• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar günaydın doktordan geldik şimdi 2-3 cm açılmam varmış 5cm olunca hastaneye yatırırım dedi perşembe tekrar qideaez bakalım ne zaman gelecek bizimpaşa

Hadi hayırlısıyla gelsin inşallah paşa anneyi fazla yormadan sağlıklı sıhhatli :)

Kizlar merhaba, Rabb'imin hukmuyle bebegim bize uc hafta oncesinden surpriz yaparak 37.haftanin son gunu dunyaya geldi. Epidural normal dogum oldu. Eger epidural sansiniz varsa mutlaka yapin bu sekilde 7tane bile dogum yapabilecegimi anladim. Ve normal doguma sicak bakin o ilk kucaginiza verdikleri andaki sicaklik paha bicilemez. Merak eden olursa hikayemi paylasirim seve seve. Lutfen dualarinizda kizimla beni de unutmayin. Sevgiler .

Kizlar merhaba, Rabb'imin hukmuyle bebegim bize uc hafta oncesinden surpriz yaparak 37.haftanin son gunu dunyaya geldi. Epidural normal dogum oldu. Eger epidural sansiniz varsa mutlaka yapin bu sekilde 7tane bile dogum yapabilecegimi anladim. Ve normal doguma sicak bakin o ilk kucaginiza verdikleri andaki sicaklik paha bicilemez. Merak eden olursa hikayemi paylasirim seve seve. Lutfen dualarinizda kizimla beni de unutmayin. Sevgiler .
Cnm hıkayenı paylaşır mısın darısı bıze ınslllhhhhhhhhh

Aynen bende oyleyim ezanda uyandim basladim aglamaya artik bacaklarim vucudumu tasimiyor dun jole kivaminda akintim geldi aksam dogururum diye cok umitlendim ama bu sabah yine tek parca halinde uyandim
Esim cekyatlardan topluyor beni sagolsun. Heryerde uyumayi deniyorum.O akinti galiba geliyor son hafta benden de biraz geldi. Başladım ben bugun hurmaya biraz zor oluyor ac karnina yemek ama olsun.

Kizlar cumartesi cati kontrolum yapılmıştı daha dogrusu pek yapılamadı ben cok kastim pek izim vermedim o gunden sonra hafif acik renkte kan gelmisti küçük kucuk. Biraz once tuvalete girdim peceteyle silerken kan geldi sildikce acik pembe ama kucuk küçük iki peçetelik geldi. Doktoru aradim vajinal muayene yapamadigimiz icin anlayaman aciklik olup olmadığıni dedi. Bu nisan midir cumartesinin devami midir bilen var mi

Canım bence bi muayene olsan mı? Benim perşembe günü 3te randevum vardı, vajinal muayene olmuştum. 1-2 cm açılmam vardı. Sonrasında hafif pembe akıntım olmuştu ve akşama doğru baya azalmıştı ki gece 11 de tekrar artar gibi olmuştu. Doktorum hastaneye yönlendirdi, gece 1 de hastaneye gittiğimde 4-5 cm açılmam vardı ve yatışım yapıldı. Cuma sabah 10.30 da da oğlum doğdu :)

Hayorlısı cnm bana catı kontrolu yapmadı sancın olursa yaparım dedı üsenıyorlar sanırım

Oyle valla cok heyecanlıyı mm sana catı kontrolu yapıldı mı cnm
canım ya bu açıklık kontrolüyle çatı muaynesi aynı şeymi:110:
doğumdan hiç korkmuyodum ama aklıma rahim filminde kürtajda yaşadıklarım gelmeye başladı bende korkmaya başladım. bugün kontrole gidicem hiç gidesim yok ayaklarım geri geri gidiyo:cry:

Kizlar hepimize az kaldi hayirlisiyla gecen aylarda temmuz agustos anneleri dogum hikayelerini okuyodum simdi bizler zaman ucdu insallah topigimiz yeniden toplaniz birbirimize destek oluruz kuzulari buyutmede kendi adima eski kadro ve yeni kim destek olduysa hepinize coook tesekkur ediyorum aylardiir birlikdeydik insallah dogum haberimi de yazmak hayirlisiyla nasip olur kizlar
Merhaba tarihimiz aynı, acaba herhangi bir doğum belirtiniz var mı, nasıl gidiyor?

Aynen bende oyleyim ezanda uyandim basladim aglamaya artik bacaklarim vucudumu tasimiyor dun jole kivaminda akintim geldi aksam dogururum diye cok umitlendim ama bu sabah yine tek parca halinde uyandim
hiç ağlamayın kızlar şimdi drdan geldim nst ultrason falan herşey normal masaallah sancı yok bekleyen kadınların çogu 40haftayı devirmiş ve hala doğum belirtisi yoktu hatta kadının teki dra bebeğin hareketleri azaldı falan dedi drda normal son zamanda yeri yok sen oraya bakma suyun normal nst normal hergün nst çekilecek bekleyecez dedi bende beğendim yani zaten severim drumu onun için hiçççç acele etmeyin 40 görmeden erkeneden bunalıma girmeyelim bende giderken sanki doğurcam psikolojisiyle gittim ama kadınları görünce ki bana oo senin daha var dedi hepsi bi kendime geldim ne salıyorum kendimi dedim ve toparlandım havalarda serinledi nezaman isterse sağlıkla hayırlısıyla gelsin oğlum:anneadayı::KK200::KK46::KK47::KK24:

Merhaba tarihimiz aynı, acaba herhangi bir doğum belirtiniz var mı, nasıl gidiyor?
Canim artik bikac gundur kasiklarimda baski artdi gece sagdan sola soldan saga donerken kasiklarim sanciyo acayip ole bazen karnim kasiliyo bukadar simdilik ama ben normal dusunmediyim icin aman hastane netlessin yavrum daha dur diyorum)) ya sizde her hangi bir belirti varmi

Kizlar size bisey sormak istiyorum ya kafama takiliyo Benim gibi GOGUSUCU HANI O HAFIF ESMER OLAN YER VARYA BILDIYIN SIYAHI SUANDA KAC AYDIR AYNI BENIMGIBI SIYAHLASAN VAR MI VESADECE ORASI DEGIL ETRAFINDADA hafif lekelenmeler var gogsum cirkin oldu ya

Kizlar size bisey sormak istiyorum ya kafama takiliyo Benim gibi GOGUSUCU HANI O HAFIF ESMER OLAN YER VARYA BILDIYIN SIYAHI SUANDA KAC AYDIR AYNI BENIMGIBI SIYAHLASAN VAR MI VESADECE ORASI DEGIL ETRAFINDADA hafif lekelenmeler var gogsum cirkin oldu ya

Kahverengı oldu benım, baya koyulaştı eski rengine göre,cevresınde de bıkaç yağ bezesi oldu, emzirdikten sonra düzelir mi bilmiyorum ama ben de beğenmiyorum şu an :(

Canim artik bikac gundur kasiklarimda baski artdi gece sagdan sola soldan saga donerken kasiklarim sanciyo acayip ole bazen karnim kasiliyo bukadar simdilik ama ben normal dusunmediyim icin aman hastane netlessin yavrum daha dur diyorum)) ya sizde her hangi bir belirti varmi
Benim de aynı, gece zaten uyku yok, sağdan sola soldan sağa dönerken çok ağeı oluyor, onun dışında pek bir şey yok, gün içinde ara ara kasılma oluyor ama geçiyor dayanılamayacak gibi değil, bir de 2-3 gündür göğüs uçlarım ağrıyor bazen elim çarpınca bile yani :((

Ben egitime gitmiştim spinal sezeryanda epidural normakde die öğrenmiştim. Burda okudum daha teknik anlatan arkadaslar belki net anlamamışımdır!!

Allah ım hepimizin yardımcısı olsun ben de cok heycanlanıyorum 1 hafta kaldı resmen ama kız bu hiç belli olmaz:))
O teknik anlatan ben oluorum sanırım:) ben bizzat epidural sezeryan oldum canım, bu sefer de doktorum sordu epidural miydi spinal miydi diye, bilmiyordum farkı, katater vardı dedim o da sen epidural seZeryan olmuşsun bu sefer spinal olacak dedi. Internetten arattım ayrıca Dr. Semra Özer in de bu konudaki bir makalesini okudum..

Oyle valla cok heyecanlıyı mm sana catı kontrolu yapıldı mı cnm

Hayır canım Doktorum sancın olduğunda bakma taraftarıyım dedi cuma gününe kadar doğurmazsam cuma kontrol var bakalim sancı çıkıcak mı nst de

Kızlar cok stres yapıyorsunuz kendınıze rahat olmaya çalışın karnınızdaki vakitler bir daha geri gelmicek bu anın tadını cıkartın
Aynen katılıyorum. Bizim 2 hafta civarı vaktimiz var ya günü dolup doğuramayanlar ne yapsın. Vakit varken strese girmemek gerek.

Back