arkadaşım karbonatlı suyla silin en iyi o geliyormuş emzirmeden önce ve emzirdikten sonra denemekte fayda varcanım işine yararmı bilmiyorum ama avent niplette var lansinoh un göğüs ucu çıkarıcısı var bide yine aventin kelebek göğüs ucu var bunlara bi bak istersen
Allah yar ve yardımcınız olsun canım çok zor Rabbim askerimizi polisimizi korusunCanım ya seni iyi Anlıyorum ben uzaktayım eşimden haber izlemek istemiyorum dogum yapacak olmama bile sevinemiyorum eşime 15 ine bilet aldık hayırlısıyla gelseydi ama o bile sıkıntı gelmesi gitmesi Allah korusun hepsini
İyi en azından sizin dr muayene etmiş bizimki haftaya gel dedi.bana soruo norml mi sezeryan mı die. Dedim siz ne diosunuz bayrama geleblr dio normal için. Bn de sırf bayramda olmasın die sezeryan istemiom ne olck bilmemKontrolden geldim kızlar çatı çok darmış üst kemik çok basık dedi doktor alttaki olsaydı kırabilirdik ama üsttekine müdahale edemeyiz normal olmaz kesinlikle bebekte küçük olduğu için baskı yapamaz dedi var olan bel fıtığımda cabasıçok canım sıkkın 14ünde tekrar muayene olacak 16 sında falanda sezeryan olucam daha öncede ilişki zor oldugu için doktora gittiğimde çatımın dar olduğunu söylemişti ama ben yinede heveslenmiştim normale şartlamıştım kendimi
Çatım dar oldugu için muayenemde biraz sıkıntılı oldu ama dayanılmayacak bir durum değildi zten saniyeler sürdü
Tmm canim cok saol insallah isime yararcanım işine yararmı bilmiyorum ama avent niplette var lansinoh un göğüs ucu çıkarıcısı var bide yine aventin kelebek göğüs ucu var bunlara bi bak istersen
Gogus ucum olmadigi icin bebegimi emziremiyorum bu gun 19 gun oldu dogum yapali ve sagarak veriyorum..bana bi akil verin nsl emzircem biberonada alisti canim cok sıkkin
İşine yarar umarım iki tane 10luk şırınganın iğnelerini çıkart ve iki uç arasına serum kısa bir serum hortumunu tak. Bir şırınganın da içini çıkart. İçini çıkarttığın şırınganın ucunu meme ucuna koy diğer şırangayla da vakumlayarak çek. İyi bir meme ucu çıkarıcısıGogus ucum olmadigi icin bebegimi emziremiyorum bu gun 19 gun oldu dogum yapali ve sagarak veriyorum..bana bi akil verin nsl emzircem biberonada alisti canim cok sıkkin
evet cnm normaldi sancım ve açılmam olmasına rağmen hiç hissetmedim o yüzden suni sanci verildi ve o biraz daha zor oldu ağrı bakımından birde ben yanımdaki kişilerden korktum ve çocuk geri çekildi o yüzden zorlandım bebeğim de karnımda su yutmus enfeksiyon oluşmuş 1 hafta yoğun bakımda kaldı çok zor günlerdi ama Allaha çok şükür atlattık Rabbim herkeze kolay hayırlı doğumlar nasip etsin her şeye rağmen çok güzel birşey bebeğini kucagına alınca hersey bitiyoCanım çok sevindimm. Neden zor oldu normaldi dimi?
İsimi nerde yazdırdın cnmmKizlar oglumun cikolatalari geldi azicikta ben susleyeyim dedim nasil olmuss Eki Görüntüle 1626929
Canım yine de atlatmışsın. Hayrlısıyla bebişin şimdi yanında:) çok gecmiş olsun. İnsan herseyden etkileniyor yaa. Neyse ki gecmiş gitmiş. Bize de Allah nasip etsin hayırlı dogumlarevet cnm normaldi sancım ve açılmam olmasına rağmen hiç hissetmedim o yüzden suni sanci verildi ve o biraz daha zor oldu ağrı bakımından birde ben yanımdaki kişilerden korktum ve çocuk geri çekildi o yüzden zorlandım bebeğim de karnımda su yutmus enfeksiyon oluşmuş 1 hafta yoğun bakımda kaldı çok zor günlerdi ama Allaha çok şükür atlattık Rabbim herkeze kolay hayırlı doğumlar nasip etsin her şeye rağmen çok güzel birşey bebeğini kucagına alınca hersey bitiyo
Bende kahverengi hatta bazen taze kanla gelen akıntı var. Doktorum Rahim ağzı açılsın diye uyardığı için gelir dedi. Çoook kanama ya da suyunuz gelmiyorsa korkmayın. Olacak dedi doktorCanjm vajinal muayene cati muayenesi fln olduysan oluyomus ole kahvemsi akinti
Canım yine de atlatmışsın. Hayrlısıyla bebişin şimdi yanında:) çok gecmiş olsun. İnsan herseyden etkileniyor yaa. Neyse ki gecmiş gitmiş. Bize de Allah nasip etsin hayırlı dogumlar
İsimi nerde yazdırdın cnmm
otur yere daya sırtını duvara yada koltuğa. uzat ayaklarını.kaldır sağ ayağını ve topuğunu koy sol ayak baş parmağının üstüne. tabi koyabilirsenBen ısrarla pozisyonu anlayamıyorum
İyi en azından sizin dr muayene etmiş bizimki haftaya gel dedi.bana soruo norml mi sezeryan mı die. Dedim siz ne diosunuz bayrama geleblr dio normal için. Bn de sırf bayramda olmasın die sezeryan istemiom ne olck bilmem
Güzel olmuş canım benimde bugün geldi ama ben extra süslemicem yeterli benim için bu arada Gönderdikleri ikramı şimdi yedim çok lezzetli :)Kizlar oglumun cikolatalari geldi azicikta ben susleyeyim dedim nasil olmuss Eki Görüntüle 1626929
Canım bizim senle günümüz aynıymış. Daha 13 günümüz var ve bir günde bile inebiliyor başı. Bebeğinde ufak bir bebek benimki gibi.. Bence normal doğum olur senin.Kızlar bebisim bir ay öncesine kadar tersti döndü. Catim normal cikti rahat dogum yaparsin ama bebis yerlesmemis kanala yukarida duruyor dedi. Son anda saciyla girer girmezse yukaridan ittirilir dedi. Ama istersen sezeryan da olabilirsin ben normal taraftariyim falan dedi. Ama bu zamana kadar yola girmemisse bi problem vardir bas cati uyumsuzlugu olabilir dedi. Gecen hafta 2.650 45cm cikmisti sokmadi da ultrasona ne yapayim akil verin hele?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?