2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bana bişey getirmeyeceği kesin hiç belirti yok, beklemiyorum da işin garibi. Perşembeye odaklandım artık. Suni sancı işe yarasa bari
Sanki bende de durum öyle, nişan falan gelmedi, her şey de lavaboya git tın tın.. Kasılma, çok nadir ağrı sızı o kadarcık.. Kanala girmiş olsa bari ya :O

bluebottle Allah analı babalı büyütsün canım.benimde üst kemik basıkmış ama 3200 e kadar normal rahat doğurursun dedi bana. üst kemik basıklığının da dereceleri var sanırım. ama benim kuzu daha kanala girmedi. bu kemik basıklığından dolayı olabilir mi diye düşünüyorum

Kizlar dogum yapali 13 gun oldu ama kanamam sadece bir hafta surdu. Bes gundur hic bisey yok.sizinde oyle mi.normal dogum yaptim.acaba dogumda mi akti gerisi.

Kizlar dogum yapali 13 gun oldu ama kanamam sadece bir hafta surdu. Bes gundur hic bisey yok.sizinde oyle mi.normal dogum yaptim.acaba dogumda mi akti gerisi.
Herkesin cik uzun surmuyor galiba yapi ile alakali kiminin de 40 gunu geciyor kanama. Yogun olduysa ve dedigin gibi dogumda da aktiysa normaldir belki. Lekelenme devam ediyor mu? Bazen leke leke gelirken yine kanamaya donuyor cunku.

Bazen bitti gibi olup tekrar gelebiliyor kan ya da leke arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla

Herkesin cik uzun surmuyor galiba yapi ile alakali kiminin de 40 gunu geciyor kanama. Yogun olduysa ve dedigin gibi dogumda da aktiysa normaldir belki. Lekelenme devam ediyor mu? Bazen leke leke gelirken yine kanamaya donuyor cunku.
Leke de yok hic.tedbirli olmaya devam o zaman.

Ben geldim hastaneye gittik doktor alttan muayene etti çok az Açıklık var dedi(öyle dayanılmıcak birşey degil kısa Sürüyor) ağrımın olmadığını söyledim hafif Sırt agrım vardı nst bağlandım Sancı çıktı ama ben hissetmiyorum o zaman yatış vermeyelim yarın sabah tekrar gel dedi bakalım nasıl olucak birde doktora ben zaten iyidim siz gel dediniz diye geldim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…