Hayırlı olsun arkadaşım napalım sağlıklı olsunlar da artık ole duşncezBenimde normal olsa belki bayramı bulacaktı ama sezeryan olunca tarihi belli oluyor hemen ya 16 ya 18 inde alacak doktor ozmana kadarda beslenmene dikkat et dedi bakalım nasıl olacak hala üzüntü modundan çıkamadım
Benimde boynumda et benleri çıktı minik minik bunlar nasıl gececekEvet yaa benım de boynumda çok fazla çıktı, göbeğimdeki küçücük benler acayip büyüdü ve kasığımdaki patlıcak gibi.bu kış onları da halletmek istiyorum
Bn de dr a gittim bunun için dr alınıo et benleri dedi ama doğumdan sonra dediBenimde boynumda et benleri çıktı minik minik bunlar nasıl gececek
Maşallah Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar saat 11de Spinal sezeryanle oğlumu kucağıma aldım. 3860 gr 52cm doğdu maaşallahhh. Biraz ağrım var ama şükür oğlumla. Çok iyiyiz
Ben de kızıma hacı şerIften aldım, aynen böyle çok Hoşuma gitti. TADI da çok lezzetliydi :)Güzel olmuş canım benimde bugün geldi ama ben extra süslemicem yeterli benim için bu arada Gönderdikleri ikramı şimdi yedim çok lezzetli :)
Canım geçmiş olsun kilo alımı anne sütüyle mi? Ne yiyip ne içiyorsun? Benim sütüm yetmiyor oğlumaSlm kizlarr .o kadar yogunumki ve yorgun...hamikeykn dogm yapanlar artik hic topige girmiyor diye sitem ediyodm ama goryrmki zaman kalmiyo.enazindan bnm için öyle.bebegim bu gün 20 günlük oldu.normal vaktini beklese bugünlerde dogckti
Ama iyiki de beklememis son günler dayanikmazdi artik çünkü.bebeğim un sariligi büyük oranda geçti.canlandi cocuk. Çok istahlandi kilo aldi.basta kocaman olan kiyafetleri tam oluyor artik..tam okuyamadm ama baya dogum yapanvar hherhalde.genelimuz ağustos annesiolduk) dogum yapanlara hayrli olsnn yapmayanlari hayirlu bi sekilde kurtarsn Rabbim..
Tadına bakmadık anneme tadına bak dedim dogdugunda yeriz bozma dedi Ama çok şekerler mevlid içinde sipariş edeceğimBen de kızıma hacı şerIften aldım, aynen böyle çok Hoşuma gitti. TADI da çok lezzetliydi :)
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ...yazdıklarını okumuştum şimdi doğum yaptığını okumak heyecan vericiydi :) bebeğinle mutlu günler diliyorumMerhaba kızlar! Sizler sabahtan beri aklımdasınız, yazabilmeyi çok isterdm ama nasip olmadı.. Alıntılayamadım da her birinizi ama herkese teşekkürler destekleriniz için!
Sabah 5 gbi hastanedeydm, açılmam 3 cm olmuştu, pts sabah 1 cm idi. Hemen yatış yapıldı, 4 cm olunca da epidural vuruldu. Tam etki etmedi malesef ama napalım, saat 09:30 da oğluşumu kucağıma aldım normal doğumla :) kendisi muhtemel doğum tarihinde doğmayı başarabilen %5 in içine girmiş oldu :) emziriyorum da çok şükür, hemen yara oluverdi göğüs ucum da, kalkan falan kullanıyorum..
Rabbim suni sancıya bırakmadan kendi sancımla başlattı çok şükür, hatta son yarım saate kdr hep kendi sancımla dvm ettim, az bi suni verdiler sona doğru. Doğumumun çok rahat ve hızlı olduğunu söyledi doktorum. İnşallah bekleyen arkadaşlarımın da doğumları çoook hzlı be rahat olur..
Doğuranlar klübüne katıldım ben de!
Ne mutlu size maşallahŞükürler olsun bu günümüzeKızımın yarın kırkı çıkıyor eşimle benim ailem , bize 1,5 saat uzaklıkta. Biz de bugün kırk uçurmaya oraya gideceğiz
canım çok sevindim.ALLAH analı babalı sağlıkla büyütmeni nasip etsin.darısı tüm doğumu bekleyenlerin başına.Merhaba kızlar! Sizler sabahtan beri aklımdasınız, yazabilmeyi çok isterdm ama nasip olmadı.. Alıntılayamadım da her birinizi ama herkese teşekkürler destekleriniz için!
Sabah 5 gbi hastanedeydm, açılmam 3 cm olmuştu, pts sabah 1 cm idi. Hemen yatış yapıldı, 4 cm olunca da epidural vuruldu. Tam etki etmedi malesef ama napalım, saat 09:30 da oğluşumu kucağıma aldım normal doğumla :) kendisi muhtemel doğum tarihinde doğmayı başarabilen %5 in içine girmiş oldu :) emziriyorum da çok şükür, hemen yara oluverdi göğüs ucum da, kalkan falan kullanıyorum..
Rabbim suni sancıya bırakmadan kendi sancımla başlattı çok şükür, hatta son yarım saate kdr hep kendi sancımla dvm ettim, az bi suni verdiler sona doğru. Doğumumun çok rahat ve hızlı olduğunu söyledi doktorum. İnşallah bekleyen arkadaşlarımın da doğumları çoook hzlı be rahat olur..
Canim tebrik ediyorum Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin insallahMerhaba kızlar! Sizler sabahtan beri aklımdasınız, yazabilmeyi çok isterdm ama nasip olmadı.. Alıntılayamadım da her birinizi ama herkese teşekkürler destekleriniz için!
Hayirli olsun canimKızlar saat 11de Spinal sezeryanle oğlumu kucağıma aldım. 3860 gr 52cm doğdu maaşallahhh. Biraz ağrım var ama şükür oğlumla. Çok iyiyiz
Hadi canım hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin allahım inskızlar selam :) dün gece ve bu sabah wcden sonra pembe sümüksü lekelenmem oldu, sanırım doğumum yakın
Ayy temennilerimiz dua olmuş suni sancıya gerek kalmamış çok şükür. Tebrikler canım darısı kalanlaraMerhaba kızlar! Sizler sabahtan beri aklımdasınız, yazabilmeyi çok isterdm ama nasip olmadı.. Alıntılayamadım da her birinizi ama herkese teşekkürler destekleriniz için!
Gözünüz aydın, Allah analı babalı hayırla büyütmeyi nasip etsin, kanalla ilgili yazdığınıza da sevindim, benim bebeğim de kanala girmedi diye takıyordumKızlar kanala girmemişti bebeğim hastaneye gittiğimde, henüz inmeyenler sıkıntı yapmayın, sancılarla birlikte iniverdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?