2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
slm güzel anneler uzun zamandır takip edemiyorum doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla güzelliklerle bebişleri büyütmeyi nasip etsin biz 38 haftalık olduk daha bekliyoruz doğumupazartesi nst kontrolüm var bakalım ne olacak

Bebek emdikten , gazı çıktıktan ve altı değiştikten sonra ilk önce sağ tarafına yatırılır. Mide kapakçığı sola doğru açıldığından kusma ihtimalini azaltır.

Uykusunun ortalarında iken diğer tarafa döndürülür ve yavaşça yattığı yöne masaj yapılır ki uyuşan kasları varsa rahatlasın.

tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün güzel bi doğum yaşamıssın.darısı başımıza inşallah. fatma ana eli otunu nerden buldun acaba ya ben de aktarlara sordum bugün ama buralarda yok
Fatma ana eli otunu bizde denedik doğum esnasında işe yaradığını düşünüyorum Allah kolay doğumlar nasip etsin

merhaba kızlar bu aralar çok takıp edemıyorum nasılsınız ne güzel anne olan arkadaslara hayrlı olsun darısı basımıza ıns 37. haftadayım hıc sancı belirtisi doğum belırtısı yok zaman gecmiyor bu arada 2gundur mıdem çok fena yanyor oleceim galıba ne yapacagım nasıl gececek bu mıdem:s

Canım senin bebek kaç günlük benimki 12 günlük iki saatte bir dedi emzir ardından da 30ml ver dedi dr.

Fatma ana eli otunu bizde denedik doğum esnasında işe yaradığını düşünüyorum Allah kolay doğumlar nasip etsin
bende pek bir işe yaramadı benim otta mı bir sıkıntı vardı acaba rahmim açıldı doğurdum eve taburcu olduk geldiğimde ot hala kapalıydı.

Yok cnim ya olurmu oyle sey,bunun zamani yokki,dun doktorla gorustuk,bizimki uzayan sarilikmis mesela, yani 40 gun surer endise edilecek durum yokmus, kuzenim bebisi sarilik olmadi ama 20 kirki cikinca oldu,bu isler anlaşılmıyor ki
Canım bize de sağlık ocağındaki hemşire uzamış sarılık dedi. Sizinde mi hafif sarı hala rengi. ?

Ben oyle abartili istah yasamadim ama kendimi geri de tutmadim yiyeceklerden bende 9 10 kilo aldim.Simdi ayrintili ultrasonda 2250 gr cikti. Pztsi 2600 du cihaz farkindan mi anlamadim. Ama cok uzuldum. Asimetrik rahim ici gelisim geriligi teshisi kondu. Bu da gelisimi tamam ama dusuk dogum kilosu demekmis 3 hafta geri En azindan elimden geleni yapmis olmak icin yiyip sola yatma isini yapiyorum. Bir de limonlu su iciyorum kani sulandirsin daha rahat kordona gecsin diye.Gelisimi durursa acil sezeryanla dogum olacak.

Canım bize de sağlık ocağındaki hemşire uzamış sarılık dedi. Sizinde mi hafif sarı hala rengi. ?

Goz aklari sari biraz da alni ve dil ucunda farkettim, ancak endise edilecek durum olsa hastaneden eve gondermezlerdi diye düşünüyorum canim. Uzayan sarilik bizimkisi

Goz aklari sari biraz da alni ve dil ucunda farkettim, ancak endise edilecek durum olsa hastaneden eve gondermezlerdi diye düşünüyorum canim. Uzayan sarilik bizimkisi
Kaç günlük oldunuz canım siz? Bizimki 35 günlük bugün.

Kızlar bebeğim 4 günlük.kucagimda durmak istiyo hep sizinde ilk hafta boyle miydi.kucağa alınca susuyo beşiğe koyunca ağlıyo.

Mrb arkadaslar bende takip ediyorum ama pek yazamiyorum
Bugun benimde kontrolum vardi
2.bebis oldugu icin sezaryen benim
16 eylulde dogumum olucak nasipse
Bugun sat a gore 36+6 usg ye gorede 37+3 cikti
Kilomuz 3400 kusur dedi
Hersey normal gidiyo bi kurtulsaydik az kaldi

Bugün aynı şeyi bende yaşadım. Kafası kanala girdi mi diye bayağı bastırarak kontrol etti ve rahîm ağzını uyardı doğuma hazırlık olsun diye

Tatlım proteini artır karbonhidratı azalt yoğurt sut peynir ve eti çoğaltırsan bebek daha hızlı buyur. 2 bardak süt bir büyük kase yoğurt haftada 3-4 gün 3-4 büyük köfte boyutunda et yada köfte hızlandırır

Bugün aynı şeyi bende yaşadım. Kafası kanala girdi mi diye bayağı bastırarak kontrol etti ve rahîm ağzını uyardı doğuma hazırlık olsun diye
Selam bende ayni muayneyi oldum kanaman gelecek sancilarin artacak dedi dr ama ne kanama geldi ne sanci artti anlamadim gitti

Tatlım doktorun üstüne at. Daha bağışıklık sistemi yok. Rota ve beta virüsleri varmış. Yetişkinlere zararlı değil ama bebeğe zararlı diye.
Aslında çok doğru söylüyorsun 2 yaşına kadar aşıları bitmeden kalabalık yerlere girmezsen fazla öpmez ve öptürmezsen bebiş hastalanmadan büyür.

ranapinar cımm gelmedi bebişimimizz?? Çok rahat demek senin otel benim daha iki haftam var ama sizi gördükce heycanlanıyorum. Herseyim eksik gibi gelio. Dıgum yaklastıkca düşündüklerime bakın. Uzaktan gelcek bissürü kişi var nerde kalcaklar ne yicekler dert oldu halbuki ınların yapması lazım dimii öf aynı öemlekette olanlar cok sanslııı. Bu arada temizlik vardı bugun 20 sayfa yı ilk defa okuyamadım bu topikte içimde kaldı :) bastan beri h bi satfayı kacırmamıştım

Selam bende ayni muayneyi oldum kanaman gelecek sancilarin artacak dedi dr ama ne kanama geldi ne sanci artti anlamadim gitti
Bende önce kahverengi sonra taze kan gelmeye başladı ama çok az damla damla pztden beri. Ben bu hafta 2. Alttan muayene mi oldum. Bekle benimde sonradan geldi. Karnımda gerilme var ama öyle belirgin bir ağrı yok.

bende pek bir işe yaramadı benim otta mı bir sıkıntı vardı acaba rahmim açıldı doğurdum eve taburcu olduk geldiğimde ot hala kapalıydı.
Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah ... Bu Fatma ana otu nasıl Yapılıyor nerden alabiliriz bizede tarif edermisiniz ne zaman yapılmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…