otur yere daya sırtını duvara yada koltuğa. uzat ayaklarını.kaldır sağ ayağını ve topuğunu koy sol ayak baş parmağının üstüne. tabi koyabilirsenkoyamazsan doğum yakın diyolar
Benimde boynumda et benleri çıktı minik minik bunlar nasıl gececek
Merhaba kızlar! Sizler sabahtan beri aklımdasınız, yazabilmeyi çok isterdm ama nasip olmadı.. Alıntılayamadım da her birinizi ama herkese teşekkürler destekleriniz için!
Sabah 5 gbi hastanedeydm, açılmam 3 cm olmuştu, pts sabah 1 cm idi. Hemen yatış yapıldı, 4 cm olunca da epidural vuruldu. Tam etki etmedi malesef ama napalım, saat 09:30 da oğluşumu kucağıma aldım normal doğumla :) kendisi muhtemel doğum tarihinde doğmayı başarabilen %5 in içine girmiş oldu :) emziriyorum da çok şükür, hemen yara oluverdi göğüs ucum da, kalkan falan kullanıyorum..
Rabbim suni sancıya bırakmadan kendi sancımla başlattı çok şükür, hatta son yarım saate kdr hep kendi sancımla dvm ettim, az bi suni verdiler sona doğru. Doğumumun çok rahat ve hızlı olduğunu söyledi doktorum. İnşallah bekleyen arkadaşlarımın da doğumları çoook hzlı be rahat olur..
Doğuranlar klübüne katıldım ben de!
aaa ne güzel hemşo yaiAa sakaryali :) bende duzcedeyim ama her haftasonu adada oluyorduk ben agirlasana kadar :) esimin ailesi orada da
hadi inşaallah nasıl çikolatalar erirmi acaba diyorum uzak yol tek parça geldimi çikolatalarBende bursadayım pazar Öğlen sipariş verdim bugün 10 da geldi bir güne geliyor benşm haftasonu na denk geldi seninde bugün verdiysen yarın gelir Büyük ihtimal le
Serdivan yagcilar erenler beskopru dolu :) cumayerindeydi esim evlenmeden once ama şimdi merkezdeyiz :) sen nerdesin adada?aaa ne güzel hemşo yaidüzcenin neresi cumayerinde arkadaşım var ben adapazarındayım ailesi nerde oturuyor
Serdivan yagcilar erenler beskopru dolu :) cumayerindeydi esim evlenmeden once ama şimdi merkezdeyiz :) sen nerdesin adada?aaa ne güzel hemşo yaidüzcenin neresi cumayerinde arkadaşım var ben adapazarındayım ailesi nerde oturuyor
Yok canım erimez çok güzel sarmışlar hatta çikolatanın altına erimesin diye içi su dolu birşey koymuşlar paketi açarken su oldugunu farkettim korktum yalnış birşey yolladılar diye ama görünce iÇim rahatladı :) Seninde için rahat olsun birşey olmazhadi inşaallah nasıl çikolatalar erirmi acaba diyorum uzak yol tek parça geldimi çikolatalar
Benim 1 hafta oldu canim göbek kaldi umarim gecer
canim bende oldum. Cok ozenli davraniyorum. O baloncuk bende de var. Sabah ac karnina zeytinyaginda bekletilmis kuru incir yedim. Tuvalete iyice sikismadikca gitmedim ki ikinmayayim diye birde klozette tazyikli sogukpinar suyla yikadim o bolgeyi damarlar daraliyor boylelikle kuruladiktan sonrada pisik Kremi surdum. Simdi daha iyiyim sukur ama surekli ozen gerekiyor yoksa iyice azmasi isten bile degil.Kızlar yardim edin.hemoroid oldum yine.ilk dogumdada olmuştum dört yıl önce şimdi de oldum.kanama yok ama çok canim yanıyo.orda baloncuk hibi bisey olmuş ne yapsam ki birde sizliyo.
Eczane de bitkisel hemofast diye bir krem var. Pamuğa koyup oraya koy yalnız birazda anüsün iç kısmında surebilirsen daha da iyi olur.Kızlar yardim edin.hemoroid oldum yine.ilk dogumdada olmuştum dört yıl önce şimdi de oldum.kanama yok ama çok canim yanıyo.orda baloncuk hibi bisey olmuş ne yapsam ki birde sizliyo.
Bende çikoları yaptırdım bi de kurabiye yaptırıyorum ama isim bu çikolatalara en iyisi yazdırmıyım dimi kurabiyelerde yazcak zaten. Bu arada eline sağlık:) tabi ki kurabiyeler pembe ve elif olcak inşallah:)Hacı şerif diye bir site var canim ordan aldim cikolatalari ne istersen yaziyorlae dun siparis verdim bugun geldi bende keselere koyup nazar boncugu ile susledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?