2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar cok stres yapıyorsunuz kendınıze rahat olmaya çalışın karnınızdaki vakitler bir daha geri gelmicek bu anın tadını cıkartın

Hamisler günaydın dün gece saat 11 de belimden sırtıma uzanan adet ağrısı ve kasılmalarım vardı tüm gece devam etti hala daha var ama şuan durdu gibi. Vücut hazırlanıyor sanırım :)

okim ve Nil -07 Allah yar ve yardimciniz olsun kizlar.insallah dogumunuz sikintisiz gerceklesir.
P preg canim sezeryan tarihlerimiz ayniymis.Allah yardimcimiz olsun.ben kismetse 39+1 olacagim o gun.

canim kahve felan emzirirken sute gecer tabi.sen sezeryan sonrasi bas agrisi icin mi kahve dedin acaba?

Tesekkür ederim canim.Sen de insallah saglicakla kavusursun bebegine :))

Ben egitime gitmiştim spinal sezeryanda epidural normakde die öğrenmiştim. Burda okudum daha teknik anlatan arkadaslar belki net anlamamışımdır!!
Uyuyamıyorum kızlar.. Yrn suni verilcek.. Korkuyorum.. Kızım var arkamda.. Stresliyim.. Bizi takip eden de pek kalmadı burda galiba yorgunum.. Ruh halim berbat.. Hiç pozitif olamıyorum.. Rum da rum kısacası..
Allah ım hepimizin yardımcısı olsun ben de cok heycanlanıyorum 1 hafta kaldı resmen ama kız bu hiç belli olmaz:))

Hamisler günaydın dün gece saat 11 de belimden sırtıma uzanan adet ağrısı ve kasılmalarım vardı tüm gece devam etti hala daha var ama şuan durdu gibi. Vücut hazırlanıyor sanırım :)
Gecen pzrtesı gunu de bende vardı adet olacakmış hıssı cok fazlaydı

kizlar normal dogumda epudural
sezeyanda ise spinal,epudural ve genel anestezi var.spinali her hastane yapmiyor ya da yapamiyor.anestezi doktoru onemli.benim gittigim hastanede spinal ve genel yapiliyor.kan degerlerine gore karar veriyor anestezi uzmani.ben hic demedim su ya da bu olsun diye.
ayka insallah hastane doktor bulabilirsin.bence genel olacagin icin panik olmassin hic sikinti yapma.ilac bilmiyorum.oss ye girereken bir tek passiflora kullanmistim.hamileyken nasil olur bilmuyorum.
okim seni cok iyi anliyorum.benimde oglum var.her an onu dusunuyorum.

Kizlar hepimize az kaldi hayirlisiyla gecen aylarda temmuz agustos anneleri dogum hikayelerini okuyodum simdi bizler zaman ucdu insallah topigimiz yeniden toplaniz birbirimize destek oluruz kuzulari buyutmede kendi adima eski kadro ve yeni kim destek olduysa hepinize coook tesekkur ediyorum aylardiir birlikdeydik insallah dogum haberimi de yazmak hayirlisiyla nasip olur kizlar

Tuğba ne durumdasın cnm ,tarıhlerimiz aynı ,nasılsın

Cnm heyecan korku hersey var bende ..bu hafta ıcı annnem gelecek yanıma..normal dogum olacak aksılık cıkmazsa ..ınsllh acılma hızlı olur da bır an önce bebişlerımıze kavuşuruz cnm....sen neler yaptın bakalım kım kımden once doğuracak

Valla cnm bnm doğumun nasıl olacagı belli değil ,dr ben catı kontrolu yapmıyorum ,doğum anında belli olur yapıp yapamayacağın yanlış bir uygulama diyor onun dışında adet agrısı gibi agrılarım va r ve uzun zamandır isalim ,geçmiyor bir turlu ..
Ya inş hayırlısıyla olur doğumlarımız ,

Kizlar cumartesi cati kontrolum yapılmıştı daha dogrusu pek yapılamadı ben cok kastim pek izim vermedim o gunden sonra hafif acik renkte kan gelmisti küçük kucuk. Biraz once tuvalete girdim peceteyle silerken kan geldi sildikce acik pembe ama kucuk küçük iki peçetelik geldi. Doktoru aradim vajinal muayene yapamadigimiz icin anlayaman aciklik olup olmadığıni dedi. Bu nisan midir cumartesinin devami midir bilen var mi

Hayorlısı cnm bana catı kontrolu yapmadı sancın olursa yaparım dedı üsenıyorlar sanırım

Cnm sanırım nışan gozun aydın darısı bıze acıklığın ınsllh 4-5 cm dır

Kızlar günaydın 2 gündür kafama takılan bikonu var bebişleriniz nezaman döndü sizin?siz anlayabildinizmi?
Dün arkadaşa gittik düşmemiş karnın dönmemiştir daha dedi açıkcası bende hiç düşmediğini düşünüyorum zamanda daraldı dönermiki bu saaatten sonra
Kendimi normal doğuma okadar hazırlamışımki sezeryan olursa çok üzülürüm heralde yarın doktora gidicez çatı muayenesi için kendi içimi rahat ettirmem gerekirken eşimi sakinleştirmeye çalışıyorum hem erkek olsun doktor dedi şimdide nasıl olucak bu muayene diyip duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…