• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Tesekkur ederim canim,Allah razi olsunGazda cikmiyoki off agrim var ondan dolayi beter.
canım gözün aydın.Şimdi nasılsın.Ben doğum yaptıktan sonra giremedim anca şimdi müsait oldum.bebek çok fazla emiyor iliğimi kuruttu.Emme hissi çok fazla emziğe karşı çıksamda mecburen emzik aldırdım şimdi verdim ağzına sustu :))Babasıda öyleymiş yapıcak bişey yok.sen nasıl oldun bebek nasıl ? Çok merak ediyorum doğum hikayeni.ben sayfaları okuduktan sonra anlatıcam :))

Mastite bir çare :(kızlarrrrr ,bebek tum sutumu çekemiyor goğsum sızlıyor beze beze oldu goğsum ,

Slm kızlar bi iki haftadr yazamıyodum netim bittigi için öncelikle dogum yapan arkadaşların bebekleri hayrlı olsun. Biz yapamayanlarında bi an önce saglıkla kucaklarımıza almamızı rabbim nasip etsin :KK54: amin :KK68: Benimde 2 hafta önce kontrolmde doktr bebegn çok aşagı indigini en geç bu hafta dogum yapıcagımı söylemişti e her görende soruyo dogurmadınmı daha diye:KK20: neyse cuma gittim doktr bebek yukarı çıkmış geri dedi ama çok şükür dönmemiş dogum pozisyonunda yatıyo hiç geçmeyen kasılmalarım ve ara ara giren kAndırıkçı sancılarla beraber dogurmayı bekliyorum :KK72:

Önemli değil cnm, attan düşmüşün halinden attan düşmüş anlar :) henüz doğum yapmayan ark.lar olduğu için yazmak istemiyorum ama senin kadar sıkıntıdayım ve yeri geliyo Allah affetsin isyanın kenarlarında geziyorum, yeri geliyor Allahtan başka beni benden iyi tanıyan olmadığını biliyor ve tamamen ona teslim oluyorum.. Amma velakin tek çaremiz var: zaman! Bizim de iyileşme zamanımız doğumla başladı bakalım, geriye sayıyoruz, sonra aşk filmi çekicez bebişlerimizle! İlk bebeğimden biliyorum, tadına doyum olmuyor valla! Her sabah kalkınca 1 gün daha geçti iyileşme sürecimde diyorum.. Bilinçli olalım da isyan etmeden, günahlarımızdan arınarak geçirelim İNŞALLAH..AMİN..
Yemin ederim canim agrim cok fazla ama tum herseye ragmen bakdigimda olsem bile umrumda olmazdi diyorum yeterki o iyi olsun okadar derin bi duyguymus annelik yemin ederim bosuna yasamisim tum acima agrima ragmen cok sukur diyorum Ya Rabbim

Yemin ederim canim agrim cok fazla ama tum herseye ragmen bakdigimda olsem bile umrumda olmazdi diyorum yeterki o iyi olsun okadar derin bi duyguymus annelik yemin ederim bosuna yasamisim tum acima agrima ragmen cok sukur diyorum Ya Rabbim
korkutmayın bizi...neler yaşıyorsunuz öyle. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Mastite bir çare :(kızlarrrrr ,bebek tum sutumu çekemiyor goğsum sızlıyor beze beze oldu goğsum ,
Benimde sutum artinca olmustu. Sicak su torbasi koydum 5 dk sonra pompa ile sagdim. Bi taraftan sicak su kompresine devam ettim. Elimlede sicak su torbasini cektigim yerleri dairesel hareketlerle ovaladim sicagi bitene kadar. Sagim bitince hemen agrisi falan bitti. Bezeler de gitti.

kızlar sayfaları bitirdim şimdi doğum hikayemi yazabilirim.Çarşamba kontrole gitmiştim ve doktor suyumun azaldığını bebeğin gelişimini durdurduğunu söyledi nstde iyi çıkmazsa seni hemen alırız sezeryana dedi neyseki nst de kalp atışları iyiydi bebeğimin ve ben o moral bozukluğuyla eve geldim sancım başlasın o gün kendiliğinden bebek gelsin diye dua ettim ve temizlik yapıp durdum.Gece garip bir şekilde içimde bir şey oldu sanki balon patladı tuvalete kalktım idrar gibi bir sıvı aktı ama ben suyun daha fazla olduğunu düşündüğümden suyun gelmesini bekledim. Ama su filan gelmedi sarı akıntı geldi onu da nişana yordum ve sabah hastaneye gittik 8,30 da yatış yapıldı 1 cm açıklık olduğunu söyledi ebe meğer o sarı suymuş.Yani bebeğim gerçekten tehlikedeymiş.Neyse saat 9,30 da suni sancı verilmeye başladı.Risk olduğu için epidural yapılmadı uzatır doğumu dediler ve ben kuzu kuzu o sancıları çekmek zorunda kaldım.Hızlı olduğu için alışma sürem de olmadı sancılara resmen çömeldim ve çektim hiç dayanamıyacağımı zannediyordum valla sancılar sıklaşınca aldılar ve ıkın dediler ıkınmak benim için biraz zor oldu ama üç ıkınmadan sonra saat 13, 50 de bebeğimi kucağıma aldım.O an herşey gitti zaten ama ıkınma süresinde o çocuğun ordan çıkamıyacağını bağırıp duruyordum.Bebeğim küçük olduğu için kesik olmadı yırtık oldu ona da tek tek dikiş atıldı.üç dikişle yırttık yani:)) Böylelikle bitti gitti doğum şimdi bebeğimizle alışma süreçlerini yaşıyoruz.Tüm anneler kolay ve güzel doğumlar diliyorum.

Back