2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canımmmm çok çok sevindiiimmmmn Allah ın bize de böyle güzel dıgumlar nasip etsin canım benim bebişe de sana da sağlıklar. Çok heycanlanıyorum herkes dogurdu bnm de son haftaaammm

Canım sağlıkl
Arkadaşlar ben şuanda hastanedeyim birazdan Spinal sezeryanle oğlumu kucağıma alacağım inşallah dualarınızı esirgemeyin...
aKavuşursun inşallah bebişine en kısa zamanda toparlanmaniz dileğiyle

Üzüntüden deli olcam. TV ye baksam bi türlü bakmasam bi türlü. Oğlumda oynamıyor geceden beri benim ruh halim hareketini etkilermi ki? Kızlar siz ne durumdasınız?

Üzüntüden deli olcam. TV ye baksam bi türlü bakmasam bi türlü. Oğlumda oynamıyor geceden beri benim ruh halim hareketini etkilermi ki? Kızlar siz ne durumdasınız?

Inan hepimiz ayni durumdayizdir canim haberlere bakamiyorum allah sabir versin ne zorluklarla buyuyo bi evlat ne icin rabbim askerlerimizi kopek surusunden korusunn

meraba kızlar uzun süredir giremedim 26 agustosta doğum yaptım anlatmayı çok isterdim ama doğum biraz zor olduğu için anlatmasam daha iyi Raabim bu duyguyu herkeze nasip etsin inşallah...

Ben de dün hiç izleyemedim ama duyarsızlık gibi geldi. Tam actım sehit ailelerini gördüm derken alttan son dk haberi 11 sehit daha ıgdırdan. Diyecek hiç bişi bulamıyorum

meraba kızlar uzun süredir giremedim 26 agustosta doğum yaptım anlatmayı çok isterdim ama doğum biraz zor olduğu için anlatmasam daha iyi Raabim bu duyguyu herkeze nasip etsin inşallah...
Canım çok sevindimm. Neden zor oldu normaldi dimi?

Son 2 gün perşembe günü hayırlısı ile bebişimizi kucağımıza alacağız. Heyecan, stres, merak, mutluluk, endişe hepsi bir arada. Dualarınız bizimle olsun herkese hayırlı doğumlar inşallah

Evet aynı durumdayım doğumu falan unuttum inan ...eşimin çalıştığı karakola saldırdılar geçen hafta ...yaralılar ağır yaralı vardı ...roketatarlarla uzun namlulularla saldırmışlar şerefsizler ,ortalık kan golu olmuş ...eşimi nobete gonderirken içim cız ediyor ...psikolojım alt üst

Kızlar bebisim bir ay öncesine kadar tersti döndü. Catim normal cikti rahat dogum yaparsin ama bebis yerlesmemis kanala yukarida duruyor dedi. Son anda saciyla girer girmezse yukaridan ittirilir dedi. Ama istersen sezeryan da olabilirsin ben normal taraftariyim falan dedi. Ama bu zamana kadar yola girmemisse bi problem vardir bas cati uyumsuzlugu olabilir dedi. Gecen hafta 2.650 45cm cikmisti sokmadi da ultrasona ne yapayim akil verin hele?

Canım benim. Alllah beter etsin pis hainleri. Allah tüm polis askerimizi korusun. Senin eşini de

Duadan başka elimizden birşey gelmiyor. Rabbim korusun hepsini Allah yardımcınız olsun.

Bne

Biraz kocakarı işi denebilir belki ama ben denicem bissürü arkadastan vs duydum. Yuzunu dogumda terliyorsun ya o teri saclarınla silersen tüm lekeler hidermiş. Kararma da kendiliğinden düzeliyor uş bi süre sonra:)
yüzümde pek lekelenme olmadı ama genital bölgem acaip karardı inşallah doğumdan sonra kendiliğinden geçer

Canım ya seni iyi Anlıyorum ben uzaktayım eşimden haber izlemek istemiyorum dogum yapacak olmama bile sevinemiyorum eşime 15 ine bilet aldık hayırlısıyla gelseydi ama o bile sıkıntı gelmesi gitmesi Allah korusun hepsini

bilmiyorumki bende de ergenlikte dahil sivilce çıkmaz ama oğluşuma feda olsun be varsın çirkinleşsin anası babalara yazık oluyor bu arada az kaldı sabır

Gogus ucum olmadigi icin bebegimi emziremiyorum bu gun 19 gun oldu dogum yapali ve sagarak veriyorum..bana bi akil verin nsl emzircem biberonada alisti canim cok sıkkin

Gogus ucum olmadigi icin bebegimi emziremiyorum bu gun 19 gun oldu dogum yapali ve sagarak veriyorum..bana bi akil verin nsl emzircem biberonada alisti canim cok sıkkin
canım işine yararmı bilmiyorum ama avent niplette var lansinoh un göğüs ucu çıkarıcısı var bide yine aventin kelebek göğüs ucu var bunlara bi bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…