• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
cenabı hak diyor ki sizi malınızla canınızla ve evladınızla imtihan ederim. Hep diyorum Rabbimin verdiği de vermediği de imtihan diye ve sanırım sonucum senin gibi olacak canım. Kan değerlerim düzenli artmıyor 14 Ocak=218, 23 ocak=1922 ve son olarak 28 Ocak= 3214 :KK43: düşük tehlikem yüksekmiş ve çok zor bir durummuş Allah düşmanıma yaşatmasın içim tükendi bu günden beri ağlamaktan :KK43: ben bebeğimi çok sevmiştim onu kaybetmek istemiyorum ki her anne gibi :KK43:

Canım moralini bozma benimde düşük tehlikem var biraz, iğne oluyorum haftada bir Allah tan başka tutan birşey yok bebeği orda hep dua et.Hayırlısını iste,çünkü yaşadıklarımız bizim için hayırlı olandır. Allahım hakkında hayırlısını versin çok üzülmemeye çalış Allah'tan umut kesilmez.

Kızlar size sormak istiyorum ben 6+6yken gittim doktora bebeği de kalp atışınıda gördük duyduk. 3 gün geriden geliyor ilk zamanlar normal dedi. Ama benim hep içimde o var normal mi sizce ya nolur yardım... :/

NE yapim canım bu günü 1.5 yıldır bekliyodum her gördüğümü almak istiyorum sabırsızlanıyorum ama herşeyi ortak renk almak istemediğim içinde bekliyorum :):KK45:
Bende 3yıl bekledim :)seni anlıyorum ,ama acele etme ,ya benmi çok rahatım bilmiyorum ama erkenden deli gibi alış veriş yapılır ya hani :)anlamıyorum ,ya minicik şey daha onun size ihtiyacı olucak süslü cicilere değil ,illa bişiy yapmıcaksan hergün bebiş için bişiyler oku mesela Yasin oku enfal oku :)bebiş doğunca huysuzlanmaz ozaman annesi
Zaten ziyarete gelenler milyon tane yedidoğan getiriyorlar :)zamanla alırsın diğerlerinide:)

Kızlar size sormak istiyorum ben 6+6yken gittim doktora bebeği de kalp atışınıda gördük duyduk. 3 gün geriden geliyor ilk zamanlar normal dedi. Ama benim hep içimde o var normal mi sizce ya nolur yardım... :/
Ya normal cnm :)het bebeğin gelişimi aynı olmuyor ,zaten ileriki aylarda o 3günü kapatır :)kendine dertmi arıyosun:)rahat ol da

Ya normal cnm :)het bebeğin gelişimi aynı olmuyor ,zaten ileriki aylarda o 3günü kapatır :)kendine dertmi arıyosun:)rahat ol da
Ya haklısın ama daha önceki bebeğimi kaybettiim malesef gelişmediği için. O yüzden oyle korkuyorum ki. Benim Gibi olan var mı çok merak ediyorum

Kızlar benimde size sormak istediklerim var benden doktor kansızlık için tahlil istedi başka tahlil istemedi normalmi yoksa doktorumu degistirmelimiyim sizce ne dersiniz? Bu arada 8+4 deyim

Ay
selamm bende geldim :) 3 yaşında kızım var onun istekler bitmeyince pc.baına oturmak ne mumkun :KK56::KK28:
Aynen evde bi cocuk varken bıde hamilelik zor gecıyor bende uyuttumda geldım benımde haftaya cuma kontrol o gune kadar nasıl beklîcem bılemıyorum însan her kokuyu bu kadarmı hısseder

Kızlar yemek yesek bı dert yemesek bı dert bazen ay karnım cok acıktı sunları sunları yicem içinde mutlaka tursu da var bı an yıyebılıyorum dıyorum arkasından yarım saat sonra gormeyın halimi midem cok fena

kızlar bugün sabah tuvalete girdiğimde peçeteye biraz açık kahve akıntı geldi.dünde karnım ve kasıklarım biraz fazla ağrımıştı.sonra işe geldiğimde yine peçeteyle sildiğimde açık kahve olarak geldi.doktoru aradım.göriyim seni dedi.hastaneye nasıl gittiğimi bilmiyorum.ultrasonda baktı bebeğin iyi dedi ama riske atmamak için 10 gün rapor vericem dedi.yatak istirahatı yapmamı söyledi.zaten progestan iğne kullanıyordum hergün.tüp bebek ile hamile kaldığım için tüp bebek doktorum üç aya kadar kullanmamı söylemişti.içimdeki korku geçmedi hala inşallah birşey olmaz.bu üç ay önemli dedi dokturum.

bende bulantı oyle çok
Ay

Aynen evde bi cocuk varken bıde hamilelik zor gecıyor bende uyuttumda geldım benımde haftaya cuma kontrol o gune kadar nasıl beklîcem bılemıyorum însan her kokuyu bu kadarmı hısseder
yok daha kızımda da 7.hafta başlamıştı 13.haftada azalmıştı...çok kötü geçmişti o dönem..şimdi az bişey var bunda da öyle mi olcak die korkuyorum.5+6 hafalığız daha ...7.hafta belli olur mide gidişatım :(
doktora gitmedim daha sadece kan testi yaptırdım...doktr gitmişken kese ve kalp atışını duyalım istiyorumo_Oo_O

Kızlar bende doktardaydim bugün, ignelerden sonra kanamam bitmiştir DİE ümit ettim ama kesenin arkasında kanamam var fazlaca :( kalp atışını gecen hafta duymuştum ama bu gün sadece gore bildim isik gibi yanıp sonuodu duyamadim DİE üzüldüm... Düşük tehlikem hala var haftaya duyamazsak sıkınti dedi doktorun :((( hersey Allahtan Rabbim dusurmicekse dusurmicek biliyorum can veren Rabbim hayatta versin yavruma.. Yalvaririm dua eedin bana ismen çok ihtiyacım var

Kızlar bende doktardaydim bugün, ignelerden sonra kanamam bitmiştir DİE ümit ettim ama kesenin arkasında kanamam var fazlaca :KK43: kalp atışını gecen hafta duymuştum ama bu gün sadece gore bildim isik gibi yanıp sonuodu duyamadim DİE üzüldüm... Düşük tehlikem hala var haftaya duyamazsak sıkınti dedi doktorun :KK43:(( hersey Allahtan Rabbim dusurmicekse dusurmicek biliyorum can veren Rabbim hayatta versin yavruma.. Yalvaririm dua eedin bana ismen çok ihtiyacım var

inşallah korktuğunuz başınıza gelmez..duamda olacaksın arkadaşım...rabbim bebeğine güç veririr inşallah...

Kızlar bende doktardaydim bugün, ignelerden sonra kanamam bitmiştir DİE ümit ettim ama kesenin arkasında kanamam var fazlaca :KK43: kalp atışını gecen hafta duymuştum ama bu gün sadece gore bildim isik gibi yanıp sonuodu duyamadim DİE üzüldüm... Düşük tehlikem hala var haftaya duyamazsak sıkınti dedi doktorun :KK43:(( hersey Allahtan Rabbim dusurmicekse dusurmicek biliyorum can veren Rabbim hayatta versin yavruma.. Yalvaririm dua eedin bana ismen çok ihtiyacım var
ALLAH ım yardımcın olsun,bebeğine güç kuvvet versinde tutunsun hayata.moralde çok önemli annesi,çok üzülmeki bebeğinde etkilenmesin

bende bulantı oyle çok

yok daha kızımda da 7.hafta başlamıştı 13.haftada azalmıştı...çok kötü geçmişti o dönem..şimdi az bişey var bunda da öyle mi olcak die korkuyorum.5+6 hafalığız daha ...7.hafta belli olur mide gidişatım :KK43:
doktora gitmedim daha sadece kan testi yaptırdım...doktr gitmişken kese ve kalp atışını duyalım istiyorumo_Oo_O
Bende 6 haftayı doldurdum oyle gıttım doktora kalp atısını gorduk benım oglumda hiç bulantı nedir bılmezdım 5 aydan sonra karnım cıktı evet hamıleyım ben dedim ama simdi gunum gectıgı gunden beri tansıyon dusuklugu ve bulantılar fazla allah yardım edıyor ama evde cocuk olsada
Sana bı oglan bana da bı kız nasip eder işallah allahım saglıkla

Günaydın kızlar
6+2'de yine göremedik minik fasülyeyi. Doktor kesenin büyüdüğünü, hamileliğin ilerlediğini söyledi ama benim içim rahat değil. Oğlumda 6+2'de kalp atışını görmüştük. 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Bu haftada bebeği göremeyen var mı? :KK43:
Ben de 6+1 de pazartesi günü göremedim bebeği :(

Allah yardımcın olsun

Allah şifa versin, moralli ol da yavruna destek ol annesi

Canim daha once benim de basima geldigi icin sordum . Onceki kontrolde nasildi bebek?
sadece 4 gün geriden geliyordu, kap atışlarını görmüştük duymuştuk... hersey normal demişti dr. ama tam 1 hafta sonraki kontrolümde kalbi durmuştu. ve 4mm büyümüş 1 hafta içinde..

Back