Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkür ederim canim.Sen de insallah saglicakla kavusursun bebegine :))Canım çok tesekkur ederim tecrübelerini patlaştığın için ben genel anesteziden vazgeçtim bakalım epidural mi olur spinal mi onu doktorumla konuşurum artık.
Sende güle güle büyüt bebeğini Rabbim uzun ömürler versin inşallah :)
Ben egitime gitmiştim spinal sezeryanda epidural normakde die öğrenmiştim. Burda okudum daha teknik anlatan arkadaslar belki net anlamamışımdır!!Spinal ile epidural arasında fark ne acaba? Doktorum belden aşağa uyuşturalım dedi ama hangisni yapacağını bilmiyorum. Birkaç yerde okudum ve korktum açıkcası. Baş ağrıları, uyuşukluk halleri geçmiyormuş kahve nescafe için diyorlar. Doğum yapanlar yardımcı olur musunuz?
Allah ım hepimizin yardımcısı olsun ben de cok heycanlanıyorum 1 hafta kaldı resmen ama kız bu hiç belli olmaz:))Uyuyamıyorum kızlar.. Yrn suni verilcek.. Korkuyorum.. Kızım var arkamda.. Stresliyim.. Bizi takip eden de pek kalmadı burda galiba yorgunum.. Ruh halim berbat.. Hiç pozitif olamıyorum.. Rum da rum kısacası..
Gecen pzrtesı gunu de bende vardı adet olacakmış hıssı cok fazlaydıHamisler günaydın dün gece saat 11 de belimden sırtıma uzanan adet ağrısı ve kasılmalarım vardı tüm gece devam etti hala daha var ama şuan durdu gibi. Vücut hazırlanıyor sanırım :)
Tuğba ne durumdasın cnm ,tarıhlerimiz aynı ,nasılsınGecen pzrtesı gunu de bende vardı adet olacakmış hıssı cok fazlaydı
Tuğba ne durumdasın cnm ,tarıhlerimiz aynı ,nasılsın
Valla cnm bnm doğumun nasıl olacagı belli değil ,dr ben catı kontrolu yapmıyorum ,doğum anında belli olur yapıp yapamayacağın yanlış bir uygulama diyor onun dışında adet agrısı gibi agrılarım va r ve uzun zamandır isalim ,geçmiyor bir turlu ..Cnm heyecan korku hersey var bende ..bu hafta ıcı annnem gelecek yanıma..normal dogum olacak aksılık cıkmazsa ..ınsllh acılma hızlı olur da bır an önce bebişlerımıze kavuşuruz cnm....sen neler yaptın bakalım kım kımden once doğuracak
Hayorlısı cnm bana catı kontrolu yapmadı sancın olursa yaparım dedı üsenıyorlar sanırımValla cnm bnm doğumun nasıl olacagı belli değil ,dr ben catı kontrolu yapmıyorum ,doğum anında belli olur yapıp yapamayacağın yanlış bir uygulama diyor onun dışında adet agrısı gibi agrılarım va r ve uzun zamandır isalim ,geçmiyor bir turlu ..
Ya inş hayırlısıyla olur doğumlarımız ,
Cnm sanırım nışan gozun aydın darısı bıze acıklığın ınsllh 4-5 cm dırKizlar cumartesi cati kontrolum yapılmıştı daha dogrusu pek yapılamadı ben cok kastim pek izim vermedim o gunden sonra hafif acik renkte kan gelmisti küçük kucuk. Biraz once tuvalete girdim peceteyle silerken kan geldi sildikce acik pembe ama kucuk küçük iki peçetelik geldi. Doktoru aradim vajinal muayene yapamadigimiz icin anlayaman aciklik olup olmadığıni dedi. Bu nisan midir cumartesinin devami midir bilen var mi
Bebeklerin dün doğdu çok şükür iyiler kiloları az ve sütun gelmedi mama veriyorlar
Cnm sanırım nışan gozun aydın darısı bıze acıklığın ınsllh 4-5 cm dır
Çok şükür iyiyiz şimdi taburcu olcagiz ağrım var o kadar olacak kesildim sonuçta hala sütum gelmedi inşallah çabucak gelirNasil oldun canım. Bebekler nasıl. Agrin çok mu? Musait olduğunda gelişmeleri paylaş. Merak ediyorum sizi..