- 20 Ocak 2014
- 543
- 195
- 63
canım benim bebeğim 30 dan önce döndü o ama tam olarak anlamadım ben ne zaman döndüğünü..Kızlar günaydın 2 gündür kafama takılan bikonu var bebişleriniz nezaman döndü sizin?siz anlayabildinizmi?
Dün arkadaşa gittik düşmemiş karnın dönmemiştir daha dedi açıkcası bende hiç düşmediğini düşünüyorum zamanda daraldı dönermiki bu saaatten sonra
Kendimi normal doğuma okadar hazırlamışımki sezeryan olursa çok üzülürüm heralde yarın doktora gidicez çatı muayenesi için kendi içimi rahat ettirmem gerekirken eşimi sakinleştirmeye çalışıyorum hem erkek olsun doktor dedi şimdide nasıl olucak bu muayene diyip duruyor
ayrıca karnın düşmesiyle bağlantılı olabileceğini sanmıyorum karın son zamanlarda düşüyor ama bebek daha önce dönüyor, hem karnının düşüp düşmediğini insan anlayamıyor ki benim hala yukarıda baskı olduğu için karnım hiç inmedi sanıyordum ama bugünkü kontrolde nst ye girerken ebe karnın inmiş dedi hafif de sancılar çıktı..
ayrıca çatı muayenesinden hiç korkma sakın rahat olman lazım... doktor bana önceden çatı muayenesi yapacağını söylemediği halde bugünkü kontrolde çatına bakalım dedi bende kendimi hiç kasmayıp rahat bıraktım sadece ufak bir acı oldu o da yok denecek kadar az, ne kadar rahat bırakırsan kendini o kadar kolay geçer..