fazla emiyor iliğimi kuruttu.Emme hissi çok fazla emziğe karşı çıksamda mecburen emzik aldırdım şimdi verdim ağzına sustu :))Babasıda öyleymiş yapıcak bişey yok.sen nasıl oldun bebek nasıl ? Çok merak ediyorum doğum hikayeni.ben sayfaları okuduktan sonra anlatıcam :))Tesekkur ederim canim,Allah razi olsunGazda cikmiyoki off agrim var ondan dolayi beter.
Canım biraz bekledim daha gelir mi diye aradım gel dediler hazırlandım gidicem Birazdan sadece Sırt agrım var boş yere yatış verirler diye korkuyorumnoldu brnbrr onlınesın haber et meraklardayım
hadi hayırlısı inşallah doğru alarmdır darısı başımızaCanım biraz bekledim daha gelir mi diye aradım gel dediler hazırlandım gidicem Birazdan sadece Sırt agrım var boş yere yatış verirler diye korkuyorum
ben de varim :)Ben de varım daha. Çok heyecanlı bi şekilde bekliyorum. Biraz da korkuyorum. Allah yardımcımız olsun.
benim kesik yok ama yırtık olduğu için üç adet ayrı ayrı yerlerde var.Perşembe doğum yaptım afedersiniz ama idrar yaptığımda sızlama oluyo onun dışında bir şikayetim yokKızlar ,normal doğum yapanlar dikişleriniz ne durumda
Yemin ederim canim agrim cok fazla ama tum herseye ragmen bakdigimda olsem bile umrumda olmazdi diyorum yeterki o iyi olsun okadar derin bi duyguymus annelik yemin ederim bosuna yasamisim tum acima agrima ragmen cok sukur diyorum Ya RabbimÖnemli değil cnm, attan düşmüşün halinden attan düşmüş anlar :) henüz doğum yapmayan ark.lar olduğu için yazmak istemiyorum ama senin kadar sıkıntıdayım ve yeri geliyo Allah affetsin isyanın kenarlarında geziyorum, yeri geliyor Allahtan başka beni benden iyi tanıyan olmadığını biliyor ve tamamen ona teslim oluyorum.. Amma velakin tek çaremiz var: zaman! Bizim de iyileşme zamanımız doğumla başladı bakalım, geriye sayıyoruz, sonra aşk filmi çekicez bebişlerimizle! İlk bebeğimden biliyorum, tadına doyum olmuyor valla! Her sabah kalkınca 1 gün daha geçti iyileşme sürecimde diyorum.. Bilinçli olalım da isyan etmeden, günahlarımızdan arınarak geçirelim İNŞALLAH..AMİN..
korkutmayın bizi...neler yaşıyorsunuz öyle. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Yemin ederim canim agrim cok fazla ama tum herseye ragmen bakdigimda olsem bile umrumda olmazdi diyorum yeterki o iyi olsun okadar derin bi duyguymus annelik yemin ederim bosuna yasamisim tum acima agrima ragmen cok sukur diyorum Ya Rabbim
Benimde sutum artinca olmustu. Sicak su torbasi koydum 5 dk sonra pompa ile sagdim. Bi taraftan sicak su kompresine devam ettim. Elimlede sicak su torbasini cektigim yerleri dairesel hareketlerle ovaladim sicagi bitene kadar. Sagim bitince hemen agrisi falan bitti. Bezeler de gitti.Mastite bir çare kızlarrrrr ,bebek tum sutumu çekemiyor goğsum sızlıyor beze beze oldu goğsum ,
Ayy bir avuç kaldıksayıyorum ozaman integralim sade kahve bebeem @_rky T tedybear A Aruz38 iyisintabi tooches varmı başka eklesin kendini listeye
sayıyorum ozaman integralim sade kahve bebeem @_rky T tedybear A Aruz38 iyisintabi tooches varmı başka eklesin kendini listeye
Haftaya pazartesi 21 ine sezeryan ben de varım:-D ;-)sayıyorum ozaman integralim sade kahve bebeem @_rky T tedybear A Aruz38 iyisintabi tooches varmı başka eklesin kendini listeye
canim kokulucak bisey yok inan bana yavruyu gorduyunde zaman aci hersey duruyorkorkutmayın bizi...neler yaşıyorsunuz öyle. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ben de varım yazılayım listeyeDaha dogurmayanların listesiyse bende varım canım
Listeleyince daha bi ortaya çıkmış ne kadar az kaldığımızsayıyorum ozaman integralim sade kahve bebeem @_rky T tedybear A Aruz38 iyisintabi tooches varmı başka eklesin kendini listeye