2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Bebeğin suyu çok güzel karın çevresi 1 hafta geriden geliyor zaten en başından beri bunları hep söylüyor doktor ama pozisyonu hakkında konuşmamıştık hiç nstyede hiç girmedim doktorum onun yerine dopplerle bakacağını söyledi bakalım yarın bakacakmı

Kizlar korkudan oturup agliyorum hastanenin o deli fiyatini kabul etmek zorunda kaldik genel anestezi sezryan ayin 10u saat ya 1ya da3
canim aklini karştirmak istemem ama neden spinal sezeryan yaptirmiyorsun genel anestezi daha zordur spinalda toparlanmasi daha kolay diye biliyorum

Kizlar korkudan oturup agliyorum hastanenin o deli fiyatini kabul etmek zorunda kaldik genel anestezi sezryan ayin 10u saat ya 1ya da3

Canım hakkınızda hayırlısı olsun bu saatten sonra doktor değiştirmek çok riskliydi zaten gönlünü ferah tut doğuma kadar içindeki kıpırtıların keyfini çıkar bence :)

r

Canim seninki cok guzel olmus gule gule büyüt bebeğini. Benim ilk vajinal muayenemdi onu da yaptiramadim doktor da alttan bakamiyor diye bekle dedi sabahtan beri başka kanama yok

Dogru nst yoktu sendee. Bu hafta muhakkak konus canım sor herseyi. Yaz aklında olan sorularıı. Sonra unutulmasın

Dogru nst yoktu sendee. Bu hafta muhakkak konus canım sor herseyi. Yaz aklında olan sorularıı. Sonra unutulmasın

Aklıma geldikçe yazıyorum canım kafamı kurcalayan nekadarda çok şey varmış aslında buraya yazdıkça farkediyorum

Bebek dogali 10 gun oldu,1000 km yol yapti simdiden ilceden merkeze yoruldu, sarilik tahliller topuk kani derken dunyadan bezdi yavrumm,cok sukur 10 lara dusurduk sariligini,gece gunduz saat basi emdirerek,

Canım hakkınızda hayırlısı olsun bu saatten sonra doktor değiştirmek çok riskliydi zaten gönlünü ferah tut doğuma kadar içindeki kıpırtıların keyfini çıkar bence :)
Zaten sirf doktoru degistirmemek icin canim riskliydi korkdum baska doktordan(((simdi bide can korkusu

canim aklini karştirmak istemem ama neden spinal sezeryan yaptirmiyorsun genel anestezi daha zordur spinalda toparlanmasi daha kolay diye biliyorum
Canim bilmiyorum ki yarin sabah kalp kontrolum var aritmimden dolayi kardiyolojiye gonderdi anestezi uzmani o ne derse o olcakmis kendi doktorum da genel uygun goruyo korkuyo belden tavsiye etmiyorum diyo

canim doktor sezeryan mi dedi sana?
normal olmazsa dedi sanirim degil mi?
benimde kismetse 2.spinal olacak.memnun kalmayanlari da okuyunca insan ister istemeZ yinede tedirgin oluyor
Canım malesef evet. Ssvd destekleyen doktorum çatı muayenesi yaptı ve üst çatı basık çok dedi, başka şeyler de söyledi, çok isterdim denemeyi ama üzgünüm dedi. Sonra bi baktık kordon da dolanmış, onu çok önemsemedi. Sonra eşine gittim, özele, eşi de kadın doğumcu, sezeryanı o yapsın istedim ama doğum başladıktan sonra sezeryan yapmayı kabul etmedi. En geç 9 Eylül dedi ben de karar vereyim dedim cevap vermedim. Yarın başla bir doktora gideceğim. Ilk doğumumda doktorum spinal epidural karma olacak dedi, katater de vardı nasıl bir uygulama yaptılar bilmiyorum ama çok rahattım. Bu doktor sordu hangi yöntem diye, tam bilmiyorum katater vardı ağrı oldukça düğmesine basıyordum dedim. Sen epidural olmuşsun biz spinal yapacaz dedi

Haklısın canım ben de çok şartlamışım kendimi, 1 haftadır alışamadım sezeryan fikrine. Ama dediğin gibi zorlamamak gerek, hem önceki SeZeryanım hem kordon hem çatı basıklığı var bebeğim de maşallah 4 e yakın doğacak gibi duruyor, risk arttı baya.. Dua ediyorum hakkımda hayırlısı diye sürekli.. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah

Ciddi misin? Çok üzüldüm gerçekten var mı çatı konusu bana doktorum hiç yapmadı da, sadece suyum gelince açıklık kontrolü yaptı.
Canım doktor Ssvd desteklemese inanmaZdım, o da şaşırdı ve üzüldü hatta.. Ssvd yaptıracak gebe arıyorum ben demişti bana.. Çok da iyi bir doktor, kendisi de istersen başka bir doktora danışabilirsin ama pek yanılmam dedi. Darlık değil benimki basıklık.

Kızlar bugün doktora gittim, sizleri de motive etsin diye yazıyorum, ilk kez çatı muayenesi oldum, normalde hep gittiğim doktorum bayandı;ama doğum yaklaştıkça güven vermedi. İlk başlarda sadece muayeneye gittiğim erkek doktora gittim bugün, çatıyı da ona oldum.
Kesinlikle hiç korkmayın, 5-6 saniyelik bir olay. Azıcık baskı hissediyorsun o kadar. Acı ağrı yok. Gözünüzde büyütmeyin.Anlık bir şey yani.

Kahverengı oldu benım, baya koyulaştı eski rengine göre,cevresınde de bıkaç yağ bezesi oldu, emzirdikten sonra düzelir mi bilmiyorum ama ben de beğenmiyorum şu an
normal kızlar benimkide öyle bide boynumda falan hep et benleri çıktı minik minik genital bölgem karardı eee geçecek tabi yavrularımızı bi alalım kucağımıza

Merhaba bende yarın çatı muayenesine gidicem,doğrusu biraz gergim. Bide yarın elbise etek gibi bişey mi giysem,pantolon şort gibi bişey mi giysem daha rahat olurum. Daha önce hiç vajinal muayne olmadım yardimci olursan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…